Loc de intalnire aspirante cu vechime - 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asa, cum sa nu?!? V-a apucat tristetea cand ma apuc si io de treaba.

Glumesc!!! Relya stie ce simt eu in legatura cu nereusita ei pentru ca, in toata perioada ei de stimulare si asteptare, ne-am apropiat atat de mult, incat, am senzatia, ca daca as vedea-o pe strada, as recunoaste-o!
Sa pup eu fata!

AMR 2 saptamani la mine. Pe 6 ar trebui sa incep inhibarea, daca totul va fi bine. Am facut un calcul daca luna va fi in crestere sau in descrestere, dar...ce mai conteaza?!? Un lucru e clar: Io sunt in crestere. M-am ingrasat 9 kg. De cand ma trezesc si pana adorm mestec intruna (si nu guma).

NOUTATI:

Sambata am facut 6 ani de cand m-am casatorit si 5 ani de la prima analiza facuta in dosarul care poarta numele de BEBE.

Si pentru cele din afara tzarii, va informez ca ninge, ploua, o vreme tocmai buna de facut plozi (in eprubeta ca vad ca altfel nu ies).

Si pentru toate fetele: intr-una din zilele urmatoare va fi ziua lui Lachi. Si intr-o alta zi urmatoare va fi ziua lui Tumpi.
Lachi ma suna in fiecare an ca sa-i zic "la multi ani" pentru ca eu nu retin date, iar pe Tumpi o trag de limba si va zic si voua. Poate o punem de vreo petrecere.

Pup fetele toate.

P.S. Imi spune si mie cineva cum sa fac ca sa intru pe chat?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

M-a sunat Lachi. Maine e ziua ei.

Sa ne traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani Lachiiii!!"

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Lachi "La multi ani!"! Toate cele bune sa ti se intimple!

Ancuto si tie la multi ani in casnicie si iti doresc ca cea cea 7-a aniversare sa o sarbatoriti in 3 (sau poate 4 )!

Liana ne pregatim de felicitari???

toate fetele!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancutza,ce-mi place ca te vad asa plina de viata.Yuhuuu,deci mai e atat de putin si dai si tu startul fiv-ului.Doamne ajuta sa fie fiv-ul norocos si sa te vad mamica cat mai curand.
In alta ordine de idei,unde-s,mama,alea 9kg in plus??? Ca eu am vazut pozele de la Tumpi de la ultima voastra intalnire si chiar ma uitam la tine si ma gandeam ce subtirica esti,ce bine arati

Eu stau in casa si...clocesc Pai,ce altceva pot sa zic ca fac,daca toata ziua stau in pat si nu fac nimic?!?
Sper sa am mai mult noroc de data asta....Offf,grea mai e asteptarea..Si greu mai e ca timp de 2 sapt esti plin de sperante si te gandesti ca la capatul celor 2 sapt poti sa afli ca nu ai reusit...

Va pup si daca intrati pe chat...vreau si eu!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,LACHI!!

Flori

------------------------

Noi

Mergi la inceput

Flori, de asta imi este si mie teama. de cele 2 saptamani de asteptare. Cred ca-ti trec prin cap toate nebuniile.

Te urmaresc indeaproape si-ti tin pumnii sa reusesti. Poate ca, acum ca ne-ai spus, cu atatea ganduri bune indreptate spre tine, ne vei da o veste buna curand. Am primit azi o chestie de la tine pe mess, dar nu stiu ce am facut ca nu esti in lista.

Vreau si io pe chat, dar nu pot sa intru. Imi spune ca trebuie sa fiu membru.

Pup fetele mele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MADYN pe la inceputu lunii
Anca io intrai si merge da sunt singuraaaaaa
Flori tin pumnii stransii..si io tot in pat clocesc..da in pat unguresc
tumpilicooo te puppp..hai ca tac..tac..ma abtin..nu spui nika pana paoimaine
Relyaiubita da mana la olteanca si capuu sus..crede in minuni..asculta la baba..io dupa ani si ani inca cred..si io voi reusiii..si voi veti reusii ..
de mult zic treaba asta si uite ca usor ne'a parasit cate una..cate una..ai vazut ce putine am ramas?deci numai e mult..vom reusii si noi..te puppp si te iubesc multtt,,multt.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Muama, Tumpilico ce-o nimerisi cu pasarea Pheonix. Chiar asa e, luna de luna murim in ultima zi de ciclu si renastem in prima cu gandul ca poate poate de data asta o sa fie.

Relya, si eu sunt cu tot sufletul meu alaturi de tine. Mai multe nici nu stiu ce as putea sa spun, cuvintele sunt prea sarace pentru suferinta asta interminabila.

Ancule, tin pumnii fata si felicitari pentru aniversare, ani multi si fericiti sa aveti. Io nu pot sa stau in casa sa numar plozii ca la noi e cald de stau in pantaloni scurti si tricou...s-a intors vremea cu fundu-s sus maica ptiu ptiu. Cine stie cand o da frigul sa trec si io la numarat de datorii pe credit carduri ca bani n-avem.

Lachi, La Multi Ani.

La toate fetele kisses & hugs <==>

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

MADYN pe la inceputu lunii

Sa inteleg ca facem testul in aceeasi perioada?Eu il fac pe 2,tu cand?Tin si eu pumnii.Doamne ajuta sa fie bine de data asta!!

Anca:sar'mana pentru cuvintele frumoase.Intr-adevar e mare diferenta intre data trecuta si acum,in sensul ca ma sfatuiesc cu voi,intreb cand am o nelamurire si-apoi..de ce sa nu recunosc...imi merg la suflet incurajarile voastre
Ti-am lasat un mesaj pe mess.

Tumpi:cand e rost de party?Poimaine??

Pupici tuturor

Flori

------------------------

Noi

Mergi la inceput