Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
Lala_D spune:
Si tot din capitolul anterior :
quote:
Originally posted by Adryana_4u
intru si eu in randul vostru,sunt si eu o graviduta care va deveni mamica la inceputul lui februarie,anul viitor..sper ca alaturi de voi sa am parte de subiecte interesante, sa impartasim experiente,pareri...de exemplu,v-as intreba,de la inceputul sarcinii ce modificari au aparut in greutatea corporala a voastra?si daca luati vitamine,cum le luati> Pentru ca eu iau elevit de la 9 saptamani la indicatia medicului si ma ingras enorm de mult...la inceput aveam 47-48kg, iar azi dimineata aveam 56!!!!!e prea mult...m-as opri din luat vitamine,dar nu stiu daca e bine....medicul care ma supravegheaza este in concediu,ca i-as cere parerea...nu stiu ce sa fac...astept si parerile voastre
Adriana S.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Lala_D spune:
Si asta :
quote:
Originally posted by zeririlouiza
hello fetelor, ma bucur ca sunteti bine, nu am apucat sa citesc tot ca am o carca de treaba.
Gatta am vazut mesajul tau cu baby expo, am intrat pe google sa caut am gasit saitul si aia la program scriu
Bucuresti - Septembrie
27-28-29-30 Septembrie
Editia 9 de Toamna
Zilnic intre 10.00 si 19.00
Sala Polivalenta
Acum nu stiu ce sa mai zic, dar sper sa fie mediatizat sa nu-l rata
Louiza 18s +
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Gina M spune:
Adryana_4u - Felicitari pentru sarcina si BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
Poze - Recente & David Benyamin 21+
Lala_D spune:
Fetelor, cand deschideti capitol nou lasati un link si in cel vechi astfel incat sa ne gaseasca gravidutele mai usor
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
galuscuta spune:
quote:
Originally posted by matgravidut
Galushcuto... mi-o ia mai mami de fiecare data, dar nu imi spune cat am, imi spune ca e normala. Si l-am intrebat clar... cat am?
De fiecare data aceeasi poveste... "It's normal my dear."
cred ca data viitoare il iau de gat.
M ((
Pai zi la medicul ala ca vrei sa-ti notezi in agenda ta toate simptomele si vrei sa stii exact cat e.Mie mi-o scrie pe cartela de gravidutza care mi-au dat-o la spital.Fa pe incapatanata....
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
Laura Ioana spune:
Mey, zuzelor, dar voi aveti motoras la degetele? Ca io nu mai tzin pasul cu voi
Nemary felicitari pt rezultatul la TT.
Raca si eu am mari probleme cu somnul: ma mut de la cap la picioare si invers de o mie de ori / noapte si mai merg si la wc de 3-4 ori si uite asa se duce noaptea La mare am dormit asa de fain si dormeam si in fiecare dupa amiaza
Felicia esti prima careia ii da testul rezultatul de 100% Ia sa vedem la eco ce zice
Numeioana, Alina e chiar tare faza: de ce nu 50% invers
Gabritza felicitari! Casa de piatra si sa va bucurati unul de altul si de copilasi! Deci sambata viitoare avem petrecere si dai de baut
Gugule nu ai schimbat caruciorul cu sau mai ai dubii? Eu ti l-am schimbat pe listuta
Lala e super fain patutul ala. Este si lista de preturi pe site-ul ala?
Iulia si eu am tensiunea tot asa de mica si mi-a spus dr de familie sa beau mai multa apa si sa mananc mai sarat pt a retine apa in organism. Si pe mine ma dor oasele spatelui, ale bazinului, dupa ce stau intinsa, de parca se desfac
Numeioana cica-i normal nasul infundat si stranutul. Eu stranut toata ziua si soacra mea mereu imi zice ca am racit
Adryana bine ai venit in randul zuzelor cu burtici! Sa ne dai toate datele tale ca sa te trecem pe listuta (DN, UM si DPN). In ce priveste greutatea, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji...se spune ca femeile care-s mai slabe de fel vor lua mai mult in greutate in timpul sarcinii.
Eu am deschis capitolul nou si eram cam pe fuga.
Azi bebele meu asa de mult s-a miscat ca l-au simtit si sora mea si mama
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
honey79 spune:
Hey zuzici.
Chiar ca nu se poate tine pasul cu voi. Dar, e bine si asa, decat sa fim tacute, mai bine zuze vorbarete.
Matgravidutz mie ieri, mi-a dat aparatul sa-mi iau singura tensiunea.Apoi mi-a dat dosarul, sa trec valoarea. Dosarul cu toate rezultatele analizelor si toate valorile.Normal, l-am rasfoit si m-am uitat la toate cele. Ieri aveam tensiunea 132 cu 79.
M-am bucurat si ca mi-a iesit negativ rezultatul pentru Cystic Fibrosis.
Va pupic si va doresc o seara linistita.
bebe de Honey 14+
Mai avem doar atat
Lala_D spune:
Laura patutul l-am vazut in magazin cu 1100 de lei + salteaua , asternut si aparatori.
Eu am noroc ca mi-l confectioneaza identic un prieten cu muuult mai putini bani.
EDIT ; am modificat pretul .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Laura Ioana spune:
Lala adica 1 milion si 100 mii lei? Asa de putzin?!?
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Lala adica 1 milion si 100 mii lei? Asa de putzin?!?
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Nu , evident ...scuze am sarit un o
Pretul :
1100 lei
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare