Dansez pt tine, editia a 3-a
Raspunsuri - Pagina 14
adseana spune:
Andreea si Petrisor sunt din nou pe locul 1, la egalitate cu cei din Mexic! In clasamentul total, in urma celor 4 editii, sunt pe locul 2, dupa Mexic. BRAVO Petrisor! BRAVO Andreea!
Crashsky spune:
Pro Tv-ul se pare ca o va da pe "Dancing with the stars"-ceea ce ar fi o idee fantastica-deoarece sambata vor avea o emisiune speciala in care concurenti vor fi Amalia Enache & Mihai Petre, Cristian Leonte & Elwira Duda si Corina Caragea & Edi Stancu. Asa pare ca mai merge!
april spune:
Imi spune si mie cineva cum de au ajuns Andreea si Petrisor in Mexic la concurs? E ceva concurs mondial? sau ce???
fulguletzul meu
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Ninia81
Ioana Ghinghina este o persoana deosebita.
Da, e www.editiaspeciala.com/include/gallery_resize.aspx?src=../images/news/7308_1144079479.jpg&Height=160&Width=160" target="_blank">deosebita, "talentata si sensibila", cum s-a remarcat si in Playboy, si in presa de scandal din ultimii ani.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Ninia81 spune:
Teodora D, eu am zis ca este deosebita pt ca a participat la un concurs care a avut un interes frumos si am admirat-o pt ca a avut puterea sa treaca peste un moment greu din viata ei.
Nu cred ca era cazul sa pui pe un forum care se vrea a fi serios si are un titlu destul de pur....sa vii sa pui poze cu femei goale..e absurd, sincer. Sper ca moderatorii sa ia atitudine la asa ceva.
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
Teodora D. spune:
Ninia, regret ca te-am socat, dar e considerata "poza artistica". Despre tragedia din viata ei imi pare si mie rau.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Alina spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by Ninia81
Ioana Ghinghina este o persoana deosebita.
Da, e www.editiaspeciala.com/include/gallery_resize.aspx?src=../images/news/7308_1144079479.jpg&Height=160&Width=160" target="_blank">deosebita, "talentata si sensibila", cum s-a remarcat si in Playboy, si in presa de scandal din ultimii ani.
Teodora,
Eu am zis ca Ioana Ghinghina e talentata si sensibila dar spusesem inainte ca chiar nu am stiut cu ce se ocupa.Nu am mai vazut-o pe nicaieri in putinele programe romanesti pe care le urmaresc si nu sunt admiratoarea revistelor "Playboy"sau a presei de scandal.
Prestatia ei de la "Dansez pt tine"mi-a placut,am vazut ca si-a dat intereseul sa danseze bine si cred ca fara putin talent si sensibilitate ari fi prestat ca o scindura...sau ma rog,asa cum a dansat Costi Ionita in editia trecuta .
Alina
april spune:
da chiar cine e Ioana asta? adica cu ce altceva se ocupa in afara de poza de mai sus si de faptul ca e nevasta lui Papa.....e actrita? cantareata? ce meserie are?
si despre Alex de asemenea, eu nu stiu nimic. e in vreo trupa? care o fi aia?
merci.
fulguletzul meu
Edessa spune:
quote:
Originally posted by april
si despre Alex de asemenea, eu nu stiu nimic. e in vreo trupa? care o fi aia?
merci.
Alex este cunoscut cu/ca YAMASHA