Salariu in invatamant
Raspunsuri - Pagina 2
madaluta spune:
quote:
OK,Madaluta,dar si med. astea nenorocite inseamna nervi storsi.De ce sa nu ne plateasca omeneste.De cate ori sunt alegeri,vin toti mmocofanii sa compatimeasca inv.rom. si salariile amarate.Ei,dupa 24 ani,grade,iau in mana 12 mil.Te-apuca scarba si pandaliile.Au venit cativa absolventi si dupa cateva luni,maxim 1 an au plecat pt. ca nu suporta galagia,stressul,etc din scoli.
ai perfecta dreptate...dar vorba directoarei mele( care dc ar ajunge ministru cred k ne-ar mai micsora cumva salariile).."nu te-am pus eu sa te faci profesor...daca nu-ti convine n-ai decat sa pleci..." sau .." cand eram tanara..nici nu aveam curajul sa comentez ceva in legatura cu salariu..acum tineretul asta vrea sute de euro din primul an..."
Imi vine sa o bat , sincer...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
si tot legat de salarii..parintii mei sunt tot profesori, sunt in pragul pensionarii si nu depasesc 14 mil..si au gradul 1 amandoi...
asta e viata..i-am avut exemplu, stiam ce m-asteapta si tot am ales meseria asta...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
hristina spune:
quote:
Originally posted by miruta
http://www.fen.ro/
Jos , in stanga, ai calculeaza-ti salariul .
Buna grila aia de verificare a salariului,dar ce inseamna Prof.S si Prof.SSD?
Kasi si Victoria
claujro spune:
quote:
Originally posted by hristinaquote:
Originally posted by miruta
http://www.fen.ro/
Jos , in stanga, ai calculeaza-ti salariul .
Buna grila aia de verificare a salariului,dar ce inseamna Prof.S si Prof.SSD?
Kasi si Victoria
Studii superioare de lunga durata si studii superioare de scurta durata (sper sa nu ma insel)- adica colegiu sau facultate.
Eforie-august
dora78 spune:
Nu te inseli.
Eu predau de 6 ani si iau cam 850 roni in mana, cu vechime, dirigintie, salar de merit si cateva ore suplimentare.
Madaluta, nu fi agresiva... desi iti dau perfecta dreptate. Si eu mor cand aud replici din astea. Noroc ca directoarea mea este o doamna, in toate sensurile. Dar aud vorba asta de la unii colegi care mai au 2-3 ani pana la pensie si tare ma doare... unii chiar cred ca li se cuvine totul, spre exemplu critica cineva "tupeul" meu de a solicita salariul de merit cand eu sunt asa tanara... Punea problema sa se dea sporul asta la cei cu mai multa experienta, desi eu aveam o tona de activitati cu elevii (de ex. sunt singura din scoala care merge cu copii in tabara la mare de cativa ani... si multe altele)... iar respectiva persoana nici nu catadicsea sa le comunice copiilor macar notele in orele de dirigintie. Imi venea sa mor de ciuda...
Atentie ca in judetele-pilot ex. de titularizare a fost pe 8, 9 iulie anul acesta.
Va pup, profelor!
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
wonderful spune:
Madaluta,replica directoarei este aceea a unui om idiot.Ce,daca esti tanar,n-ai dreptul la un salariu bun,daca esti profesor,tre' sa te multumesti cu ramasitele pe care ni le arunca astia din cand in cand si care se cheama 'mariri' sau mai stiu eu cum?!Sunt elevi in c,ase terminale care-mi spun ca nu doresc sa lucreze in inv. ca-i greu si salariile-s mici.
Singura mea sansa e aceea ca-mi place,inca, ce fac.In rest...
carmencar spune:
CE BANI PE VACANTA AIA SUNT BANI?
EU AM LUAT LA SFARSITUL LUNII IUNIE 16.700.000LEI VECHI SI URMATORII BANI II MAI IAU IN LUNA OCTOMBRIE PE 12 DECI DUPA UN AN DE ZILE IN CARE AI SUPORTAT ATATIA COPII SI AI AVUT RABDARE CU FIECARE CRED CA BANII ASTIA I TI AJUNG O SAPTAMANA LA MARE SI APOI FACI GREVA FOAMEI
Ramonika spune:
dupa parerea mea, in invatamant sunt doua categorii de persoane: cei carora le place foarte mult meseria asta si cei care nu au gasit altceva de lucru si se multumesc si cu atata, decat nimic.
NU SE MERITA dupa parerea mea. bani putini, stress mult, mancarime mai peste tot, ca majoritatea sunt femei, inspectii, plus ca elevii devin din ce in ce mai obraznici. si nu in ultimul rand, intervine plafonarea, mereu sa predai aceeasi materie sau aceleasi obiecte...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor