Sezatoarea canadiana (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani, Ana! Frumos tortul, cum numai la 30 de ani se poate... desi mie mi-au alunecat ochii cate sticla de vin din bucatarie... deh, vrabia malai viseaza...

pitilache, acum ma bag si la pozele tale, chiar mi-a recomandat cineva traseul lung, ca fiind o excursie frumoasa. Poate ajungem si noi, trebuie doar sa-i reinnoiesc pasaportul Roxanei.
Edit. Vazut, placut copiii cei frumosi... Ce faina e poza in care Seba o tine pe Isa in brate, parca ar spune: "E a mea!"

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

La pozele Miei m-am uitat si eu, am admirat-o deja, sunt superbe de-a dreptul
la celelalte n-am reusit ca sunt f pe fuga, la 2 jumatate tre' sa ies.

Ma uit maine dimi.

Mihaela, da cumpara-ti o masina de spalat europeana cu incarcare frontala, usuca rufele pe 3 sferturi. Dupa aceea la soare se usuca complet in 30 minute, sau pe suport in cateva ore.

Plus ca e si ecologic, uscatorul acela consuma enorm de mult curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ana La multi ani cu sanatate si multe impliniri!
deci asa, 1 an...ei mai e nitel si ne vine si noua invitatia.

Sunteti niste dragute fetele,, numai miine dimineata imi fac testul si va zic daca-i cu ochi sau nu.Simptomele au aparut foarte curind, cu dureri de sini, gust metalic, greturi, urinari frecvete, poate o mamica cu 2 sarcini imi spune si mie.La a doaua sarcina le simti pe toate mai curind ca la prima?si mai pronuntat?

Apropo de mobila pentru fetite, i-am luat duminica lu'fi-mea pat Barbie cu rafturi deasupra si sertare la baza, cu roz si bej, dragutel foc redus de la 1000 la 700$.Am luat si matelaua care a mai fost si aia 400$.Tot la Brick oferta de oferta ne-am luat masa cu 6 scaune pentru dining room de la 2400 la 1600+ taxe.facuram afaceri.Saptamina viitoare ma duc sa-mi iau domitorul cu 4000 de la Leon poate mai lasa si ei ceva sa mai imi ramina bani de draperii abia astept sa ne mutam, vineri am semnat actele la notari, deci ma numesc proprietareasa

Nelia stiu de super mamica graviduta, sper ei sa-i dea Dumnezeu o fetita.

Lemoni chiar asa prospatura nu ma mai simt, ma simteam pe la 25 de ani.Acum la imediat 34 ma grabesc ca poate fac si eu bb3( eu cica vroiam 5 pe vremuri, aoleu, nu stiam cu ce se maninca)

Eu una sunt pentru uscator, scoate hainele super si eu personal calc doae pantalonii si camasile, restul ies ca noi.Nici eu nu las nimic mergind, fereasca Dumnezeu de incendii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mia scumpica tare gazuta ta, sa va traiasca!

Roxana ce mi-au placut pozele cu bunicii, aia cu bunicul e perfecta.

ma duc in pat ca acu ma doare spatele...uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ana, La multi ani cu intarziere si sa pastrezi o bucatica de tort si pt noi !

Mqqm
, eu folosesc dryerul doar pt prosoape.pilote, pantofii pusi la spalat ca pe restul le pun pe sarma in basement . Eu initial punema toate hainele dar in primul rand ca pe cele de bumbac le-a cam micsorat( eram taaare mandra ce tare creste David pana am descoperit cum sta treaba ) si in al 2 lea rand, consume de rupe !! Nu ca n-as avea bani de facturi, dar pamantul, energia, cine le protejeaza ? A ? Cineva mi-a zis ca-n Ontario e lege ca nu ai voie sa-ti usuci rufele afara...stiti ceva de asta ? Ca eu mi-as monta pt primavara viitoare un sistem de ala umbrela de uscat afara .
Pititlache, sa-ti traiasca copilutii, Isa sa nu se deoache e ca un pepenas!

Azi Ioana mea a inceput scoala, e boboaca si am fost toti sa o conducem in clasa, sa o asezam in banca,s-o filmam, sa vb cu teachera ei...ca-n Romania, ce vreti ...da-nvatatoare ne-a poftim sa-i conducem pe boboci! Ioana e intr-o clasa mixta, a1 cu a2a, e bine ca va fi un mediu mai performant, asta cat sa va mai prinde de la cei mai mari...nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca e-n astfel de clasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca am terminat si eu prima zi dintr-un nou an scolar, si pana la urma n-a fost chiar asa rau, dupa doua luni de vacanta relaxanta

Ana, Bonne Anniversaire ....tare apetisant tortul tau si petrecere frumoasa sa aveti

Donia, mare dreptate ai avut cand ai spus ca in calitate de parinti, am vrea ca profesorii sa faca cat mai putine greseli indiferent de motiv... si implicit va trebui sa completam educatia acasa, cred absolut in acest lucru , din pacate la nivelul elementar ai fi uimita cat de putini parinti mai cred in asta, din cauza lipsei timpului, oboselii, etc.

Ira, fireste ca pe forum oricine e mai mult sau mai putin scuzabil, in clasa insa mai putin ar fi ideal, desi e des intalnit fenomenul erorilor din cauza dinamicii ...ce voiam eu sa transmit de fapt este ca tu ca profa de muzica s-ar putea sa stii mai multe decat o quebecoaza, lasand la o parte le subjonctif si alte chichite ale limbii (profa din articol facea greseli atat de gramatica dar si de continut).... pe mine articolul m-a amuzat in special la faza cu melcul, pt. ca mi-a adus aminte de diverse aspecte din timpul practicii similare cu acesta, si m-a ajutat sa inteleg si mai bine sistemul educational , fara a ma face neaparat sa-mi schimb parerea fata de sistemul canadian . Culmea e ca la cursurile pe care le-am facut la U of T ne invata tocmai sa observam aceste greseli in cadrul practicii, sa le notam si sa ne spunem punctul de vedere vis-a-vis de ele, deci trebuie sa fi avut toate un rost pana la urma din moment ce profesorii de la universitate recunosteau asta in urma asistarii lor la clasa... Cred ca articolele acestea le putem citi with a grain of salt, fara a ne revolta neaparat

Emilly, felicitari daca e sa fie cu ochi

Selena, sint convinsa ca Isabela va face eforturi sa-i placa la gradinita, si vei vedea ce comunicativa va deveni, de n-o vei mai recunoaste

Laurajr, nici eu n-am vazut pe nimeni uscandu-si rufele afara pe aici, nu stiam ca e lege data in sensul asta

Corina, vreau sa te intreb ceva ...verifica PM, please .

O saptamana scurta usoara va doresc,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Ana, La Multi Ani si tot ce iti doresti. Frumos tort si eu as vrea sa mai am 30 de ani

Eu vara asta , de cand ne-am mutat nu am folosit masina de uscat rufe de loc. Nici nu a montat-o sotul. Sta in baie ca piesa de muzeu. Mi-am luat sfoara de intins rufe in spatele casei. Toti vecinii au si e foarte practic. Nu neaparat din cauza consumului de energie, dar eu am observat in primii ani cand am uscat toate hainele cu masina de uscat bluzele (pe care mi le-am adus de acasa si le aveam de ceva ani), au devenit din ce in ce mai subtiri , iar cele care aveau puf au ajuns de se vede prin ele. Masina de uscat rufe reduce mult durata de viata a rufelor. Chiar si hainele de pat s-au subtiat. Asa ca eu prefer uscatul la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, multumesc tare mult pentru urari, sunteti foarte dragutze!
tortul l-am cumparat de la Abrozia, din Place 100, Lval- o patiserie greceasca mai ceva ca la mama acasa:)) (desi asta e un nonsens); mi-am mai indulcit amarul schimbarii prefixului cu el.
edit, Clau draga arat eu a 30...am implinit azi 40 de ani..uof; cifra de pe tort e o gluma.

a trecut si la noi prima zi cu calculatorul inchis si cu teme...citeva proteste la inceput, dar a fost destul de bine, si-a intrat in mina cu temele bine, zic eu.

acum incep si eu sa-mi caut ceva de lucru, ca Tudor e la scoala...sper sa si gasesc

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

http://www.expres.ro/article.php?artid=321271

Am citit despre ea si-n McLean, revista pe care o citesc cu regularitate,a avut o viata trepidanta si nu are decat 26 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Pitilache, foarte frumoasa poza in care bunicu tine capul pe casorul nepoticii.
Mia am vazut si pozele voastre, vreau si eu mai multe detalii despre oraselul in care stati comparat cu Montreal.
Lorelai, asa imi spuneau si mie cand Tudor plangea si nu vroia sa ramana ca simte ca eu nu vreau sa-l las. Nu stiu ce sa zic, Tudor nici acum nu vrea sa ramana, ramane asa cu un nod in gat, azi a schimbat si grupa si educatoarea si a fost si mai trist.
Emilly si mie mi-ar place bb3, dar nu stiu daca mai sunt in stare, mai ales dupa Peptra care a fost tare plangacioasa, plus ca ai mei nu prea se inteleg, deocamdata suntem la faza de smuls, impins, tras si bataie pe aceleasi jucarii, iese intotdeauna cu scandal.
Rufele eu le usc pe sfoara ca imi place cum isi pastreaza mirosul si textura. mqqm,bine ca nu s-a intamplat nimic!
Khristin, eu stiu ca rosia e fruct, dar poate ma insel.

si

Mergi la inceput