Mamici de septembrie-octombrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

apropo de luna... oare o fi adevarat ca sunt mai multe nasteri pe luna plina? ca marti e luna plina

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Felicitari Fam. SIM: Mami Sim + Stefan + Tati Sim
Puiu' mic care e mare si voinic, luat 10 - ce mai! De-acuma numai refacere grabnica si usoara lui Mami si laptic! Sigur asa voinic o va stoarce pe Mami pana la ultiml strop! Abia asztept niste pozutze...

Si eu ma intrebam de Bernix - sper sa fie bine si linisita, cu un verict clar... atatea semne de intrebare m-ar omora.

Gabriela draga, te-am asteptat la 5 o'lock... da bine ca nu ai venit, ca virgula cam zac - contractzii la modul rezonabil, dar ma dor miscarile lui BB prin mijlocul burtzii de mor!!! Pe spate e ok - dar asa nu puteam bea ceaiul impreuna! Nu mishun, nu nimic. Si asa voiam la o plimbare mica...! La noi e chiar bland spre racoros - va trimit si voua!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

M-am gandit toata seara la Bernix saracuta!
Sta relativ aproape de mine,doar ca nici eu nu am coordonate de-ale ei,nici telef .n-am fost inspirata sa i-l cer la Thalia,in seara aia!
offfff...
Eu cred ca-i la spital,altfel dadea un semn!

Pai e in lista de telefoane de pe emailul comun..

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari Sim si Luy, multa sanatate voua si celor pe care i-ati adus pe lume!

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dony74 spune:

M-am grabit sa urez fetelor nasteri ushoare...si pana am reusit eu sa citesc tot ce ati scris...n-a ca au si aparut vesti bune cum ca Luy si Sim au nascut. Vai ce ametzita sunt. da io acu ma familiarizez mai bine cu forumul asta...cu comunitatea mamicilor. Sper sa nu radeti prea tare de mine.

SA VA TRAIASCA BEBEII FETELOR, SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!....

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

M-am gandit toata seara la Bernix saracuta!
Sta relativ aproape de mine,doar ca nici eu nu am coordonate de-ale ei,nici telef .n-am fost inspirata sa i-l cer la Thalia,in seara aia!
offfff...
Eu cred ca-i la spital,altfel dadea un semn!

Pai e in lista de telefoane de pe emailul comun..

33+ cu Ioana

Unde ma ,mami?
Ca m-am chiombit dupa el o gramada!
Nu e si pace!

Teodora 32 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Duamna Piciulika,ce-ti mai face rasfatatul bb Michael?
Ai descris cu atita tandrete scena,ca m-ai induiosat la lacrimi(cam tirziu fac si eu aprecieri,dar la mom.potrivit n-am avut loc de intors)..
Cit mai mergi la job?
Pin' la finish?
Stiu ca la voi nu exista prenatal,dar totusi....
Cind descrii contractiile si starile tale,ma vad eu in oglinda...
Am devenit tare neputincioasa si irascibila din pricina asta;citeodata nu ma suport eu,dar cei din jur...
Doar ca am noroc de un sot minunatcare-mi satisface absolut toate capriciile si reuseste sa-mi smulga destul de des zambete si vorbe dulci!Il 'ube 'ube mult de tot!

Teodora 32 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am fost la plimbare in parc, ingrozitor de cald, adie putin vantul dar tot cald este, asa ca am venit repede acasa, a ratat tati berea de la terasa. Oricum era bucuros ca mai devreme am adormit uitandu-ma la un film, intinsa pe coltar in sufragerie, cica in acest timp bebe facea niste tumbe si a pus mana si s-a strans la el in palma, sincer eu nu stiu nimic, stiu doar ca m-a atins pe burta.

Vad ca de Bernix nu se stie nimic, ce o face, sper ca e bine si ea si bebe.

Voiam sa va intreb, voi cum beti ceaiul de chimen si anason, cu zahar? lamaie? cald????? Eu nu prea sunt prietena cu bautul ceaiului, fara zahar sau miere si lamaie nu prea imi plac, dar nu stiu o fi bine????????

Gata merg sa ma uit la TV, poate adorm, asa ca noapte buna.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Teodora hai ca mai ai putin si o sa treca si starea asta de irascibilitate ...cred ca marea majoritate dintre noi sintem un pachet de nervi...eu una sint ca o bomba cu ceas ...si eu mir cum ii mai arde sotului meu sa ma dragaleasca dupa cite indura saracul...
Cecilia nu stiu ce sa zic de ceai ca eu inca n-am (da' o sa-mi aduca mama in sept)...da' cred ca se bea cald...si eu o sa-l indulcesc ca altfel nu tine figura cu mine...
Dony nu ride nimeni de tine,stai linistita
Piciulika pup burtica contractata ...
Bernix sper din suflet ca sinteti bine si tu si bebe!

Eu ma duc sa vaz ce-i pe la TV...noapte buna,fara contractii,arsuri si carcei!

Picca 37+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Teodora, chiar bien s-a racorit la noi, desi a cam facut ravagii vijelia asta! Eu una ma simt mai bine asa, parca eram zombie! Imi pare rau ca nu te simti prea bine!pt tine!

Piciulika, iar au inceput relele de contractii? Offffffff!!!! La mine a juns vanticelul, sa stii! pt tine si rasfatatul tau!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput