Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, chiar ca am de recuperat ca am ramas in urma, oricum felicitari la toate care au primit vesti bune, spre sa fie mereu asa, felicitari pentru carucioare noi

Miutza, eu voi naste cu dr Andreea Pindaru, cred ca mai confundat cu alta gravidutza

Nemary felicitari pt TT.

Gabritza felicitari si Casa de piatra, sa va bucurati unul de altul si de copil!

Gugule frumoasa surpriza, dar la semnatura tot carucior roz ai

Lala e misto patutul ala.

Ioana am inteles ca-i normal nasul infundat si stranutul. si eu am nasul infundat si mai steranut din cand in cand

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Fetelor cred ca azi ar trebui sa-mi schimb numele din Louiza in mucea cacacea ca nu se mai poate de azi dimineata zici ca am robinet in loc de nas, of

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Hai ca acum numai eu vorbesc, pentru a dormi mai bine inaonmte de culcare un pahar de laptic caldut sau un ceai de : musetel sau flori de portocal sau tei

Louiza 18s +
cand vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor, si o zi cat mai racoroasa !

Maine e ziua cea mare: ma duc la morfologie (v-am mai spus) si, bineinteles, sunt super stresata (si asta v-am mai spus) V-am secat la maxim cu starea mea

Si mie imi curge nasul, banuiesc ca tot de la aerul conditionat.

Daca reusesc sa intru maine (acasa am dial-up din evul mediu) va spun cum se simte si cat a mai crescut dom'soara; dak nu, luni.

Aveti grija de voi!

Roxana 20+

Abia astept sa ne intalnim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata fetelor.acum am reusit sa citesc si eu ce ati mai scris.azi nu stiu ce am dar nu sunt in apele mele deloc.
sper ca voi sa va simtiti bine cu caldura asta de afara.
gabrittza
15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ginnette bafta maine la eco, tinem pumnii stransi

gabrittza iesi mami din starea proasta, nu-i face bine lui bb . Caldura ma omoara si pe mine

Monica sanatate multa . Si eu conduc cu o pernuta la spate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

doculets, toate bune remediile, dar da si cu paracetamol. e singurul permis in sarcina. macar voi aveti noroc, puteti propolis, eu... tot ce are zahar... sau miere... mai stranut si eu, si am nasul infundat. si cum asta imi da atacuri de panica pun niste fasss-fasss care nu-s tocma recomandate ins arcina, dar stiu de la bruno ca nu sunt foarte periculoase.

pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Ginnette bafta maine la eco, sa ne spui ce face bb

Louiza 18s +
cand vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am o stare greu de explicat.nu imi dau seama daca sunt prea obosita sau nu.eu incerc sa-mi revin cat mai repede ca am mult de lucru,au venit multi pacienti la analize de parca au innebunit azi!
gabrittza
15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Of, voi va plangeti de caldura si eu de frig! Din iunie ploua si e frig la noi... dar parca totusi nu as vrea sa sufar de caldura... indecisa mai sunt!

Ca tot ziceti de dureri, eu credeam ca sunt unicat! De vreo 2 luni am si eu o "buba"... mi se blocheaza soldul drept cand stau in pat. E chin sa ma intorc de pe o parte pe alta. Asa ca daca vreau sa ma intorc cum spuneam, la jumatatea distantei (adica pe spate, deh) nu mai pot face nimic si adorm asa... saracu' pui, de-o mai trage el cu mine... Cred ca-l compresez, dar n-am cum! Efectiv am o durere de-mi dau lacrimile... si mie la fel mi s-a spus... "n-ai ce face..."

Am visat azi-noapte ca-mi facusem programare la 2 dr pentru eco! Un barbat si o femeie. Eu nu voiam la femeie si am zis totusi, cum o fi pana la urma, la care ajung primul ala e. Aveam si 2 prietene cu mine si ele stateau la cozi si eu faceam drum intre ele. Si cand a fost vb sa intru la dr femeie, vine prietena cealalta sa ma strige ca e randul meu la barbat. Si am plecat acolo... Ce ziceti de asta?! Ma gandeam sa nu fie ceva in inconstient, ca eu as vrea mai mult baietel decat fetita...

Am uitat: bun venit printre noi noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti.

Meda, m-ai impresionat tare cu mesajul tau de la eco. Sa fiti sanatosi toti 5!

Va doresc un we placut (daca nu mai apuc sa scriu azi).

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput