Dansez pt tine, editia a 3-a
Raspunsuri - Pagina 10
Anina_n spune:
Of, nu-mi vine sa cred ! Cristina si Alex la Duel ??? Nu mi se pare drept.
Acum, depinde de public ce va alege. Cazul sau dansul ?!
Si mie mi s-a parut cam rigid Petre Roman. Dar a fost frumos gestul lor.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Edessa spune:
Alex si Cristina la duel??!?! Nu m-as fi asteptat!Sunt foarte buni!
Referitor la Petre Roman...mie mi s-a parut cam rigid si nu prea ...daruit cu talent de dansator. Dar ce nu face omul cand tocmai azi trebuia sa isi lanseze un proiect (...electoral)???!?!
"M-a impresionat acest caz din doua puncte de vedere. In primul rand pentru ca am o slabiciune aparte pentru copiii care au mari posibilitati, pe care nu si le pot realiza. In plus, este vorba de niste pensionari care fac eforturi sa educe un copil, iar eu am cateva proiecte pe acest segment, printre care si Uniunea Pensionarilor si Solidaritatii Sociale, pe care o vom lansa chiar azi, la Bucuresti", (sursa: Evenimentul zilei)
adseana spune:
Cristina si Alex la duel???? nu imi vine sa cred...chiar au fost mai buni Dan si Mirela? sau...e iar "lucratura" a la PROtv??? nu a fost tangoul lor foarte stralucit, dar...ii tot lauda juriul, cat de buni sunt, ce pereche buna formeaza si ajung la duel...nu stiu ce sa mai zic...am asa o presimtire ca daca trec de duel Mirela si Dan vor castiga
Edessa spune:
[quote]Originally posted by Anina_n
Gand la gand cu bucurie!...Poate suntem <<surori stelare>>??!?
catutza spune:
I-mi pare rau ca sunt la duel Cristina si Alex, sper sa treaca cu bine de el.
Iar de Petre Roman din partea mea jos palaria ca a avut curaj sa apara in public impreuna, dansul nu conteaza in aczul lor dupa parerea mea, doar scopul.
Fetelor ce repede mi se pare ca a trecut editia asta, mai sunt 2 emisiuni si gata
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Edessa
[quote]Originally posted by Anina_n
Gand la gand cu bucurie!...Poate suntem <<surori stelare>>??!?
....Cine stie, Edessa !?
Cat despre castigatori....intotdeauna castiga cine nu te astepti, in privinta dansului, exceptie facand prima editie, cand mi s-au parut cei mai buni Andra si Florin(si mai buni daca ar fi fost Bogdan al cristinei Rus, in locul lui Florin).
Pe vinerea viitoare ! Noapte bune, fetelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
adseana spune:
mdaa...asa e...castiga cine nu te astepti, iar de data aceasta vor fi Mirela si Dan...sunt atat de previzibili cei de la protv...
nu stiu de ce, dar eu am impresia ca aceasta editie a fost cea mai slaba de pana acum...unde sunt Bogdan si Laura, Petrisor cu Andreea, Smiley cu Adriela, Aliona cu Arsenie, Cristina cu Bogdan?!? atatea perechi bune si castiga Doina sau Carmen...
motanik spune:
Cristina si Alex la duel din cauza tangoului. Nu ma asteptam dar sunt convinsa ca vor trece cu bine, mai cu seama ca eu sper sa si castige finala, cazul Cristinei este cel mai grav dupa parerea mea, sotul ei este intr-o cursa contra cronometru pt a trai si are cea mai mare nevoie de acei bani.
Nu mi-a placut deloc fusta sac in care au bagat-o pe Cristina la r&b, cine ii imbraca frate??
Ah, si la r&b mi s-a parut mai bun Alex decat Cerebel.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
adseana spune:
quote:
Originally posted by motanik
Ah, si la r&b mi s-a parut mai bun Alex decat Cerebel.
si mie...iar despre caz, si eu cred la fel, cel al Cristinei este cel mai grav dintre cele ramase pana acum...le inteleg si pe fetele care "lupta" pentru parinti, dar, totusi, au o anumita varsta, pe cand sotul Cristinei e tanar si ar avea toata viata inainte...
catutza spune:
Pe mine a inceput sa ma supere duelul, mai bine zis ce se intampla inainte de duel. Au inceput sa o dea in stupize.stupize chiar sunt penibili uneori
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil