Copilasi din 2002 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
sinzi_ana spune:
Aida, URAAA!!!!!!!
Ma bucur foooarte mult pentru Emma!!!!
Deci vorbim de vacante acum???
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
HelleneC spune:
Uraaaa! daca ai sti cat ne bucuram!
Pupam pisica nazdravana si la cat mai multe vesti despre minunatiile facute de ea!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
crig72 spune:
Aida ma bucur mult pentru voi!
Mariuca e foarte incantata de gradi.Ii pun tot felul de intrebari cand o iau si ma distreaza raspunsurile de genul...'nu am mancat carnea ca era prea mare sau ..nu m-a lasat sa-mi pun marul in rucsac..hihi..dupa 2 feluri nu mai poate manca si desertul.Si ieri si azi a plecat mancand de la gradi ieri biscuiti azi corn..Ieri am intrebat-o daca si-a facut si ea o prietena..raspuns rapid:nu mami mi-am facut un prieten nu o prietena..si cum il cheama ?...nu stiu o sa-l intreb maine.Nici azi nu mi-a spus..hihi..e tare secretoasa.Azi a venit cu un desen foarte interesant in care a desenat un soare ,un iepuras(asa spune ea).o fetita care sta pe banca si dintele ei pe care trebuie sa i-l repare dr.Interesant desen..ma intreb care o fi fost tema...hihi
va pup!!
Mariuca la 5 anisori
cristina22 spune:
URAAAAA!!!!
BRAVOOOO EMAAAAA!!!!
Pupam gradinarii si le dorim spor in toate si SANATATE MULTA MULTA!
Andrei este nevoit sa mai stea acasa, deoarece se fac ceva amenajari in cadrul gradinitei. Am fost anuntati duminica dupa-amiaza ca nu incepe inca gradi, spre dezamagirea copilului.Andrei era pregatit cu de toate, chiar purta ghiozdanelul in spate de vreo trei zile peeeeste tot!!
Bine ca s-a mai incalzit vremea, desi la Oradea ploua, dar important e ca am scapat de temperaturile acelea scazute!!
SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
light spune:
Felicitari Aida, ma bucu pentru Ema, sa o ocroteasca Dumnezeu mereu.Sinzi, Liviu se simte bine, pana acum s-a simtit chiar excelent insa de 2 zile a inceput usur cu tusea care cica e de natura alergica, tuseste doar dimineata si seara.Azi a inceput gradinita si abia astept sa aflu cum s-a comportat acolo. Ma bucur ca a plecat f bucuros la gradi, era f bine dispus.VA pup pe toate si pe pitici si va doresc multa sanatate si un inceput de an scolar in fortza si fara probleme!
semnat de mine
Nicoleta spune:
Oau, ce vesti bune ne dai, Aida! Ma bucur tare mult pentru voi, mai ales pentru pisica ta, ca totul este bine! EXCELENT, este o luptatoare! Doamne-ajuta si de acum inainte! Si voi, niste parinti extraordinari sunteti!
Nicoleta
Anina_n spune:
Aida si Emma, bravo pentru rezultatele bune ! Sa o tineti tot asa ! Doamne ajuta !
Ce planuri va faceti ? Sau ni le vei dezvalui mai incolo ?
Cristina, Mariuca e o scumpa ! Sunt curioasa daca, azi, vei afla numele prietenului ei, de la ea.
Lucia, se vede ca a crescut baiatul, daca a mers la gradi, fara probleme. Vrea si el sa fie intre copii.
Sanatate maxima lui Liviu, sa fie doar o alarma falsa tusea ceea !
Nicoleta, Stefan ce mai zice ? Ii place la gradi ?
Cristinei ii place tare mult de noua educatoare, mai ales ca 2 zile i-a tinut pe afara, la joaca, ca au fost 2 zile insorite.
Acum, a venit ploaia de la Oradea.
Cristina22, of, ce grea trebuie sa fie asteptarea asta pt. Andrei, cand stie ca s-au inceput gradinitele si scolile. Nu v-au spus cat mai dureaza ?
Elena, George ce mai zice ? Nu-i dor de Gabi, cat e la gradi ?
Sinzi, sanatate si putere multa, soacrei tale !
Dar de ce pomeneai de bunicul si tatal tau, intr-un mesaj anterior ?
Nicole, te mai asteptam cu povesti despre Julian, cum ii merge la scoala ?
Fetelor, merg sa pregatesc urmatorul capitol, ca nu stiu ce au facut cei de la administratie, ca au incarcat capitolul in weekend.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Poftiti la cap. 37
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn