Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Anca ce bine arati! Dar tu nu te-ai ingrasat deloc? Ti-a fost rau la inceputul sarcinii (nu mai tin minte)?

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Wow,Anca !!!Super pozele,super modelul,super silueta.
Dupa asa poze, eu nu mai am nici un curaj sa "ma arat".

bebe de Honey 14+

Mai avem doar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Anca estis sexoasa rau!!! Nici eu nu m-am ingrasat deloc, creste burtica si tzatzele.

GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by honey79

Wow,Anca !!!Super pozele,super modelul,super silueta.
Dupa asa poze, eu nu mai am nici un curaj sa "ma arat".

bebe de Honey 14+

Mai avem doar atat

Cineva vrea bataitza! cum adica sa nu ai curaj sa te arati?! Toate gravidutzele sunt frumoase, fie maim rotunjoare, fie mai ascutite.

GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Multumesc pentru reactia la poze . Ma simt mai bine, mai ales ca azi m-am trezit cu un ochi umflat de la aerul conditionat :)))

M-am ingrasat 2,5 kg. Am inteles ca unele fete se ingrasa mai mult la inceput altele mai mult la sfarsit. Asa ca cine stie poate ajung la 30 de kg la sfarsitul sarcinii. You never know :)

17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Anca.diana, eu deja eram fan dupa pozele de pe pagina ta personala, de pe myspace. acuma ai mai pus si cu burtica, ne-ai complexat rau de tot. (si nu-i asa, fetele asa ca mine, de incepe ne greutatea de la 6x in sus, ca astea mai slabe sunt mai preocupate ca se ingrasa??)
fata frumoasa si La multi ani in avans, io o sa fiu plecata in creierul muntilor, la cuibu' lu Avram Iancu pe atunci.

Felicitari fetele pentru miscari de bebe, nu-i asa ca sunt misto?? eu ma bucur de ele cat nu lovesc vreun organ, pe-acolo, cand o sa-mi ia pate-ul la batucit n-o sa mai fie atat de fascinant...

si Gugu, lucrezi sub acoperire, suspectul se prezinta de la distanta, sa nu fie recunoascut la o aliniere...

pupic
Monica 20+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Ei, Gugule voi vorbiti de 50-60 de kg. Eu bat spre 90 si nu ma simt deloc sexoasa.Am luat deja 7kg, de cand sunt insarcinata si stiu ca nu e normal, dar ce sa fac?????
Partea nasoala e ca nici nu fac nici un fel de exercitii.
Ma gandeam sa-mi cumpar o bicicleta de camera, sa pedalez in fata tv-ului... dar nu stiu daca e sanatos.
Intr-un fel, de-aia sunt si supi pe moasa, ca ne inghesuie intr-o camera, si normal, nu-ti expui toate temerile, ingrijorarile si intrebarile de fata cu alte 16 persoane.
Ehhh.... va pupic acum, ne pregatim sa iesim, sa vedem pe ce aruncam banuti azi.
Aveti grija de voi si de bebei.
Pupicei.

bebe de Honey 14+

Mai avem doar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

va dau datele mele DN 02.11.1983 UM 05.05.2007 DPN 09-10.02.2008
pana in momentul de fata s-ar parea ca voi avea un baietel....
poate aflam luni mai sigur!!!
acum poate o sa apar si eu in listuta!
gabrittza
15s

Mergi la inceput

Indraznesc sa va pun o pozica... de pe la inceputul anului. Pe-atunci ma invarteam in jurul a 70kg.
poza

bebe de Honey 14+

Mai avem doar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

vad ca ati ajuns la un subiect sensibil...kg...eu la inceputul sarcinii aveam 79 kg si ultima oara cand am fost la dr dupa ce am inceput sa mananc si eu ca omul aveam 77!!!acum sincer nu stiu cate kg mai am...
gabrittza15 s

Mergi la inceput