Mascul sau femela?
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
Sa-l 'stapaniti' sanatosi si sa fie asa cum vreti voi!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Cristina.Cquote:
Originally posted by Ramona J
Categoric, sint de acord. Noi am iubit-o tare mult pe "fetita" noastra. Din pacate nu am putut s-o aducem aici, a ramas in Romania. A murit nu demult, la 14 ani jumate. Cred ca e virsta record pentru un setter!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Nu stiu de ce a murit fetita voastra, dar stiu cazuri in care animalute, mai ales catei ( in cazul pisicilor mai rar, ca ele sunt mai egoiste ), s-au stins de dorul stapanilor...
Nu... a murit de batrinete. Noi am plecat cind ea era mai tinara. A ramas la o prietena care e necasatorita, fara copii. Se atasasera mult, a trait cu prietena asta jumatate din viata.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
bonamea spune:
Mergeam la gradinita si fiul meu cel mic ma oprea la poarta unei vecine mereu sa admire printre zabrele catzelusul jucaus din curte.Cand a implinit 7 ani am considerat ca e timpul sa-i ofer o bucurie dorita-am pus in cutiuta legata cu funditza puiul de pechinez luat de la vecina.Nu va spun ce fericit a fost filu meu cand a deschis cadoul.A fost o experienta ptr.mine ingrijirea puiului-am invatat din carti cum sa-l educ si a devenit o lady ascultatoare si curata.Nu atingea nimeni clanta usii fara sa aflam noi-Liza ne atentiona cu un marait specific.
A murit la 11 ani,de la ea o am pe fiica sa Vanesa o alta personalitate.Acesti caini nu au miros neplacut,desi agresivi fata de straini sau cine incearca sa le ia mancarea nu reprezinta un pericol(talia mica).Jucausi si iubitori.Gelosi ca orice caine,plang si se ascund unde pot sau devin agresivi fata de cei ce le provoaca gelozia.
Sufera alaturi de stapan cand acesta e bolnav sau suparat(nu mananca si nu ies la plimbare in astfel de situatii)
Te primesc cu o bucurie imensa cand vii acasa,se ineaca de bucurie.
E bine sa fie 2 ptr.ca se mentin veseli si jucausi si la maturitate si nu sufera cand raman singuri acasa mai multe ore.
Am citit ca ajuta la dezvoltarea imunitatii copiilor la boli(daca ne gandim la tzara cat de sanatosi si vigurosi sunt copii care traiesc cu animale in curte poti crede asta).Ai mei au fost perfect sanatosi nu am avut probleme din cauza cainelui.
Si educatia copiilor fatza de animale este bine influentata de prezenta lor in casa.Am fost creati printre animale si nu trebuie sa le ignoram sau distrugem prin comportamentul nostru.
Desi e o munca in plus ptr.mine,nu as mai putea concepe sa nu am un astfel de prieten in preajma-ar fi casa pustie cand ceilalti membrii ai familiei sunt plecati.
bonamea spune:
P.S.-pechinez roscata cu alb pe piept,coada frumos arcuita in cerc(o podoaba superba),negru la botic,canta la jucaria de plastic,mai ales cand vin persoane straine(parca vrea sa-si arate talentul).Femela face probleme suportabile doar la 6 luni;cand plec in oras cainii se tin dupa mine uneori(probabil e mirosul ei imprimat pe haine daca ma atinge cand plec).Se ingrijeste singura si se simte vinovata daca pateaza undeva in casa(spala cu inversunare locul).
Lactatia falsa e o mica problema,daca e ingrijita nu are urmari neplacute.
E o idee buna sa oferi o jucarie vie copiilor,dar de talie mica-ptr.siguranta.
asi spune:
Ea este noua membra a familiei noastre.O cheama Astrid si are 7 saptamani.
http://entertainment.webshots.com/photo/2809242370066203203ymBfXR
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Ank83 spune:
bonamea ma bucur sa aud asta despre catei , ca ajuta la imunitate ca eu am niste persoane in familie pt care catelul langa copil e ca in piele si oase.Si noi vrem sa ne luam un catelus de talie mica, avem la tara un pechinez ..si cand il vad cat e de vesel cand ma vede nu pot sa nu ma inveselesc si eu
Ank 35
Raul
Mai avem maxim 5 saptamani pana la marea intalnire !!!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by asi
Ea este noua membra a familiei noastre.O cheama Astrid si are 7 saptamani.
http://entertainment.webshots.com/photo/2809242370066203203ymBfXR
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
acum am vazut-o si eu. E frumoasa , frumoasa ... s-o stapaniti sanatosi!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune