Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 21
dany26 spune:
Dany2007 si anka.san...de fapt eu o sa nasc exact dupa voi...la cateva zile eventual....pt ca daca fac cezariana cred ca la 38 de sapt ma va programa...deci poate ne vedem pe acolo!!!!Cu bebeii in brate deja!!!!!!!!!!!
26+ ANDREI
RGE spune:
DANY sa ne ti la curent ..daca i-ai transmis asa repede si a zis ca ne pupa inseaman ca este ok si ea si bebelina..si noi le pupam!!!
...eu ma bag la baica ma pregatesc de "gismastica" si masaj..am bagat mai multe sedinte pe saptamana ca altfel nu ma mai ridic din pat..va pup si va urez o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana racoros.....ne auzim mai tarziu..numai bine!!
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
lixa spune:
Ce multe dintre voi nasteti la Municipal! Eu o sa nasc la CFR2 .. mai naste cineva acolo?
Doctorita este Florina Mihalache
Alexandra 24+ si 70% Catalin
Poze din concediu
anka.san spune:
Dany26, mi-ar placea sa ne vedem acolo dar nu cred ca e posibil - ar trebui sa nasti cam cu o luna inaintea noastra.... asta daca DD ne ajuta sa-l tinem pe bb la caldurica pana la 40 saptamani.
Oricum venim sa te vedem
Anka 23+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Dany26, mi-ar placea sa ne vedem acolo dar nu cred ca e posibil - ar trebui sa nasti cam cu o luna inaintea noastra.... asta daca DD ne ajuta sa-l tinem pe bb la caldurica pana la 40 saptamani.
Oricum venim sa te vedem
Anka 23+
Mda ai dreptate...gresisem eu calculul....m-am uitat acum la voi pe prima pagina...si m-am lamurit...
26+ ANDREI
dany26 spune:
Gravidutzelor...voi mai aveti curaj sa mancati conserve de peste?Ca am asa o pofta....si stiu cat e de bun pestele pt bb dar nu am mancat mai deloc in sracina....
26+ ANDREI
dany2007 spune:
Eu sunt o mare devoratoare de peste, proaspat. Iti recomand pastrav la cuptor cu lamaie si usturoi. Daca poate compensa conserva
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
pussi spune:
dany26 eu mai pap... defapt am cumparat ton pt. paste si cand l-am desfacut imi era pofta, si am mancat totul cu lamaie si am luat altul pt. paste!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
fac scandallllllllllll BB vreau torttttttttt
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
si succcccccccccccc
Cum creste Burtica Roz