firme de curatenie sau menajera???
nu gasesc o femeie care sa vina la curatenie si sa fie si serioasa...si m-am gindit ca macar curatenia generala sa o fac cu firme specializate.
cunoasteti o astfel de firma??? am gasit eu pe net, dar as vrea niste recomandari, daca se poate.
multumesc!!!
Raspunsuri
asi spune:
E bine sa ai o femeie care sa vina sa faca curatenie macar la doua saptamani.Ideea cu curatenia facuta de firma e foarte buna insa e scump sa faci asta in fiecare saptamana sau chiar odata pe luna.
Firma stiu dar nu cred ca te intereseaza din Cluj
Succes!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
otilica74 spune:
Fetelor eu as opta ptr firma, e adevarat ca e mai scump dar cred ca face si treaba mai buna, firmei ii poti face observatie, dar daca gasesti o gomoasa de ia o pauzare iti face si altele mai "necurate" prin casa.
Nu cred in chesti d-astea dar am mai auzit la alte prietene si zic ca mai bine te feresti...
O sa iti trimit poate maine numele uneia sa intreb maine in parc pe o amica.
otilica74 spune:
Fetelor eu as opta ptr firma, e adevarat ca e mai scump dar cred ca face si treaba mai buna, firmei ii poti face observatie, dar daca gasesti o gomoasa de ia o pauzare iti face si altele mai "necurate" prin casa.
Nu cred in chesti d-astea dar am mai auzit la alte prietene si zic ca mai bine te feresti...
O sa iti trimit poate maine numele uneia sa intreb maine in parc pe o amica.
mama lia spune:
otilia, multumesc. astept detalii.
stii cam cit ar costa curatenia la un apartament de 3 camere cu 2 grupuri sanitare, gresie si parchet, fara covoare...cu spalat geamuri (termopane)???
Miramar spune:
Uite iti recomand eu o firma Perfect Clean se numeste. Nu mai am detalii de contact dar daca-i dai un search pe Google ii gasesti imediat.
Eu am fost super multumita de ei si nici nu mi s-au parut prea scumpi.
rami 73 spune:
Mare atentie ce menajere aduceti in casa ! Eu am schimbat vreo 3 pana acum, ultima din cauza ca mi-a sustras (ca sa folosesc un termen elegant) lucruri din casa ! Cand am observat, a recunoscut si mi le-a returnat, ORIBIL !
Eu evident ca nu aveam timp sa stau langa ea in timpul curateniei, plecam la birou, deci practic o lasam singura de la 9 la 5, ca nu vreau sa am program de "paza" in week-end. Si se pare ca unora le mai vin idei... Nu mai vorbesc de parfumuri/creme folosite, daca veneam mai devreme o mai gaseam imbracata cu lucruri de-ale mele, imi controla prin toate dulapurile etc.
Acum urmeaza sa vina altcineva, tot menajera, nu firma, pentru ca eu am nevoie la 1-2 spatamani. O sa-mi incerc norocul, pana gasesc pe cineva corespunzator.
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean