***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
Am revenit si eu, simteam ca ma sfarsesc pe drum de caldura...si am mai trecut si pe la posta sa-mi iau strawberyul...
La Pro a fost ok, mie mi s-a cam facut rau la un mom dat, de emotii cred. Mada
, Adina
si fetele
au fost la inaltime!
Au fost filmate dovezile.Sper ca ei sa faca mai departe demersurile. Astept cu sufletul la gura sa vad ce raspund cei din conducerea LR si cei din Posta.
Am baut o cafea apoi si am vb despre copii si nu numai.
In drum m-am oprit la Posta: rujul Guerlain e superb, Lancom-urile le iubesc, fardul Bobby Brown e ok (purtabil) si rujul Stilla -cadou- e miiiiiic si oribil(din vina mea)- am ales singura culoarea, e un maro sidefat/argintiu...bleah...Dar sunt f multumita de ceea ce am cumparat si cu siguranta cosmetice de la ei iau de acum inante. Am platit 1 leu taxa.
madau spune:
Hai ca am inviat si eu, am stat nistuls in pat ca aveam o durere de cap monstruoasa...mai fetelor e groaznic de cald afara, cand am iesit de acolo din AC am simtit ca parca mi-a dat unul cu ceva in cap...horror.
.
Claudia daca voua vi s-a facut rau, eu ce dracu sa ma zic...ca am veni de acasa "turmentata"...da' m-am montat, ca cineva trebuia sa ne sustina cauza
. Io n-am asa emotii recunosc, ca m-am mai aflat in fatza camerelor de cateva ori...da' eram mai tanara atunci![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Am primit mail de la Poilita Romana ref cazul LR. 
Si alt mail de LR de pe o adresa cu totul si cu totul noua: Marie-Therese DUPONCHELLE
Bonjour,
Je vous remercie de votre commande.
Toutefois, étant donné les problèmes de livraison rencontrés avec votre pays, nous sommes obligés de suspendre les envois.
Vos commandes sont donc annulées.
Je vous rembourse la somme due par courrier.
Cordialement,
Le Service Relation clientèle
madau spune:
Mi-a intrat si mie un colet de la strawberry...asa ma bucur

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
Clau ,
tipa asta mi-a raspuns si mie la mailul de ieri si este exact acelasi mail de raspuns.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
claujro spune:
Referitor la petitia dumneavoastra prin care întrebati care este unitatea de politie competenta sa investigheze fraudele comise prin intermediul internetului, va comunicam urmatoarele:
În cadrul Inspectoratului General al Politiei Române functioneaza Directia Generala de Combatere a Criminalitatii Organizate care are în componenta un serviciu specializat în investigarea fraudelor comise pe internet.
În situatia în care ati fost victima unei fraude pe internet sau aveti cunostinta despre comiterea unei astfel de infractiuni, va rugam sa va adresati Directiei Generale de Combatere a Criminalitatii Organizate, cu sediul în Bucuresti, Str. Eforie nr. 3-5, sector 5, e-mail crimaorg@politiaromana.ro.
Cu stima,
DIRECTOR,
Cine e interesat sa vorbeasca cu Politia Romana...are datele sa o faca.
corap spune:
mie tereza asta mi-a raspuns la nici un mail pe care i l-am trimis [ala cu okii pe jos]
adik nu le-am mai scris de mult si-acu ma trezesc cu mail de la asta. e acelasi pe care l-ati primit si voi
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
acina spune:
buna idee Clau.
Oare mai este considerata frauda daca ei ramburseaza banii prin cecurile alea?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
claujro spune:
quote:
Originally posted by acina
buna idee Clau.
Anca mami de Buburuz Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Mda, la asta ma gandeam si eu acum...in timp ce desfasuram firul evenimentelor. Poate interventia asta ar putea s-o faca fetele care au banii luati si nici un mail de la LR...
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by acina
buna idee Clau.
Anca mami de Buburuz Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
NU!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)