Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mirela, ai idee cat se mai da la nasterea normala in Municipal? Tu caror asistente le-ai dat 100 mii, toate care veneau pe la voi? Si ptr toaleta ta si pentru BB?

Fetelor, stiu ca am tot vorbit pe aici de chestia cu banii, dar tot revin. Eu i-am pregatit medicului 150 euro si 200 usd. Inseamna cam 8,5 milioane. Banuiesc ca e ok. Pentru anestezist si pentru moasa cate 100 usd (deci cam tot 2 milioane lei vine).

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

[quote]Originally posted by Bee

Eu sunt cam necajita, pentru ca temerile mele s-au cam adeverit. AM picat screeningul pentru diabet gestational. Asta in conditiile in care glicemia mea pe namancate era mereu foarte mica, sub limita (trebuia sa suspectez eu o hipersecretie de insulina). Ce ma enerveaza groaznic e ca eu banuiesc ca am avut problema asta si la sarcina trecuta (cand am avut atata lichid in burta, incat mai puteam duce un bebe). Acum m-a pus in garda si faptul ca bebe e foarte mare si lichidul foarte mult. NU mai spun ca tulburarile mele de vedere, de aici or fi fost. Nu mai spun de foame, sete si urinari frecvente (dar astea pot fi puse oricand doar pe seama graviditatii). Asa ca .....sunt necajita. Si mai sunt si 2 saptamani pana ajung la medic, care e in concediu. Oricum, ce sa zica, decat regim alimentar. Ca miscare fac oricum vrand nevrand.
Bee 32+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
[/quote

Si mie imi iesise prost prima cea cu 50 gr glucoza, am repetat-o ptr 100 si era ok , dar oricum regim tot trebuie sa tin...dar nu prea il respect ca la carte.

Regimul:
Calori 1500 (cu vin cca 200 calorie 1640)
Cantitatea de alimente cruda pe zi
lapte decresat 200 ml;paste\orez 50gr;carne(vitel,manz,piept de pui,ficat) magra 200 gr;verdeata 400gr;fructe 400 gr;paine obisnuita 80gr;feli de paine prajita(aici gen biscuit)2 feli;branza 100gr;ulei 15gr;

Exemplu de distributie giornaliera:

Dimineta:lapte 200gr+cafea fara zahar
2 feli paine prajita(gen biscuite) sau paine comuna 20gr

ora 10 fructa

pranz:pasta sau orez 50gr cu suc de rosi putin ulei
carne magra 200gr
verdeata cat se poate+o lingurita ulei masline+lamaie sau otet
paine 40gr

gustare ora 16 fructa

cina:supica degresata sau supa de legume fara fidea
branza 100gr (de preferabil de vaca ,nu grasa),nu
feta,parmigiano etc
verdeata cat se poate
paine 40gr
fructa 100gr
Alimente interzise:
Laticini:unt,smantana,lapte nedegresat,brazeturi grase stagionate
Carne:miel,gaina,porc,nimic fript e cu sos
Dulciuri: deloc si nici marmelada
Fructe:cele uscate, conservate
Sucuri:sucuri dulci sau gazoase,vinuri dulci -1 pahar de vin pe zi

Nu stiu daca iti ajunge regimul ar trebui sa consulti , sa te duci si la u doctor privat poate ai nevoie si de altceva-
Sanatate si nu te speria nu e dracu asa de negru.

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mirelushule, ia zi, daca tot esti aici, ce acografist ti-a zis ca bb are 2.7 kile si avea de fapt 3? ca asta ma incurajeaza f tare

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

MARUNZIKA

La multi ani Loredana!Sarcina usoara in continuare!

Bee nu te mai necaji,caci totul va fi bine pana la urma..

Dana +33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am ajuns de la ecograf. Vesti proaste. Retard de crestere trei saptamani, bb in suferinta fetala, vizitat gineco Radoi, insistat internare de astazi, intors acasa, ma pregatesc. Mi s-au inecat tare corabiile. Ce D-zeu s-a putut intampla ca pana acu a fost totul bine. Sapt viitoare, luni-marti, scos copilul - cezariana, prematur, 34 sapt si ff mic, 1700g.
Reactionez ca la 9 ani cand amaflat ca trebuie sa ma internez in spital: nu vreau sa ma duc, sau macar nu din seara asta.

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Roxana,le-am dat 100mii asistentelor care imi faceau injectiile pt.ca am facut continuu inj:antibiotice,calmante+inj.cu clexane pe care o fac si acum iar la asistentele pt.bb am dat pt.ca nu ma prea puteam da jos din pat la salon si bb era cu mine iar ele il schimbau si mi-l dadeau la san.
Nasterea naturala am auzit in jur de 200euro,dar nu stiu sigur .In salon toate nascusem prin cezariana si nu ma puteam deplasa sa aflu si alte amanunte.Am mai dat si cate 50mii la cele care imi umezeau o compresa cu apa sa-mi und buzele sau imi schimbau vata (fara tampoane)
DACA VA MAI POT AJUTA CU CEVA ,CU MARE PLACERE.
Mirela si bb Iarina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Bafta multa, Marunzika! Si bb sanatos, vesel si bun!

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stai asa bernix:
ca vad ca iosup asta le zice la toate de bb f fmic.
ia spune, ce suferinta fetala? ce se intampla?? lichid nu este? nu e placenta?? eu zic sa repeti eco.serios acuma.
Cum sunt IR? CARe e problema????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Intru si eu dupa juma' de zi si ce-mi vad ochii...Maruntzika, probabil cu bb in brate deja.

Luy, eu nu stiu sa participe nici o asistenta la operatia de cezariana. Ai de platit doar anestezistul, mana a-2-a cu care opereaza medicul tau si neonatologul, exact cum a povestit Mirela. Eu am inteles ca ea le-a dat cate 100 mii la asistentele din post-operator, cu care iti petreci timpul ulterior operatiei. Sincer mie si atat mi se pare mult, eu voi fi pregatita cu 50. Sa-ti mai spun in contextul asta ca 500 mi se pare enorm??? Mai ales ca nu-ti vor face mare lucru, o injectie, un calmant, o temperatura luata. In seara asta sa nu mananci nimic, doar lichide. Si Domane ajuta maine, ma voi gandi mult la tine. Sa fii tare si curajoasa, sa faci rahi ca sa-tio vezi Maria si sa o pupi imediat! Oh, ce emotii am, parca as naste eu...
Cecilia, Mirela a nascut la Municipal/Universitar.
Rox, promite-mi ca nu te mai enervezi. Ma doare sufletul, pls! Si chiar nu are sens...Stiu ca stii si tu asta, dar nu te poti abtine, dar macar incearca.
Loredana,
Chiar daca scrii rar, noi nu te-am uitat!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si acum, la treaba fetelor! Miscare!!!

pt. Maruntzika, Sim, Luy, Alina si cine s-o mai nimeri sa nasca

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput