Dansez pt tine, editia a 3-a

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Edessa

Ce parere aveti despre aparitia la emisiune a fostului sot al Claudiei? Sincer.

Da, mai bine nu aparea. Pana acum nici nu auzisem ceva de vreun sot/tata. Pai in cazul in care se intampla ceva cu Claudia, exista tatal care va avea grija de Sara. Asa ca mai bine statea la el acasa, in Austria.

Cred ca data viitoare vor iesi Delia si partenerul ei.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Ce parere aveti despre aparitia la emisiune a fostului sot al Claudiei? Sincer.
eu ma intreb ce parere a avut Claudia despre asta.poate ma insel dar nu mi s-a parut sa fie incintata;dimpotriva parca era putin stinjenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Cred ca data viitoare vor iesi Delia si partenerul ei.

Mi se pare mie sau Delia chiar nu e implicata deloc. Parca e venita asa, la oha, cum se zice. Ia totul in gluma si nu vad nici o legatura intre ea si partener. Oare stie cum il cheama? (hai ca am fost cam rea)

Si la editia aceea din Mexic se danseaza tot pentru o cauza, un caz? Sau asa..."pentru lume"? Unde as putea citi mai multe?

Oana, Stefan si Victor

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Si mie mi s-a parut ca Delia a venit doar pentru imaginea proprie. De fapt, parca am citit inainte de a incepe editia asta ca initial refuzase sa ia parte, apoi s-a razgandit. Si probabil sunt foarte rea, dar nu-mi plac aerele ei si nu cred ca il ajuta cu ceva pe partenerul ei, care nu-i nici vreun super-meserias la dans.Bine, bine, am recunoscut ca sunt rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Credeam ca numai mie mi-a lasat Delia aceasta impresie, dar se pare ca si altii gandesc la fel. Mi s-a parut cumplit de...familiara- sa zic -atat cu prezentatorii cat si cu juriul si atata isi mai da ochii peste cap...de parca ne face un favor noua ca o vedem. Inainte nu imi lasa aceeasi impresie . A fost odata la prezentare la Geniali si chiar imi placuse...
Acum parca il ia in ras pe bietul baiat..., care pare atat de inocent, de naiv...Niciuna dintre vedetele de la editiile anterioare nu a fost atat de detasata de caz. Tin mint ca unele erau asa de implicate, ca sufereau la fel de tare ca si concurentii.
Dar Delia e atat de infumurata...! Urat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am vazut dansul din Mexic. Abramburica e in juriu?

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Credeam ca numai mie mi-a lasat Delia aceasta impresie, dar se pare ca si altii gandesc la fel. Mi s-a parut cumplit de...familiara- sa zic -atat cu prezentatorii cat si cu juriul si atata isi mai da ochii peste cap...de parca ne face un favor noua ca o vedem.
si pe mine m-a enervat cu "fitele"astea,chiar ii spuneam sotului ca pe vremuri cind era la N&D imi placea mult de ea dar parca acum fumurile sint prea mari.de ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Am vazut dansul din Mexic. Abramburica e in juriu?

Oana, Stefan si Victor

Da, Abramburica e in juriu, in Mexic ! Am vazut in prima seara la "Dansez pentru tine", cand au anuntat, fiind prezenta si ea, in acea seara.

Delia, intr-adevar, nu se implica prea mult si are un comportament....aiurea. Mie nu-mi place mai ales cand se sprijina sau se agata de umarul partenerului ei de dans.
Ea si partenerul ei, ca pereche, sunt mai slabi decat Ioana si Mihai, profesorul. Asa ca, pe ei ii vad iesind din concurs, vineri seara.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Pentru cei interesati: dansurile Andreei si ale lui Petrisor de aseara sunt acum pe forum. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Aparitie inedita asta seara, Petre Roman si Silvia Chifiriuc la emisiune
http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A//www.expres.ro/article.php%3Fartid%3D3308
36

Petre Roman si iubita lui, la "Dansez pentru tine"
16 Noiembrie 2007
Diana Evantia Barca

Petre Roman si iubita lui, Silvia Chifiriuc,vor aparea pentru prima data impreuna in public diseara, la emisiunea "Dansez pentru tine", transmisa pe Pro TV de la ora 20.30.

Petre Roman si iubita lui, Silvia Chifiriuc, au acceptat pentru prima data invitatia de a aparea public impreuna, in emisiunea „Dansez pentru tine”, transmisa de Pro TV. La initiativa revistei „The One”, cei doi vor dansa diseara in scop caritabil, pentru un baietel „foarte talentat, crescut cu mari sacrificii de strabunicii lui”.

„Canta extraordinar la vioara. Incercam sa-l ajutam, sa aiba parte de o educatie buna si de o viata mai usoara”, explica Petre Roman. „M-a impresionat acest caz din doua puncte de vedere. In primul rand pentru ca am o slabiciune aparte pentru copiii care au mari posibilitati, pe care nu si le pot realiza. In plus, este vorba de niste pensionari care fac eforturi sa educe un copil, iar eu am cateva proiecte pe acest segment, printre care si Uniunea Pensionarilor si Solidaritatii Sociale, pe care o vom lansa chiar azi, la Bucuresti”, adauga el.

Un dans pasional

„Dupa un divort consumat in presa si forfecat public, Petre Roman certifica legatura puternica pe care o are cu iubita sa, Silvia Chifiriuc, in direct la Pro TV, printr-un tangou plin de pasiune”, anunta organizatorii, in timp ce protagonistii precizeaza ca tangoul in cauza este o incercare „modesta”, menita mai putin sa comunice pasiunea cuplului si mai mult sa sensibilizeze opinia publica in legatura cu un caz disperat.

„Este pentru prima data cand dansez si nu as spune ca sunt cu adevarat un mare dansator. Dar cauza mi s-a parut suficient de buna incat sa incerc. Mi-am propus sa castig, asa ca am facut vreo patru-cinci repetitii cu Mihai Petre, angajat de emisiune. Am ceva emotii, dar si incredere”, spune Petre Roman.

Cat despre anuntata prima aparitie in public alaturi de Silvia, femeia cu care Petre Roman locuieste din momentul in care s-a despartit de sotia lui, Mioara, „lucrurile nu stau chiar asa senzationalist pe cat au fost prezentate”.

„Pana la urma nu e chiar pentru prima data cand iesim impreuna si, de fapt, n-am facut niciodata un mister din chestia asta, ci doar am fost rezervati in declaratii intr-o prima etapa, atunci cand curiozitatea cu privire la aceasta intamplare parea fara de sfarsit. Oricum, nu ne-am propus „o iesire in public”, ci avem alt scop, si anume sa ajutam un copil. Este un pic de senzationalism, e drept, dar pana la urma, daca aceasta doza de senzationalism ne va ajuta sa atragem atentia asupra acestui caz, cu atat mai bine”, a mai spus Petre Roman.

COMPETITIE

Danzez pentru tine

In aceasta seara, la Pro TV, de la ora 20.30, concurentii vor lupta pentru visurile lor pe ritmuri de tangou si hip-hop. Emotiile vor fi foarte mari pentru cele doua perechi aflate la duel: Mihai Botezat si Ioana Ginghina, care danseaza pentru ca 211 copii cu dizabilitati sa poata invata intr-o scoala noua, si Ionel Petcu si Delia Matache, care lupta pentru ca tatal lui Ionel, imobilizat la pat, sa poata urma un tratament adecvat.

Duminica seara, la competitia internationala din Mexic, Andreea Balan si Petrisor Ruge, reprezentantii Romaniei, vor evolua in cea de-a treia etapa din concurs, dupa ce duminica trecuta s-au clasat pe locul 1.

Comentarii

Mergi la inceput