Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 28
Ginger00 spune:
Pai pentru kile...eventual sa nu mananci paine doar putina,daca poti, da' mie nu-mi pasa sa ma fac numai bebeii sa fie bine .
De somn...ce sa zic...nici eu nu mai dorm ca lumea...mai un cosmar,mai o senzatie de discomfort...ce sa faci...eu seara daca stau pe spate parca nu pot respira ca lumea.
Haine de la mr. Ginger...hmmm, are 110 Kg si 1,85...cred ca-mi ajung la genunchi oricat burtoi sa fac...
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
cellu spune:
GINGER, paine mananc putina, dar deloc, nu pot. Nici eu nu ma gandesc sa fac o problema din kg. Cate or fi si gata.
Big Papa, Mr. Ginger!
Cellu 22+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
pussi spune:
ginger e mai complicat de explicat cu mobila.. dar asa am iesit cel mai ok in raportu calitate/pret!
meda daca crezi atunci schimbai..o sa vezi ca nu creste numai burta ci si si coapsele! La fel la sutiene mare atentie... nu-mi mai sunt bune cele de la inceput chiar daca sunt speciale de sarcina .. nu ma mai cuprind la spate! Iar cu kg. .. o sa vezi, exista perioade cand pui 1 kg. in 3 zile si urmatoarele 2 sapt. numai pui nimic! Asta e retentia de apa!
mada ma bucur din suflet ca s-a clarificat situatia!
cellu si eu sunt in garderoba lui tati... tot: tricouri, treninguri..pijamale! Oricum nu-mi mai cumpar nimic.. daca tot stau acasa la pat... e bine si asa!
Eu am luat 9 kg. pana acum ....dar se vede clar la fata..
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Sheritra spune:
Si eu tot 9 kile si 200 gr luat pana acum!
Denisa, felicitari multe!
Ne vedem si noi la Babyexpo?
Shery 32+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
pussi spune:
cu noi nu ca stam in patut!
BURTICA ROZ
cati_magureanu spune:
Fete dragi, multumesc de primire!
Datele mele: DN: 1.04.1974, UM: 31.03.2007, DPN: 4.01.2008
Please, treceti-ma si pe mine pe pagina de inceput..
Thanks!
(23+)&Matei
cati_magureanu spune:
Cellu, si eu am probleme cu somnul..o data, ca ma dor oasele de nu mai pot (nu mai pot dormi pe nici o parte) si, cand nu ma dor oasele, am insomnii d'alea crunte cu adormit la 6-7 dimineata...Noroc ca nu mai trebuie sa ma duc la servici ca nu stiu ce ma faceam...
Ginger00, si eu ma confrunt cu dureri in partea inferioara a abdomenului...M-am impacientat cand le-am simtit prima data (in jurul saptamanii 18) dar doctora mi-a zis ca sunt dureri normale, de intindere a ligamentelor..De atunci, mai tot timpul le simt cand stau intr-o pozitie mai aiurea, sau ma ridic aiurea, cand stranut ... si stranuuuut, slava Domnului!..Cel mai tare ma doare cand stranut (cred ca n-a fost zi de la Dumnezeu, de cand am facut ET-ul sa nu stranut...saracu' bebe..l-am dat cu capul de toti peretii uterului ...sper sa fie ok...)
(23+)&Matei
pussi spune:
quote:
Originally posted by cati_magureanu
Fete dragi, multumesc de primire!
Datele mele: DN: 1.04.1974, UM: 31.03.2007, DPN: 4.01.2008
Please, treceti-ma si pe mine pe pagina de inceput..
Thanks!
(23+)&Matei
as avea nevoie de data ET ca sa te trec pe listuta...
BURTICA ROZ
Ginger00 spune:
Helooooooooo, leneselor, unde sunteti ?
Cati- lasa, ca stranutul nu face rau la bebe,sa stii ca si eu stranut zilnic de cand sunt insarcinata, nu stiu care e cauza...atat ca te zgaltai toata...si durerile jos,da, de la intindere...mie mi-au inceput devreme...deh, cu doi gagautzi in burtik....
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
cellu spune:
GINGER sunt si eu pe aici.
CATI, am aceeasi senzatie cand stranut, ca-l dau de toti peretii pe BB!
Ca si tine, ma gandeam azi - ce bine ca nu ma duc la serviciu - pe la 6 dimineata rontaiam ceva si apoi m-a luat somnul, ca pana atunci, m-am tot foit.
A inceput BB sa-mi traga niste suturi sau pumni, nu stiu, dar uneori il simt zdravan in maruntaie.
PUSSI, uite ca pijamale n-am de unde, ca al meu nu poarta.
SHERI, eu as veni, sa vedem daca imi ridica si mie "consemnul" pana atunci.
Fetelor, am iesit pe balcon si mi-a mirosit a gogosi.
Cellu 22+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png