ORL- Dr Dan Gheorghe, unde il gasim?

Buna,
Stiam ca Dr dan Gheorghe lucreaza la Medicover, insa din pacate nu mai e asa. As vrea sa stiu daca are un alt cabinet particular, sau cum se procedeaza ca sa vada copilul la BUdimex - poate are orar la Policlinica, mi-ar fi mai usor decat sa merg cu 2 copii dupa mine sa-l astept cand o putea el prin spital...
Multumim!
Raspunsuri

CRIXIA spune:
prin subiectele despre polipi, eu am precizat ca l-am remarcat la Budimex pe Dr Dan Gheorghe.
AM incredere ca pune suflet in ceea ce fac, ca depune eforturi ca totul sa fie bine... isi da interesul.
Din pacate nu te pot ajuta cu date de contact, dar iti pot spune ca era pe sectie la Budimex, in sept 2006 cand am operat-o pe Alexia.
In alta ordine de idei, ai putea sa mergi direct pe sectie cu copilul sa-l vada, ca doar si la alti medici veneau pacienti, nu cred sa comenteze cineva.

monica-elizabet spune:
am citit pe la alte subiecte ca-l poti gasi la budimex la etj 4
eventual poti da un telefon inainte sa vezi cand are garda si sa mergi mai dupa amiaza cand lucrurile sunt mai calme pe-acolo...dim e cam aglomerat
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Nicoleta spune:
Am raspuns pe privat, iti recomand sa te programezi la Sanador, daca nu, da-i un telefon pe mobil sa il intrebi cand poate sa va vada la spital.
Nicoleta

CRIXIA spune:
gio, sper sa revii cu impresii!
Eu l-am analizat o singura zi, cat am stat internata cu fata, l-am observat de la distanta.... si am zis dupa experienta asta: "daca-r fi sa dautimpul inapoi as fi vrut sa ne fi tratat dr. Dan Gheorghe" .... eu un pic imposibila exprimarea mea, caci l-am vazut ulterior!
sa pastrezi datele de contact, nu se stie cum te vom mai intreba!

gem spune:
Azi la Budimex dr. Dan Gheorghe l-a operat de amigdale pe baietelul meu de 7 ani.Am fost multumita de modul cum a fost tratat si de sfaturile primite de la dansul.
Parerea mea este ca medicul ORL este foarte important de aceea trebuie sa mergi la cei mai buni,iar dansul e unul dintre acestia.

CRIXIA spune:
gem, nu-i asa ca nu e asa solicitat? Ceilalti de pe sectie dau impresia de "lucru ca pe banda", sunt aglomerati, in schimb Dr Gheorghe aveam impresia ca aloca timp destul pacientilor.
Eu aveam in camera o mamica internata cu fetita de mult timp, vreo 7-10 zile, iar fetita suportase o interventie chirurgicala rara. Erau din Alba, trimisa de acolo, caci nu se incumetase nimeni, iar pe sectie la Budimex, singurul care s-a riscat a fost dr. Gheorghe. Am realizat atunci ca fata mea era supusa unei interventii minore fata de micuta, cu a ei prb. Mi-a sfasiat sufletul, era tubata saracuta, nu avea voce, are alimentata artificial, datorita interventiei.

gio spune:
fetele, noi maine avem programare, si revenim cu impresii. in principiu, fetita a fost operata de polipi tot la Budimex, de catre dr Tanase si regret f mult alegerea facuta. ca dovada, dupa 2 luni polipii erau la fel de mari si ne puneau aceleasi probleme ca inainte de operatie...

gem spune:
noi am ajuns la dr. Dan Gheorghe la recomandarea unui mare profesor dr. Ciuchi. Am constatat ca am ajuns la un profesionist si am fost incantata ca e apreciat si pe forum.Mai exista si avantajul ca miercuri dupa amiaza poate fi gasit la Sanador in Piata Victoriei.