Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 29
ellis spune:
FETELOR, STREPTOCOC B NU AVEAM, ACUM IL AM SI PE ASTA; VAI DE CAPUL MEU! M-AM SATURAT DE MEDICAMENTE. HABAR N-AM CUM SE CONTACTEAZA ASTA, STIU CA FACE RAU BEBEULUI LA NASTERE...AM VORBIT CU ASISTENTA DOCTORULUI SI MI-A ZIS SA IAU AMPICILINA 1/8H, TIMP DE 7 ZILE, EU ABIA LUNEA VIITOARE MERG LA MEDIC, IAR ASISTENTA MI-A ZIS SA IAU DE ACUM ANTIBIOTICUL, DAR CICA NU SI SOTUL. VOI STITI CEVA DE ASTA? M-AM SATURAT...
Ellis27+
pussi spune:
dany nu ma mai supara si tu! pana acum am fost 2... vom fi 4 + mama care va sta la noi cel putin vreo 7-12 luni + fiul lui tati din prima casatorie care e mai mult la noi...decand sunt
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
RGE spune:
PUSSI sa o stapanesti sanatoasa si sa o folosesti cu drag..la "ditamai batalionu'" o meriti din plin
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
Pussi - si la mine se va imultii familia, pe langa bebe va mai fi si mama mea :)
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
RGE spune:
ANCUTZA ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa..noi sa fim sanatosi...ma bag la praji ca avem multe
AMR 9 saptamani!!
ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ellis la ce fel de analiza l-ai depistat?
Din secretie?
anca 29+
Maria
poze
da
Ellis27+
RGE spune:
DANY eu i-am spus mamei si soacrei ca le rup picioarele daca le prind pe la noi ..fara gluma ..excat asa m-am "exprimat"
AMR 9 saptamani!!
ancadragoman spune:
Rox toata viata mea am tinut cure de slabire si ptr prima data nu ma simt vinovata cand halesc 2 prajituri odata...dupa o sa vedem
Ellis stiu ca nu este ok sa nasti natural cand ai acest streptococ,dar mai multe nu stiu.
Fetelor voi stiti ceva de asta?
Dar ai facut analiza speciala ptr streptococ ca mie nu mi-a zis nimeni nimic de analiza asta?
anca 29+
Maria
poze
RGE spune:
ANCUTZA eu stiu ca este obligatorie la 35-36 de saptamani ..avand chestia asta ..bebe iese pe acolo iti dai seama..dar daca iese pozitiva presupun ca ne da tratament ...
AMR 9 saptamani!!