Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 11
betty78 spune:
Valeria nu cred ca exista cuvinte pentru ceea ce simti tu acum!!!! Iti doresc sa te ajute DD sa iti duci visul pana la capat!!!!!
Cellu si celorlalte fete multumesc pentru urari!!!! Sa nu-i fie "deochi".
In rest pe mine ma chinuie rau bebe Mario. Ar sta toata ziua cu tzatica in gura. AHHHHH am uitat sa va spun: daca este treaz si este cu mama sau cu sotul meu si imi aude vocea instant incepe sa tipe si nu se calmeaza decat daca il pun la san. De mici stiu deja ce vor
va pup pe toate
betty78 cu Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
pussi spune:
delfi felicitari pt. eco!
aniast bafta azi la dr. ! Sa fie cum vrea DD !
betty cam smecher baietelul tau
andicule eu tot astept poze!
noi suntem dupa prima noapte de gravideala nedormita... am adormit dimineata pe la 6... sunt ruptaaaaaaaaaaa!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
aurel_cris spune:
VALERIA sincer imi pare rau,cuvintele sunt de prisos in asemenea situatii,ai grija de tine
ANIAST bafta azi la dr. sa ne spui cand vine barza
CELLU ma bucur nespus de mult ca totul este bine
DELFI ma bucur ca sunteti bine
MADA bafta la test,o sa fie bine
PUSSI duceti-va la culcarica acuma
MEDA voi ce faceti??
BETTY hotoman mai este flacaul tau,dar e si dragalas foc
ANDUCU mami unde sunt pozele promise??
GALUSTILOR
la toate si mamicile cu bebelusi deja in brate
Eu fetelor stau in patut,parca sa mai oprit si scurgerile abia astept sa vina miercuri sa mergem la echo.
15+
medamaya1 spune:
Buna fetelor. Ieri nu am putut intra, mi-a fost asa de rau , plus durerile ingrozitoare de cap ( de care nu scap nici cum ) nici nu puteam sta in picioare de rau. Azi sint multmai bine, ma doare numai capul in limite mai rezonabile.
Pup toate fetele
Meda 14+
andicu spune:
Gata! am reusit sa pun toate pozele!
Le puteti vedea la semnatura si pe cele de la botez.
toate gravidoasele!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
pussi spune:
andicu foarte frumos totul! Scuza-ma, dar m-ai socat cat de bine arati, tu, mamico! nu se vad kg. in plus si-mi place culoarea la par!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
galuscuta spune:
Andicu- foarte scump si dulce puiul tau si mamica e foarte frumoasa
...eu astept de 3 zile un raspuns de la moderatori pt. noul nick name de aceea nu prea mai intru...
va pupicesc
19+ printzisorii mei
Atat mai avem
flori76 spune:
Andicu,sa va traiasca frumuselul de bb Filip Tu arati super bine si se vede clar ce mamica fericita esti
Fetelor,sarcini usoare in continuare si sper din suflet sa ma alatur voua cat de curand,cu ajutorul Domnului!
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
cellu spune:
ANDICU, foarte, foarte frumos! BB FILIP, cel mai frumos!
Sa va traiasca!
Cellu 20+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png