Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 10
galuscuta spune:
quote:
Originally posted by valeria72
Din pacate am aflat si eu ca cei doi puiuti ai mei s-au oprit din evolutie si acum astept sa-i elimim.... in rest plansete....si acum incerc sa ma ridic si sa plec mai departe.... astept o luna-doua sa ma reglez si apoi o sa vedem incotro o apucam
Aspiranta la titlul de mamica
Doamne Dumnezeule ,Valeria...nu am cuvinte....suntem langa tine cu gandul si cu sufletul...nu te lasa,vei deveni mamica in curand
19+ printzisorii mei
Atat mai avem
pussi spune:
valeria imi pare rau, dra cuvintele nu stiu daca te ajuta acum! Nu pot sa-ti spun decat sa va linistiti, poate un concediu ... sau foarte multa munca, spre ceva trebuie sa refulezi.... si cu mintea limpede s-o luati de la capat!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
cellu spune:
VALERIA, imi pare rau!
Sper sa te refaci repede si sa incercati din nou!
Cellu 19+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
madalina28 spune:
Valeria
Aurel-Cris ma bucur ca ai scapat cu bine acum sa stai cumintica in patut.
Celluacum esti linistita si te poti bucura de sarcina in continuare.
Andicu bebe Filip e un scump si un frumos
Aldolina multumesc mult dar eu voi pleca vineri in Delta si ne vom intoarce marti deci voi rata intalneala asta urmatoarele sper sa nu.
Bebelina mea este bine, azi am fost la eco pt TT care il voi face maine se pare ca toate masuratorile sunt in grafic,dar este foarte nazdravana de abia i-a putut face cateva poze ca "fugea" de colo colo.
Pup toate gravidutele .
Madalina 16+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
andicu spune:
Valeria, imi psre tare rau! e groaznic sa reusesti dupa atata chin si apoi sa-i pierzi!... sunt alaturi de tine, sincer, si-ti doresc sa treci peste acest moment si sa nu renunti! daca acum ai reusit , o sa fie bine data viitoare, sigur!
Madalina, bafta la TT, ma bucur ca sunteti bine! sarcina usoara in continuare!
Va multumim pt complimente! mai urmeaza un set, dar inca incarc la poze!
Meda, poti sa te repeti ca nu ma supar!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
cellu spune:
MEDA, PUSSI, GALUSCUTA, ANDICU, DREAM, AUREL CRIS, DELFI, MADA ...
BETTY, sa va traiasca BEBE MARIO, sa fii o mamica fericita toata viata! Ii zic si eu "sa nu-i fie de deochi!"
ANIAST, tinem galeria in priza Sa ai nastere usoara!
ANDICU, asteptam pozele! Ce expresiv e BEBE FILIP! Si niste ochisorii! Si e tare cumintel in poze!
AURELCRIS, bravo, ai scapat! Stai cumintica si va fi bine!
MEDA, bafta multa si tie la cerclaj! Doamne, cum o fi cu trei inimioare in burtica!
GALUSCUTA, voinici flacaii tai! Al meu avea in sapt 18+4zile 277g.
PUSSI si DELFI si pe mine ma doare buricul, in interior. Dar il vad cu se intinde, ma gandeam ca se ridica uterul si d'aia. Si ma doare si spatele... acum am prins glas sa ma vaicaresc...
PUSSI, nici eu nu mai suport Elevitul. Si am auzit ca ingrasa mai mult. Eu iau acum doar Centrum Materna.
Fetelor, sunt tare bucuroasa, rezultatul amniocentezei FISH, arata ca BB nu are SD. Rezultatul are tot felul de date, daca va intereseaza am sa ma straduiesc sa le scriu. La observatii scrie "fat cu sex genetic masculin, fara aneuploidii detectabile pe cromozomii 13,18,21".
Mai asteptam rezultatul criotipului, sapt. viitoare. Dar parca nu mai imi este atat de teama. Asa cum mi-am inchipuit am trait zile tare grele!
Cellu 19+ George
cellu spune:
MADA, asa este, din punctul asta de vedere stau linistita! Bafta multa si tie la TT!
ANDRADRA si ALDOLINA, cred ca voi veni si eu la intalnire
Cellu 19+ George
delfi spune:
buna dimineata fetelor, nu vine nimeni la ?
Cellu felicitari pentru rezultat acum stai linistita si bucurate cat mai mult de aceasta perioada ca nu ne mai intilnim cu ea.
Andicu foarte frumoase pozele iar bebe Filip e un dulce si un cuminte
Ieri am fost si noi la eco, totul este bine, baietii au in jur de 500 de grame ceea ce e super. Doctora a zis sa stau linistita ca e totul oK. Mi-a masurat si colul si a zis ca e bine, nu mi-a spus cat e dar e inchis. Acum asteptam sa mergem pe 17 septembrie la Bucuresti. Bebeii sunt amandoi in aceeasi pozitie unul peste altul, cu capul in stinga, coloana transversal pesta burta si picioarele in dreapta. Cel de jos cred ca sta cu ele pe vezica si a facut un joc de glezne aseara ca ma duceam la baie din 5 in 5 min .
O zi frumoasa tuturor
mona 21 + Alexandru si Cristian
pussi spune:
LA MULTI ANI!! CELOR CE POARTA NUMELE ALEXANDRA, ALEXANDRU!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
aniast72 spune:
Valeria, imi pare tare rau. Sa-ti dea DD putere sa treci peste asta si data viitoare sa fie bine.
cellu, ce ma bucur ca te-ai linistit... Sarcina usoara in continuare!!
andicu, chiar ca BB Filip a fost fotomodel. Multumesc mult pentru indicatii vis a vis de bagajul de spital
Eu inca nu am nascut, maine mergem la doctor sa mai aflam ce mai face BB, ce intentii are. O sa va tin la curent.
Pupici
Andreea 39+ cu