Dansez pt tine, editia a 3-a

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

abia asteptdar acum voi fi putin circotasa:sloganul este "cei mai buni dintre cei buni";cred ca Delia s-a ratacit pe aici.in rest.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

kover, ai dreptate, Delia s-a ratacit printre cei mai buni, cel putin asa a demonstrat data trecuta. Dar depinde mult si de partener.
Mie imi pare rau pt. Bogdan, partenerul Cristinei, ca tare frumos mai dansa. Si mi-ar fi placut sa o revad si pe Elena, in concurs, alaturi de Cornel. Si sa fi dansat Florin cu Andra, ca doar ei au fost perechea castigatoare.
Inca 2 zile si incepe show-ul !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

...Pe mine chiar ma enerveaza ideea ca IARASI e Delia acolo, cu fitzele si aerele ei...

Mergi la inceput

"Astazi de la 20.30 pe Pro TV începe un nou sezon "Dansez pentru tine"!
Mult asteptatul show "Dansez pentru tine" isi deschide ringul pentru cei mai iubiti, mai talentati si mai sufletisti concurenti de pana acum.
Cu reguli noi, opt editii, juriu format din cinci profesionisti, cei mai buni coregrafi din tara, perechi talentate care traiesc pentru a face un bine, spectacol fara limite si copii talentati, dar aflati in nevoie, sezonul invingatorilor vine la Pro Tv si cu o alta noutate. Marele premiu al sezonului va fi de 60 000 de euro.

Stefan Banica si Iulia Vantur vor da startul competitiei de elita "Dansez pentru tine" si vor deschide ringul visurilor pentru perechi numai una si una. Pasesc pe "covorul rosu" al ringului castigatorii editiei a patra a emisiunii, Alex Velea si Cristina Stoicescu, rasfatatii Mexicului, Andreea Balan si Petrisor Ruge, admiratii Cristina Rus si Mihai Botezat, ambitiosii Andra si Cornel Ogrean, spectaculosii CRBL si Mirela Tiron si provocatorii Delia si Ionut Paval. Chiar daca dincolo de ring se iubesc, se vor duela in pasi de dans si in scop nobil Laura Cosoi si Smiley, fiecare alaturi de partenerul cu care a castigat in trecut voturile romanilor, Bogdan Boanta si Adriela Morar."

www.protv.ro/stiri/divertisment/maine-de-la-20-30-pe-pro-tv-incepe-un-nou-sezon-dansez-pentru.html" target="_blank">Sursa

Ce ziceti, fetelor ? Va fi un concurs cu un nivel mai ridicat ! Va fi tare !
Nici nu stiu care dintre ei imi place mai mult. Andra si Cornel, Cristina si Alex, Laura si Bogdan, Andreea si Petrisor, Cristina Rus si Mihai(cu Bogdan ar fi fost mai frumos), Adriela si Smiley ? Imi plac mai toate perechile.
Abia astept sa inceapa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

Sa inceapa spectacolul !

Mergi la inceput

Hm....juriul e mai exigent de data asta. Au inceput cu note de 5, nota 6 fiind cea mai mare pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, sunt mai rezervati cu notele de data asta. S-a luat si 4,5 - Delia si partenerul. Mihai Petre le-a reprosat ca mai mult au fugit decat au dansat.

Ce mult dans tiganesc in seara asta!

Mergi la inceput

Da, intre timp s-au mai dat si note de 4. Ma asteptam ca Alex si Cristina sa faca un dans tiganesc mai bun.
Petrisor asta are o energie... Si mi-a placut dansul tiganesc al lui C.R.B.L cu Mirela.

Mergi la inceput

Mi se pare o seara cam slabuta. Poate ca si dansurile sunt de vina.
Sau unde sunt cele mai bune perechi, ma asteptam la mai mult de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Da, sunt mai rezervati cu notele de data asta. S-a luat si 4,5 - Delia si partenerul. Mihai Petre le-a reprosat ca mai mult au fugit decat au dansat.

Ce mult dans tiganesc in seara asta!

Cristina,spune-mi si mie,te rog,unde vezi.

La noi,pe satelit nu vine nika,din cauza vintului si a vremii f urite:((Offf,si ce chef aveam...pina una alta,m-am uitat la austrieci la "Dancing Stars".

Alina

Mergi la inceput