Lucru de acasa
Raspunsuri - Pagina 2
daniella4 spune:
Si eu sunt f. interesata de un job acasa care sa-mi permita o suplimentare a veniturilor.
delsim spune:
Eu una nu stau acasa tot timpul; am un job ,( de fapt am 2 joburi dar la cel de dupa-amiaza as vrea sa renunt) si vreau venituri suplimentare si magandeam sa fac ceva pe calculator. Pentru un site...e nevoie de multe ore in fata calculatorului.
Elle_seb spune:
Si pe mine a inceput sa ma preocupe problema asta, am inceput sa caut, incepand de luna trecuta si dupa vreo saptamana am si gasit. Acum, sa pot eu face cat au ei de lucru...
Trebuie doar sa stii clar ce poti sa faci si pentru ce ai disponibilitate si sa cauti acolo unde trebuie.
Incepeti cu site-urile de job-uri, optati pentru part-time sau lucru la domiciliu. Poate veti gasi ceva care sa vi se potriveasca.
Elle_seb
ralcat spune:
Dragelor,
Daca va pricepeti la engleza si va simtiti in stare de scris -articol, postari pe forumuri, etc, va recomand cu mare caldura un site american unde puteti participa la licitatii inverse (castiga in principiu cel care da pretul mai mic) pentru diverse proiectele. Cei care au nevoie de cate ceva vin si posteaza jobul, cei care ofera mana (neuronul mai degraba) de lucru liciteaza si cumparatorul isi alege pe cine angajeaza. Plata se face pe paypal si acu este acceptata si romanica.
Nu stiu daca am voie sa dau numele site-ului (rentacoder.com), nu-i fac reclama, doar povestesc unde mi-am gasit eu un locusor unde mai fac un ban atunci cand gasesc. rentacoder.com
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
nikole spune:
Ma alatur si eu voua...am un bebe mic de doua luni si mi se rupe inima sa-l las in grija altcuiva si eu sa ma intorc la munca!
Cu atat mai mult cu cat inca nu poate spune ce si cum si daca i se intampla ceva, intr-o tara straina , cu discriminarea in floare...offfff
ma gandeam la un magazin virtual, as incerca sa iau legatura cu o firma din Uk (stiu una care are cateva fabrici in RO)sa fac un magazin virtual unde sa le vand produsele...ma rog, usor de zis greu de facut, nu prea stiu de unde sa incep, inf despre ideea asta nu prea am gasit pe net, mai caut, mai caut...ptr copilul meu trebuie sa gasesc o solutie sa stau cat mai mult acasa si sa suplimentam cumva si veniturile...
sunt cu ochii pe voi orium!
ma uitam pe ebay zilele astea, ce tampenii de haine se vand, si la niste preturi astronomice...
Nikole,mami lui albastrel
J G spune:
Ralcat dar rentacoder nu este doar pentru programatori?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
ralcat spune:
J draga, nu chiar. Desi din nume asa zici, si desi majoritatea joburilor sunt pentru programatori, gasesti destule de genul: articole pentru destinatii turistice, rescrieri de articole deja existente, e-books, "how to" books, materiale de marketing, introduceri de date in diverse baze de date. Deci se gasesc.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
ni-na spune:
Daca aveti nevoie de ajutor pentru documentare,comparare oferte,cautare informati,orice sunt si eu pe aici....dar in limba romana,sunt antitalent in alte limbi.Am ajutat anul trecut o fata de pe forum cand lucra intr-o agentie de turism si mi-a placut mult,am corectat gramatical si din punct de vedere al transcrierii o lucrare de licenta.Am cateva ore pe zi pe care le pot dedica acestor proiecte.