Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 27
ellis spune:
quote:
Originally posted by claudia1178
Salutare mamici burtici,
Si totusiiiii.......fetel care sunt hipertensive......care este tensiune ptr care ar trebui sa imi fac griji?!
30
Claudia, mami de Teodora Victoria
29
depinde de varsta, de cat ai normal tensiunea, de la 14/8 se socoteste mare tensiunea pt varsta de 25-30 de ani; pt fetele care se simt bine la o tensiune mica(9/5), deja tensiunea 12 e mare; eu acum, fara sa beau cafea, am reusit su tratament sa o tin la 11/6, sub asta nu mi-a bine, iar peste 14, la fel; cand am avut crize am ajuns in timp f scurt de la 13, la 17; CONCLUZIE, cerd ca o tensiune de 14 este deja mare pt o varsta de pana la 30 de ani.
Ellis27+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Intrebare :
- eu am 21 de saptamani si de azi dimineata tot vizitez baia pt pp .A crescut uterul in faza aceia in care apasa pe vezica sau m-am pricopsit cu vreo infectie urinara ???
Nu am senzatie de usturime, de facut fac de fiecare data iar secretia arata/ miroase normal .
Este normal, a mai patit cineva sau ar trebui sa ma ingrijorez ?
Evident ca dr meu erste in concediu
Mercic mult
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Lala, atata timp cat nu te ustura/doare nimik de ce iti faci griji?? stii ca in sarcina mersul des la toaleta e ceva nomral, mai ales acuma ca e vara , consumam multe lichide. si eu merg des la baie.
pusi
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
fetele eu v-am pupat. vine tati acasa si mergem sa cautam gogonele murate la butoi...yupiiiii. apoi merg sa coc vinete si ardei pt iarna!! ne auzim maine! sa aveti o zi placuta!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
claudia1178 spune:
Hm........Ellis, esti o scumpa si iti multumesc ca mi-ai raspuns!
Eu de regula aveam 12 cu 7, asta inainte sa raman insarcinata, nu beam cafea ptr ca nu ma simteam bine dupa, cred ca imi urca tensiunea. Dar....acum cateva luni am avut o durere ingrozitoare de cap, am ajuns la spital cu tensiunea 10 cu 5...imi era tare rau!
Vineri....poate din cauza caldurii......nu m-am simtit bine........am avut tensiune oscilanta.......dar niciodata peste 15.
Normal ca si eu sunt ingrozita de preeclamsie!
Iar doctorul e in concediu!
Claudia, mami de Teodora Victoria
30
Lala_D spune:
BB . Ma ingrijoreaza deoarece pana azi nu a fost chiar asa des ( din jumatate in jumatate de ora ). O sa vad cum evoluez.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
anacami spune:
melodia este cantata de Jordi- se numeste "Dur, dur d'etre bebe"; versurile le gasesti aici
http://www.paroles.net/texte/11949
sau
http://www.bide-et-musique.com/song/7359.html
Melodia nu am avut timp sa o caut, sigur o gasesti pe undeva
Eu am cutiutele muzicale, le puneam si inainte de a se naste Sebi, dar si dupa- ii cantam in fiecare seara
Eni, Erika, sunteti niste gravidute superbe!
Lala, nu stiu de cand a aparut la mine acest "comportament", dar acum ma duc foarte des la WC (chiar daca rezultatul este f. "limitat"). Este ceva normal; nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, avand in vedere ca nu prezinta semne de altceva
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
anacami spune:
uite si cantecelul:
http://www.youtube.com/watch?v=2ftzzY5VDNU
lista necesar bb
anacami spune:
Claudia, eu stiam riscul de preeclamsie apare cand tensiunea este mare- nu mica; in plus, poti lua f. multe kg intr-un ritm alarmant, apar edeme si te umfli destul de nasol...
lista necesar bb