FIV de toamna -partea a - 2-a.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Buna dimineata girls ,
si va urez ca aveti parte de o zi cat mai racoroasa.
Stef a fost ieri la Medsana si si-a facut analizele, iar azi se duce sa-si ia rezultatele. va voi spune maine ce si cum. in orice caz, a dat un purcoi de bani, ceea ce ma cam asteptam.
Ralu, tu n-ai somn in tine? dar pentru un asa mesaj, chiar ca merita.
va pupicut,

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat cu calculatorul meu de s-a blocat exact cand editam mesajul, asa ca l-a editat de 2 ori. Sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,

Ce veste buna Raluca doua saptamani de mare, soare, departe de tot si toate chiar daca a trebuit sa faci un mic compromis eu zic ca merita, iti doresc un concediu super, sa te odihnesti si sa te distrezi.

Monix sa speram ca ne vei dat o veste buna cat de cat.

O zi racoaroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Raluca,concediu placut la mare!

Eu nu stiu ce sa mai zic de mine!Sunt nervoasa,stresata...Azi i-am tipat soacrei mele in telefon pt ca m-a calcat pe nervi.Sigur i's-a pus pata pe mine definitiv pt ca e olteanca si oltenii nu uita niciodata!Asta e!N-o sa ne mai vedem decat f.rar si gata...si'asa nu m-a ajutat cu nimic decand e Simona pe lumea asta...
Mie imi vine sa ...poate ca imi trec nervii.

Fata de 19 ani e ok.Astept raspns de la ea deseara.A avut grija de nepoteii ei care sunt in Germania si ii plac copii.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

gabid, ia-o si tu mai incet. stiu ca nu-i usor, dar daca esti mai calma, poti vedea lucrurile mai bine.
cu soacra ta, poti sa indrepti lucrurile. sa-i un telefon cand vei fi calma si spune-i deschis pot ce ai pe suflet. ai sa vezi ca si ea va face la fel. si pe urma trebuie sa gasiti voi o cale de mijloc. oricum, cred ca ea ar trebui sa te iubeasca cel putin la fel ca pe fiul ei. spun asta pentru ca tu ai trecut si treci ca sa aduci pe lume nepotii ei, carne din carnea ei si sange din sangele ei.
bafta si ai grija de tine ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Fetelor fiind f.cald azi si in birouri canicula dl.dir.ne-a trimis acasa, asa ca Ralu vb.maine dimineata la cafeluta, Gabi cred ca se simte nevoia unui concediu cat mai repede, Ilenuca sanatate si vb,
Monix asteptam vestile bune de la analizele sotului.

Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Sfinte Pia....ce Nenea Director baiat fain....

Trecand la altele,de durut ma doare ,groaznic dimineata, ca niste cutite....doar dimineata...in tot abdomenul...nu am si alte simptome...cum este f. cald, ziua ma ustura operatia, dar este cu totul altceva, de suprafata...oricum , in saptamana 14-20 merg la Ancar...o sa-i spun si vedem ce zice...durerile astea sunt mai nasoale in perioada sa-i zic "fertila".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Gabita,

Cu soacra e "naspa"....eu inca invat( sincer sa fiu tot de la ea)....sa zic ca ea si sa fac ca mine...alta solutie nu cred ca exista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Buna dimineata! de la 5 nu mai pot sa dorm, dar astea sunt "insomniile mele de vara" care sincera sa fiu nu-mi displac deloc. Iubesc dimineata. Ieri - zi decosmar. M-am tarat toata ziua prin 40 de grade, mi s-a facut rau dar mi-am revenit relativ repede, mai ales ca a fost ultima zi de serviciu. Pana pe 20 iulie huzuresc! Despre ziua de luni cand sparg randurile si-o tulesc la mare, la soare... ce sa mai vorbesc. Sunt sadica? La mine merge treaba aia din "Dl Goe": pentru ca si anul acesta am fost "repetenta", mult iubitul sotior s-a gandit sa ma duca in concediu...
Monixa - vesti!
Gabi - ce vorbiram noi mai demult despre "respectabila"?
Pia - hai, ca eu deja beau cafeaua!
Si, cu voia dumneavoastra, Ileana - azi sunt la datorie, in caz ca mai ai chef de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Da,stiu...numai ca efectiv m-a calcat pe nervi ieri.Sper sa-i treaca pana la urma sau macar sa jucam teatru incontinuare una cu alta.
Lui Dan nu-i place sa-i aduc bona de 19 ani si nici eu nu prea am incredere in ele asa ca iar caut bona.Mi-e asa de greu sa o las cu cineva !!!!
Maine pleaca mama mea si ramana singura cu pisi.Ne descurcam noi pana la urma cred!
Raluca,ce bine ca pleci la mare!Cred ca mi-ar trebui si mie o evadare din infern!Pana in August mai este o gramada!!!
Pia,nu vii dupa 7 August macar?Ne vedeam la mare!
Ileana ,chiar nu pleci nicaieri?Voi din Brasov nici nu va ganditi sa mergeti la munte...doar il aveti langa voi si sunteti satui.Mie tare imi place si la munte.Imi place Sinaia,Pelesul.

va pup,

Gabi.

Mergi la inceput