Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

azi fu zi neagra la noi...preaminunatul mukcelmare a dat iama in cotlonul pisicilor, le-a rasturnat bobitsele si le-a halit ca un apucat!!! si mai facea si plici in apa lor. asta pana eu m-am incaltat sa il scot in lume. prin urmare, a incasat doua la fundulets peste pampers, de unde... sa te tii frate urlete din orice: din taiatul unghiutelor, din baut suc, din cazut de x ori. acu e in pat, dar nu doarme. se tot da jos si batsaie usa. si cand il prind se face ca plange...si nervii mei sunt intinsi rau....

pusici, sa speram ca deseara o sa fie mai bine:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Hahaha , Miri , super-tare mukcelmare al tau . I-o fi fost foame saracutul ....Lasa copilul sa manance bobitze , ca au proteine ( glumesc , desigur ).

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by miri_mik

azi fu zi neagra la noi...preaminunatul mukcelmare a dat iama in cotlonul pisicilor, le-a rasturnat bobitsele si le-a halit ca un apucat!!! si mai facea si plici in apa lor. asta pana eu m-am incaltat sa il scot in lume. prin urmare, a incasat doua la fundulets peste pampers, de unde... sa te tii frate urlete din orice: din taiatul unghiutelor, din baut suc, din cazut de x ori. acu e in pat, dar nu doarme. se tot da jos si batsaie usa. si cand il prind se face ca plange...si nervii mei sunt intinsi rau....

pusici, sa speram ca deseara o sa fie mai bine:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Hahaha , Miri , super-tare mukcelmare al tau . I-o fi fost foame saracutul ....Lasa copilul sa manance bobitze , ca au proteine ( glumesc , desigur ).

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

isi intareste imunitatea! Abia astept sa-lo vad si pe al meu cum face tot felul de giumbushucuri

GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

buna fetelor, as vrea sa ma alaturi si eu voua, sunt viitoare mamica de februarie, DN 10.12.1980, UM 04.05.2007, DPN 08.02.2007, sper sa ma inscrieti si pe mine alaturi de voi si poate mai discutam, multumesc

16+

Mergi la inceput

scuze am gresit la DPN 08.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ella, bine ai venit! Speram sa te simti bine cu noi si impreuna sa facem sa treaca timpul in mod placut si repede si sa vina bebe mult dorit!

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

multumesc ioana de urare, sa dea Dzeu sa fie totul bine, imi doresc foarte mult copilul care-l astept, sa dea Domnul la toata lumea numai bine si multa sanatate

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Doamne, Doamne, ce frumoasa sunt!! Sunt minunata, proaspat intoarsa de la coafor si suvitata si aranjata, nu pot sa nu va pun poze ca sa ma lau!!! Doamne,ce minunatie de fata pe acest pamant!!! So modeeeeeeestaaaaa!!!! ia uitati-va aici: http://family.webshots.com/photo/2169575610065968642RBxIoI

Gugu, vezi ca imediat in fata pozei de sus ai una cu putza lui fi-miu in toata splendoarea ei!! Mama, mama, ce frumosi ati fost lanunta!!! Si mi-aplacut minunea de posetica pe care o aveai pe brat!!!

Laura, ufff ce rau imipare de problemele pe care le ai cu gingia. de ce nu mergi totusi la stomatolog sa te rezolve cumva sau nu se poate?

Anca.Diana, esti o frumusete!! Fotomodel, nu altceva!!

Honey, lasa complexele la o parte, mama ca nu ai de ce! Nu esti grasa deloc,esti foarte frumoasa si moderna. Si apoi sunt convinsa ca totul sta in atitudine si in modestie... adik cat mai putzina!

Ioana, bine ca te simti mai bine!

Docdecap, ai mare grija cu aerul conditionat! Eu am ajuns sa prefer curentul din masina cu ambele geamuri deschise decat aerul conditionat. Drum bun!

Carmen,sper ca te simti mai bine!!

Miri, am lesinat de ras imaginandu-mi-l pe muk cel mare halind bobotsele pisicilor! Oricum estimortala cum povestesti!

Kalosalina, nu te mai vaita cu ce urta esti si cate vergeturi ai ca nu te cred!!! Asa suntem toate, avem mai multe complexe decat ar fi cazul!! Daca incep si eu sa mi le enumar pe ale mele o sa spuneti ca am innebunit!

Ella10, bine ai venit printre noi!!!

Nu mai stiu ce ati povestit restul, atata am reusit sa tin minte cu neuronul meu facut blond! Va #259;pup oricum duuuuilce pe toate! Maine dam o fuga pana in Bulgaria la Balcic, abia astept, o sa facem muuuuultepoze!!!!

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Doamne cred ca ma tampesc singura, in ultima vreme scriu 10 mesaje sa intreb si eu doua lucruiri, in fine fetelor cum stati cu arsurile ca pe mine ma iau din cand in cand dar e tare naspa senzatia, lumea spune ca-i creste parul, bine inteleg am citit ca din aceasta luna bb crescand mai mult in scurt timp impinge multe printre care si stomacul si asa se creaza aceste arsuri, acum problema este cum scap de ele

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Bea lapte. Mie imi face bine.

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buhuhuuuuuuuu, aveti tastarnita nu gluma zuzelor!Am ce recupera!
Pana atunci, va las in compania catorva imagini ale micutului nostru David Benyamin de la ultimile 3 eco'AICI."In sfarsit mi-am facut ceva timp sa le atasez!"
"Minunea" dintre picioruse i se poate vedea ceva mai bine AICI si AICI.

*Acum, merg sa recuperez cele scrise.Va

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ella, bine-ai venit si sarcina cit mai usoara
Angi, distractie placuta , am auzit ca in Bulgaria toate lucrusoarele de copii sint mult mai ieftine decit la noi, poate faci si un pic de shopping

Mergi la inceput