Dansez pt tine, editia a 3-a
Raspunsuri - Pagina 19
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Originally posted by Cristina_C
Da, sunt mai rezervati cu notele de data asta. S-a luat si 4,5 - Delia si partenerul. Mihai Petre le-a reprosat ca mai mult au fugit decat au dansat.
Ce mult dans tiganesc in seara asta!
Cristina,spune-mi si mie,te rog,unde vezi.
La noi,pe satelit nu vine nika,din cauza vintului si a vremii f urite:((Offf,si ce chef aveam...pina una alta,m-am uitat la austrieci la "Dancing Stars".
Alina
Protv international, pe Kabel Digital.
catutza spune:
Delia si Cristina Rus sunt la duel
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
A inceput acum in reluare emisiunea de aseara (pentru cine nu a vazut) , eu o sa ma uit ca aseara nu am vazut toate dansurile.
Am ramas dezamagita de note, mult prea mici. Initial am crezut ca sa schimbat sistemul de notare, ma gandeam ca 7 sau 8 e cea mai mare nota din concurs
kover spune:
mi-a placut ca au scos juramintele cu luminarea,ca mie tare nu-mi placea.in schimb imi era asa de mila de copilasii aceia:cind au vazut ca echipa lor e la duel.sper sa se rezolve la toti situatia.intrebare:ce a fost cu "disputa"intre coregrafi,Edi Stancu si juriu?ca am iesit si nu am intrat decit la finalul discutiei?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
catutza spune:
quote:
ce a fost cu "disputa"intre coregrafi,Edi Stancu si juriu?ca am iesit si nu am intrat decit la finalul discutiei?
Daca tin bine minte cei din juriu au spus ca nu sa-u luat note bune ca nu au fost alese bine coregrafiile, nu i-au pus in valoare si nici nu sa muncit suficient. Edi le-a luat apararea concurentilor
Si eu sper sa ii ajute pe toti copii, altfel va iesi urat adica vor suferi mult bietii copii
Ramonika spune:
sper sa castige Laura cu partenerul ei. sunt cei mai buni. si Andreia cu Petrisor sunt buni, dar parca Laura cu Bogdan sunt mai tari...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
catutza spune:
Astazi avem emisiune ce pereche credeti ca va fi eliminata? Eu cred ca Delia va iesi la editia asta.
liliac1 spune:
Pai parca nu era cu eliminare, ci cu +/- 10 puncte pentru echipe, in functie de votul publicului. Vor fi eliminat doar daca vor fi a doua oara condamnati la duel. Eu asa am inteles. Si ca punctajul final va fi format din suma punctajelor din fiecare editie.
Dar poate n-am inteles eu suficient de bine?!
Anina_n spune:
Buna fetelor !
Azi ne vom incanta privirea cu charleston si folclorul romanesc.
Despre regulament, iata ce am gasit:
"Pentru ca regulile concursului s-au schimbat, nicio pereche nu risca sa iasa din competitia visurilor, cu o conditie: sa nu pice si saptamana viitoare la duel. Daca se intampla totusi asta, concurentii isi vor pierde punctele de care au nevoie pentru a ramane in concurs."
www.protv.ro/dansez-pentru-tine/stiri/" target="_blank">Sursa
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"