Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Deci, Bernix iubita, cel mai bine sa repeti eco, parca vad ca nu e asa neagra situatia! Doamne ajuta! Noi suntem alaturi de tine!
N-avem vesti de la Maruntika?
Deci pt fete, majorete:
SIM
LUY
ALINA.CLAU[majoreta
Tinem pumnii, nastere usoara si copii sanatosi!
Gabriela 36+ Sara
Annisia spune:
Bernix, ce hotarare ai luat? Te putem ajuta cu ceva? Eu una te pot duce cu masina pe unde ai nevoie. Esti singura sau merge Bobo cu tine? Sper din tot sufletul ca vei fi ok si tu si bebelusa ta scumpa!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
dony74 spune:
Bine v-am regasit fetelor. Ma bucur din suflet ca pot sa comunic cu voi. De acum o sa fiu mult mai activa....
Roxana stiu ca am citit mai demult ca si tu ai avut mari emoti cu bb. E bine cand totul se termina cu bine. Eu cred ca niciodata nu trebuie sa ne ghidam dupa prima parere, trebuie sa mai cerem o a doua sau a treia opinie inainte de a lua o decizie pe care ulterior sa o regretam.
Bernix, nu lua o decizie asa imp avand in vedere doar o singura ecografie. Mergi de urgenta la o alta eco, trebuie sa mai afli cel putin o parere. iti tin pumnii
Roxali spune:
Bernix daca pui la indoiala parerea doctorului tau ,interneazate si binenteles ca cei din spital iti vor reface ecografia si vor decide.
Ali31si Enrico 7ani
poze
Gabriela77 spune:
Incredibil, ce cald este! Doamne, ce jalnici sint astia de la festivalul Mamaia!Ma bag sa citesc ceva bun!
Noapte buna! Sa veniti cu vesti bune!
Gabriela 36+ Sara
Annisia spune:
Roxule, ai vorbit cu Sim? Cum e? I-au facut analize? A mancat ceva acolo? Are emotii? E sotul ei cu ea? Luy se interneaza maine sau e cu ea acolo?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
bernix spune:
Multumesc tare mult, fetelor, pentru sustinere. deocamdata caut un loc unde sa pot face o alta eco, insa fiind vineri seara nu prea sunt sanse... Am sunat deja o gramada de lume, insa se pare ca cel mai sigur mod de a obtine inca un examenecografic este sa ma internez.
ultumesc tare, tare mult inca o data!
Bernix 34+
Sabina spune:
pai stai, nu poti face eco de urgenta la spital, si dupa aia sa mergi acasa?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mishuta spune:
Bernix si eu sunt de parere ca trebuie repetata ecografia!! Nu te demoraliza , incearaca sa stia calma( daca poti) si sa iei o decizie buna! Fatuca mea acu' o luna, luase doar 200g in 3 saptamani iar azi la control ne-a aratat cum a luat ea 750g in 2 saptamani si 3 zile! Si am inteles ca si ei cresc in salturi dar la tine sunt sanse sa recupereze foarte mult, mai ales ca nu par sa fie mari probleme!!!
Iti tin pumnii sa gasesti un eco cat mai repede!!!
Gema sa stai linistita cu paturile in spital, ca Tutu al nostru nu cred sa ne lase pe maini straine! Si pe mine m-a calmat si mi-a zis ca sigur o sa nasc cu el!!
Si acum sa ma laud si eu puitin, fata mea este tot mai mica cu o saptamana dar este sanatoasa tun si are 2950 de grame deja!!!!
Si au mai ramas 9 zile, pe 3 sept am programare pentru cezaaaa
VA PUP PE TOATE!
Maruntzica, tin pumnii stransi pentru bebe sanatos!!!!
Mih
37+