Instilatii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Am si eu o intrebare: cat de dureroase sunt instilatiile?

Mergi la inceput

Doctorul mi-a recomandat instilatii, dar dupa aceea am descoperit ca problema era de la sot si nu a mai spus nimic de aceste faimoase instilatii. Credeti ca ar trebui sa le fac oricum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Doctorul mi-a recomandat instilatii, dar dupa aceea am descoperit ca problema era de la sot si nu a mai spus nimic de aceste faimoase instilatii. Credeti ca ar trebui sa le fac oricum?

De putut sigur ca poti sa le faci .... dar am si eu o intrebare: De ce sa risti sa te nenorocesti cand de fapt problema e la sot?

Mergi la inceput

Doctorul le-a recomandat pentru ca de 2 ani ma tot tratez de anexita si cand am vazut ca nu ramana presupus in prima faza ca e de la anexita si mi-a recomandat instilatiile. Acum as vrea totusi sa fiu sigura ca nu e si din cauza mea si sa fac toate analizele sa ma conving. Dar la noi nu se face HSG si am crezut ca acelasi lucru ar fi instilatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Doctorul le-a recomandat pentru ca de 2 ani ma tot tratez de anexita si cand am vazut ca nu ramana presupus in prima faza ca e de la anexita si mi-a recomandat instilatiile. Acum as vrea totusi sa fiu sigura ca nu e si din cauza mea si sa fac toate analizele sa ma conving. Dar la noi nu se face HSG si am crezut ca acelasi lucru ar fi instilatiile

RalMar,

Daca dupa ce am scris si eu si Ale la acest subiect tu decizi ca vrei totusi sa faci instilatii ... atunci sincer nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Ideea era ca nu vreau sa le fac. Multumesc pentru sfaturi, si cred voi incerca sa caut o clinca, ceva, pentru o HSG, pentru ca vreau sa fiu sigura ca totul e in regula cu mine.Oricum, vreau sa am dosarelul cu toate analizele pregatit, ca as vrea din ianuarie sa incep inseminarile si nu as vrea sa mai pierd prea mut timp.

Mergi la inceput