Cursurile de la DPC. Chiar sunt folositoare?
Raspunsuri - Pagina 2
sabineta spune:
ioanaalice sunt dpc sector 4. stiu ca exista oarece probleme aici, dar sper sa se fi remediat lucurile din 2002. prietenii stiu de ce :D
cmirela35multumesc pentru incurajari. oricum aveam de gand sa mergem la toate cele 3 sesiuni. adica timp de 3 sapt, in fiecare miercuri, cate 2 ore. asa se procedeaza la sect 4. numai ca ne-au amanat pt octombrie. abia atunci se poate organiza un grup de 3 cupluri.
andrada77 dupa calculele mele ar trebui sa terminam cursurile in a doua jumatate a lunii oct si tot atunci ar trebui sa primim si atestatul. adica intre 20 si 25 oct. nu ar avea nici un motiv sa intarzie, pt ca pana atunci am eu grija sa terminam si vizitele si sa facem si testarea psihologica.
...las' ca ma fac eu mare
ioanaalice spune:
La noi la sector 5, asistentele sociale erau foarte-foarte ocupate, a trebuit sa fiu foarte insistenta cu telefoanele, ca sa vina sa ne viziteze. Pur si simplu erau foarte aglomerate. Nu pot sa le reprosez nimic, le-am vazut facand ore suplimentare si alergand cu mijloace de transport in comun dintr-o parte in alta a sectorului. La una din vizite, obligatoriu vine si psihologul. Cel putin asa a fost la noi.
ioana, mamica de boboc
sabineta spune:
In acest mom sunt 3 cupluri in curs de atestare, iar despre cele care au deja atestatul si asteapta sa li se gaseasca un copil mi s-a spus ca "sunt cateva". deci nu cred ca ar fi prea mult de munca.
pe de alta parte, am incercat sa le venim in ajutor, le luam si le ducem cu masina... nu stiu ce altceva as putea face, dar sunt gata sa procedez asa cum e mai bine, numai sa le vad ca misca ceva in sensul in care ne dorim.
...las' ca ma fac eu mare
gulser_30 spune:
Si eu am facut cursurile si recunosc ca mi-au fost de mare ajutor ...adica imi vor fii, ca decamdata nu le pun in practica insa la noi s-au facut4 cursuri a cite 4 ore si kiar s-au discutat o gramada de lucruri interesante si folositoare in viitor ,asa cum au spus si fetele mai sus,iar eu am primit atestatul peste 2luni fix de la data depunerii dosarului,dar se pare ca voi sunteti mai norocoase pt ca sunt mai putine familii ,,in asteptare,,.eu am depus dosarul pe 29 ianuarie dar atunci erau deja in asteptare cu atestat vreo 10 familii dupa care s-au mai adaugat inca 8 familii adica seria in care am fost si eu si tot asteptam unii si acum dupa cum se vede....Asa ca tot greul vine dupa atestare....cursurile kiar sunt de folos si eu te sfatuiesc sa mergi la aceste cursuri pt ca iti va prinde bine pe viitor(insa acum cred totusi ca mai e vorba si de psiholog,cit de mult isi da silinta ....noua ne-a pus kiar si filmulete cu diferite ipostaze ale copiilor cind gresesc cu ceva ,cum trebuie intervenit si cum trebuie sa punem problema.....f interesant)asadar mult succes,bafta si muuuuulta rabdare