As vrea sa stiu daca este cineva care a cumparat acest program si cat de eficient este.Eu imi doresc enorm sa fac o fetita si a intereseaza cam ce procent/probabilitate de adevar are.
Pt cine nu stie, Calmens este un program de calculator avansat, dar foarte simplu de utilizat, cu ajutorul caruia orice femeie isi poate calcula cu precizie calendarul menstrual, contraceptia, sarcina si sexul copilului. mai multe informatii gasitit pe www.calmens.ro
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Stiu ca a fost reportaj pe protv si medicii au spus ca nu exista nici un soi de calcule matematice conform carora sa stii ce concepi, asa cum sustine creatorul programului soft. E alegerea ta daca vrei sa tii cont sau nu.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
nu exista altceva in afara de predictie, cu date statistice. nimic pe lumea asta nu poate prezice sexul copilului.
Roxana
Parerea mea e sa nu te iei dupa nici un fel de calcul.Mergi la ginecolog, fa-ti toate analizele, vezi ce nereguli ai, rezolva tot ce se poate rezolva....si ..apoi o minitorizare .Cu toate calculele m-am chinuit 2 ani sa raman gravi.Nu da banii pe prostii, asta e parerea mea. Pupici dulci.
18+
stiu toate chestiile astea..dar eram curioasa dc sunt persoanecare au aplicat si s-a potrivit/nimerit...
Sunt destul de pretentioasa si cer cam mult de la DD. M-am chinuit 6 ani sa-l obtin pe darius..si acum mai am si pretentii..dar asa e omul...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,