socio-psiho la Spiru Haret
Raspunsuri - Pagina 2
florentza spune:
Angy5 - multumesc de informatii - ce nu stiu sunt zilele cand se pot face inscrieri, intervalul orar si locul unde ma duc cu dosarul ... parca se fac inscrieri si sambata, nu ?
Eu lucrez numai de dimineata ...
O sa intru acum pe siteul lor sa vad ce scrie acolo ... vb.
anamariame spune:
Florentza, m-am lamurit, multumesc pentru raspuns!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
angy5 spune:
buna dimineata la toata lumea!mai ales tie florenta,ai intrat pe site la ei sa vezi programul pt inscriere?eu stiam ca au si sambata.pe mine nu m-a lamurit nimeni in problema mea..,so...,maine dimineata ma duc la facultate..la secretariat..sa vad de manuale..,dar tu cd vrei sa te inscrii? n-ar trebui sa te cam grabesti?nu stiu..zic si eu ..,ca habr n-am pana cd se fac inscrieri.pup..
angy5 spune:
albinutooo,te alaturi noua?ne facem psiholoage ..,hai ca si asa spuneai ca ti se pare un domeniu interesant..,noi mai postam..,poate poate ..cine stie..pup
albinutza spune:
Buna dimineta !
Sincera sa fiu inca sunt nehotarata, adica eu imi doream sa fac fac. de turism dar la Spiru Haret am vazut ca nu exista .
Asa ca va citesc pe voi si imi place ca sunteti entuziasmate .Trebuie sa iau o decizie, urgent, urgent ca nu mai este timp.
Va pup pe toate.
anamariame spune:
Si eu vroiam Finante Banci, insa e doar autorizata, nu si acreditata.Si acum nu stiu ce sa fac...ma gandesc la Management Financiar-Contabil, dar nu sunt hotarata inca.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
florentza spune:
Fetelor, scuzati-ma ca nu am mai postat, insa eram nehotarata cu facultatea " socio - psiho " .... pe mine ma interesa un alt domeniu (cel in care lucrez) dar nu exista cursuri decat la ZI... si sunt in impas ... nu stiu ce sa fac ??
Mai am sanse joi si vineri pt ca de sambata plec la munte ( in concediu - o sapt.)... asa ca trebuie urgent sa ma decid
Voi ce ziceti ... despre acest domeniu " psihologia" ( sau " sociologia"... am inteles ca s-au despartit, acum sunt 2 specializari si trebuie sa optezi pt una dintre ele ), e de viitor ?
Vom gasi de lucru in domeniu, salariile cum sunt ?
Ce informatii aveti ?
florentza spune:
Revin
Angy5- am inteles ca nu ( prea ) se gasesc cartile la biblioteca si ca studentii fac rost de cursuri de pe internet sau de la colegi ...
Daca ma inscriu la fac., inseamna sa o i-au de la zero, pt ca ce-am facut eu pana acum nu seamana cu ce intentionez acum ... dar, mie imi place psihologia si trebuie sa ma reorientez ... acum sau la anul, cum o vrea D-zeu
angy5 spune:
hello fetelor!!! va pup!! dar dupa cum vad,suntem putine interesate de domeniul acesta,(cel putin ..suntem putine cele care postam aici).so...daca mai sunt boboace de la socio-psiho,alaturati-va noua,,curaj!! .uokei,fetelor,vreau sa va spun ca am fost azi la facultatea de sociologie-psihologie,cea din bulevardul basarabiei 256 si ghinion si dupa o lunga calatorie juma de bucuresti prin praf ,caldura,picamere..hop mai era si libraria facultatii inchisa si biblioteca de asemenea,pt cele care s-au inscris in vara 2007 si vor sa mearga acolo pt manuale, atentie!! LIBRARIA FACULTATII SE VA DESCHIDE DIN DATA 03.SEPT.2007, de luni pana vineri(08:00-16:00) si sambata (08:00-14:00.despre manuale nus ce sa va spun,pe 03sept am sa merg si eu .sa vad ce manuale imi dau doamnele de la librarie,ca poate nu le au pe toate..,de restul tre sa ma descurc..( sa le descarc de pe net sau sa le cumpar).ok..,cam asta am avut sa va spun..asa la modul general.. Florenta, nu stiu daca un sfat de-al meu te-ar ajuta cu ceva..,la urma urmei ar fi doar un sfat,pt ca tu stii cel mai bine ..ce iti doresti sa faci pe mai departe, tot ce iti pot spune, este ca anul 2007-2008va ramane ca si pana acum una si aceeasi facultate SOCIOLOGIE-PSIHOLOGIE.am intels ca abia de la anul se va separa in 2facultati cea de psihologie respectiv cea de sociologie..si oricum daca nu se va intampla acest lucru(cel de separare), din anul II, suntem obligati sa alegem ca baza una din specializari.. oricum mie materia din cate am vazut asa..fugitiv..mi se pare ..wow..mi paceeeeeeee . o seara buunapuup