firme de curatenie sau menajera???
nu gasesc o femeie care sa vina la curatenie si sa fie si serioasa...si m-am gindit ca macar curatenia generala sa o fac cu firme specializate.
cunoasteti o astfel de firma??? am gasit eu pe net, dar as vrea niste recomandari, daca se poate.
multumesc!!!
Raspunsuri
asi spune:
E bine sa ai o femeie care sa vina sa faca curatenie macar la doua saptamani.Ideea cu curatenia facuta de firma e foarte buna insa e scump sa faci asta in fiecare saptamana sau chiar odata pe luna.
Firma stiu dar nu cred ca te intereseaza din Cluj![]()
Succes!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
otilica74 spune:
Fetelor eu as opta ptr firma, e adevarat ca e mai scump dar cred ca face si treaba mai buna, firmei ii poti face observatie, dar daca gasesti o gomoasa de ia o pauzare iti face si altele mai "necurate" prin casa.
Nu cred in chesti d-astea dar am mai auzit la alte prietene si zic ca mai bine te feresti...
O sa iti trimit poate maine numele uneia sa intreb maine in parc pe o amica.
otilica74 spune:
Fetelor eu as opta ptr firma, e adevarat ca e mai scump dar cred ca face si treaba mai buna, firmei ii poti face observatie, dar daca gasesti o gomoasa de ia o pauzare iti face si altele mai "necurate" prin casa.
Nu cred in chesti d-astea dar am mai auzit la alte prietene si zic ca mai bine te feresti...
O sa iti trimit poate maine numele uneia sa intreb maine in parc pe o amica.
mama lia spune:
otilia, multumesc. astept detalii.
stii cam cit ar costa curatenia la un apartament de 3 camere cu 2 grupuri sanitare, gresie si parchet, fara covoare...cu spalat geamuri (termopane)???
Miramar spune:
Uite iti recomand eu o firma Perfect Clean se numeste. Nu mai am detalii de contact dar daca-i dai un search pe Google ii gasesti imediat.
Eu am fost super multumita de ei si nici nu mi s-au parut prea scumpi.
rami 73 spune:
Mare atentie ce menajere aduceti in casa ! Eu am schimbat vreo 3 pana acum, ultima din cauza ca mi-a sustras (ca sa folosesc un termen elegant) lucruri din casa ! Cand am observat, a recunoscut si mi le-a returnat, ORIBIL ! ![]()
Eu evident ca nu aveam timp sa stau langa ea in timpul curateniei, plecam la birou, deci practic o lasam singura de la 9 la 5, ca nu vreau sa am program de "paza" in week-end. Si se pare ca unora le mai vin idei... Nu mai vorbesc de parfumuri/creme folosite, daca veneam mai devreme o mai gaseam imbracata cu lucruri de-ale mele, imi controla prin toate dulapurile etc.
Acum urmeaza sa vina altcineva, tot menajera, nu firma, pentru ca eu am nevoie la 1-2 spatamani. O sa-mi incerc norocul, pana gasesc pe cineva corespunzator.![]()
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean