*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

salutare
scriu cu galushca in brate, asa ca scuzati eventualele greseli.
inca ne luptam cu mancatul aiurea, si pe langa asta a inceput sa aiba mici crize de istericale pe parcursul zilei...maraie, vrea doar in brate si dansata, urla cat o tin plamanii daca ma asez sau Doamne fereste! o las din brate.noroc ca o tine cam o ora-doua pe zi.ieri a stat cu tati si l-a terorizat vreo doua ore (ca m-a sunat disperat la un moment dat ca nu o mai putea linisti nicicum).si ne mai chinuie uneori si noaptea!imi vreau copilul cuminte inapoi!noroc ca intre criza de miorlaia si smiorcaitul si fataitul de la mese e vesela si dragalasa ca altfel chiar as lua-o razna!alaltaieri s-a rostogolit de pe burtica pe spate (de trei ori la rand!)- era asa de incantata (de noi nici nu mai spun!)
mi-am propus sa ma apuc de sport (caci sunt inca cu 13 kilograme plus - nu mai vorbesc de celulita), dar taman acum a apucat-o si pe soacra-mea plecatul in concediu, asa ca aman un pic mersul la sala.pana atunci mai fac cate ceva pe apucate acasa.etelka, saru'mana ptr exercitiile acelea: chiar daca nu m-am tinut de ele foarte tare sa stii ca e mult mai bine burta mea, dar mai inca de lucrat...ramona7 si eu vreau linkul, please! nu stiu cand o sa apuc sa fac sport acasa cu ea, dar daca spui ca sunt exercitii pe care le pot face cu ea in brate, poate, poate!in rest, casa imi e varza, de mine nu mai apuc sa ma ocup...cred ca ma paste si o mica depresie...trebuie sa fac ceva sa ies din starea asta!am senzatia ca toate imi ies pe dos, medicina nu mai apuc sa citesc, beletristica nici atat si am senzatia ca mi se fac neuronii varza (ma rog, cei care au mai scapat intregi dupa sarcina).nu stiu cum faceti voi fata dar eu ma simt uneori depasita de situatie!
kay, va asteptam acasa!
Andrada, sanatate multa piticului tau!
kid, eu folosesc laptele odata facut, maxim o ora, desi acum de cand cu problemele Sofiei cu papa e posibil sa-l fi tinut si ceva mai mult...
la multi ani (cu intarziere...) carrie, motannel si ninutza!sa fii sanatoase si sa va bucurati de puii vostri!
la multe lunisoare bebeilor ce-si sarbatoresc azi lunisoarele!
si mie imi cade parul ceva de groaza, dar e normal sa se intample asta asa ca nu ma stresez (prea tare!) si apropos de ciclu si eu l-am avut (inca il am) prima data foarte abundent, dar macar nu m-a durut deloc burta (nu ma chinuia nici inainte foarte tare).
va las ca intre timp mi s-a trezit micuta (dupa doar 20 minute de somn) si deja maraie!
va pup si va doresc zile linistite (si mie imi doresc asa ceva!
florina si sosolina terorista

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Paflo, cred ca tre sa ne lasam odraslele cu sotii sa iesim la o cafea, ce zici

nu stiu ce bai e si la noi cu mancarea, super fomila mea care manca 170 ml face niste figuri de ma dau pe lampa de doua zile.incerc sa fiu calma si sa ma gandesc ca Theodora a mancat muult mai rau decat ea si acu e mare si frumoasa

deci, incepem cu tzitzi sugem vreo 3 minute cu patos apoi incep ca niste crampe sau nervi, scuipam tzitzi si ne enervam.nu vine prea tare ca am verificat...apoi nu mai vrem tzitzi ,gata! face mami lapte praf mai mancam umpic sau deloc si apoi suntem ff vesele, radem de numa de zici ca am mancat cine stie cat.

acuma la amiaza m-am muls+completare a papat 140 ml, eu fericita nevoie mare.dupa 2 secunde a vomat cel mai tare de pina acum cred ca tot..

sotul meu zice ca de la caldura nu papa ca noaptea suge bine...ai vostrii papa bine?

kid nici Theiutzei mele nu i-am placut DELOC Milumilul si apoi Nan a mancat.

Andrada ma bucur ca sunteti mai bine, felicitari ptr tonusul tau!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

salutare mamici!
Poohy, pup pe frumusica de Manu si ii doresc crestinare frumoasa! Asa mi-ar placea si mie, cu oamnei putini, nu cu tot neamu' care sa streseze fata...
Paflo si fetita mea de doua zile de la vaccin e de nerecunoscut...sa speram ce e de la vaccin si ii trece. Inca ceva, s-a speriat de o sirena de la salvare si acum cum aude asa ceva chit ca e mai departe urla de nu stim ce sa ii facem.
mica imi place si mie suportul de baie numai ca la metro am gasit suport pentru 10 luni...
kid si parul meu e numai la fata in pumnisori...
vali si Liviei ii place sa stea in fund desi stiu ca nu prea
e bine.
Carrie si Livia nu mananca bine de 2-3 zile, ea care rupea, e si grasa dupa cum v-am spus

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ali24, e puseul de crestere de la 3 luni, de aia suge asa, dureaza 24-48h, da-i sa suga la cerere, va trece!

andrada, multa multa sanatate draga mea, va trece bineinteles, si la noi a trecut, e doar o rea amintire acuma! of saracutul, tin minte cit plingeam cu dominic cind am fost la spital cu el ptr ca facuse o enterocolita tare urita!pupici la piticul bolnav

vroiam sa va intreb fetelor daca voi dati bebeilor vaccinul Rotateq, este un vaccin contra enterocolitelor sau gastroenteritelor, date de rotavirusi, este facut ptr 5 ramuri de virusi.?

carrie, al meu suge bine , dar nu-i dau biberon deloc!
si ma pot lauda ca a dormit azi noapte 8 ore jumate fara trezire!apoi a supt si inca 2.5h. asa ca acuma sint chiar convinsa ca depinde de caracterul bebeului si nu de modul cum e hranit, primul meu copil avea aproape 2 ani cind mi-a dormit si el 8 ore noaptea!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

carrie Am incercat si eu cu Nan, dar mi l-a scuipat de la prima inghititura, asa ca am facut ciocolata din el. Foarte buna, doar ca nu s-a intarit, dar io am avut intotdeauna problema asta cu ciocolata.
Sper sa raman la Humana, ca m-a innebunit cu laptele asta praf!!!
Bine ca e valabil numai 3 saptamani, ca altfel chiar m-as fi ofticat sa arunc atata lapte...

Vroiam sa va mai intreb ceva: cate biberoane aveti pt bebei? Ca eu nu am decat 12 si ma gandeam sa mai iau vreo 30, sa fierb o data pentru o saptamana.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

carrie,
LR a sistat livrarile catre RO din cauza ca s-au "pierdut" multe colete, adica sunt multi postasi carora le-au cazut cu tronc coletele albe cu ceasuri verzi.

kid,
biberoanele raman sterile cateva ore de la sterilizare; noi avem doar 5 biberoane dar si le sterilizam la fiecare utilizare, desi e suficient o data pe zi.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Kid, cate biberoane vrei sa cumperi? 30? Eu am 6 si le sterilizez de 2 ori pe zi, dar cum sterilizatul dureaza doar 5 minute nu ma vait prea tare. eu ii dau ca lapte praf NAN 1, si pana la 6 luni nu trec la NAN 2. Bine, la cat de fomist e vladut, cred ca ar manca orice lapte. Parerea mea e sa nu te iei dupa farmacista, atata timp cat scrie ca humana 2 se da de la 4 luni.

poohy, petrecere frumoasa la botez! ma inscriu si eu sa o petzesc pe Manu, al meu baietel nu are ochi albastri, dar are in schimb personalitate puternica - urla uneori de ne stie toata strada!

Andrada, cand aud ca i se sparg venele lu' ala mic ma ia cu lesin, pe cuvant. eu nici la vaccin nu am putut sa ma uit cum il facea doctora. Bine ca esti cu mama ta acolo, banuiesc ca altfel se poarta lumea cu tine in spital. oricum, iti doresc sanatate multa lui antonio si sa ii iasa bine analizele.

Pepsi, ai spus ca si dominic a avut probleme cu dermatia atopica; poti sa-mi spui cum se manifesta si ce tratament ai primit. merci pentru explicatii legate de clinica de alaptat, nu am cuvinte... cred ca trebuie sa mai treaca 20-30 de ani ca sa avem si noi asa ceva in tara in sistemul de stat.

Mie pediatra mi-a spus clar sa nu incep diversificarea mai repede 6 luni, nici o zi mai devreme. Asta mai ales datorita dermatitei, care se pare ca ar avea la baza o alergie.

Cica m-am apucat si eu de mers la sala, m-a tinut fix 2 sedinte in care mai mult am mers pe banda decat am alergat, iar cat am lucrat la bicicleta am citit reviste mondene si la final m-am pricopsit cu o batatura de toata frumuseata - un motiv numai bun sa aman ceva zile urmatoarea sedinta!

Pun si o poza cu cei mai iubiti 2 membrii ai familiei noastre- vladut si bobita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Kid, noi avem opt biberoane de lapte si doua de ceai. Le spal de obicei seara si tot atunci le sterilizez (uneori prin fierbere, alteori cu solutie de la Chicco).Si ma cam bate gandul sa nu le mai sterilizez in fiecare zi, dar pentru asta ar trebui sa spal fiecare biberon imediat dupa folosire...si nu-mi iese figura de fiecare data.
fetelor, imi vine sa ma arunc de la balcon!azi am avut un copil terorist!m-a 'calarit' toata ziua! i-a trebuit in brate si nu oricum ci cu mine in miscare prin camera!ma doare spatele de mor! si nu a dormit decat cate jumatate de ora dupa fiecare masa !in rest 'calare' pe mine!iar in patut sau in bouncer am avut ace ca urla ca din gura din sarpe cand incercam sa o pun - adevarate crize de isterie!daca continua asa si maine o duc la pediatru ca incep sa intru la idei.si cand ma gandesc ca azi vroiam sa incep diversificarea...cum sa-i dau supica daca nu vrea decat in brate?oricum am ars prima supa azi ca am uitat de ea tot leganand si dansand cu micuta.

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ella, Sobi, Paflo Multumesc pt raspunsuri.
Eu pana acum fierbeam toate biberoanele o data, dupa care le puneam in frigider, iar pe urma luam cand aveam nevoie. Oricum, le spal dupa ce le folosesc, dar cu apa de la robinet, iar cand le termin pe toate le pun la fiert si nu imi ajung decat maxim 2 zile pt ca ii fac juniorului la fiecare masa ziua lapte praf, uneori mananca, alteori nu.
Sper sa nu fi facut o prostie, nu mai stiu unde am citit ca biberoanele se pastreaza sterile la rece...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Buna seara mamicilor!

Am mult de recuperate ca nu prea am reusit sa intru din cauza caldurii.Nu stiu cuim atti rezistat voi , dare u mai aveam putin si ma imbolnaveam de nervi din cauza caldurii.

AlexAlice bine ai venit printer noi e tare dulce fetita ta!

Bogalina multumesc de compliment!

Carstea sa stii ca si baiatul meu transpire la fel de tare, chiar incepusem sa-mi fac probleme ca are ceva.Voi intreba pediatrul mi-e sanu fie lipsa de calciu sau ceva de genul asta.

Andradap multa sanatate la pui, m-am socat cand am citit, nu-mi vine sac red ca se pot intampla astfel de lucruri avand in vedere cat ne bibilim si ingrijim bebelusii!

Vas, cand am citit despre casa si masa parka era vorba de a mea familie….cu curatenia o mai scot la capat ca vine femeia, dar cu mancatul cred ca in curand dam faliment…mai lipseste sa cumparam si micul dejun de-a gata si ma trimite sotul in patagonia….

A si s a nu uit al meu nu are nici o treaba cu cafeaua.Am citit si am studiat intens problema si pana la urma mi-am reluat micul tabiet…o cafeluta cu lapte dimineata(100 ml cafea+100 ml lapte ) si pana acum e ok si au trecut 3 luni…cred ca depinde de copil.

ELLA 74 TRISTA VESTEA CU LA REDOUTE.....

MAI CITESC SI REVIN ….

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA

Mergi la inceput