Mi-am luat dupa indelungi deliberari un aparat SINGER, considrand firma cu traditie si serioasa. Plecasem de la cel de la TV pe care l-am cautat la magazinele teleshoping din Cocor si de unde e epuizat din stoc, nu-l mai aduce....apoi, vazand ce-i postat p-aici am scris firmei UFESA care m-a directionat in Carrefour, de unde s-a epuizat de mult....si m-am hotarat pt SINGER, gasit la FLANCO cu 240 (230 in zilele luni/marti/ miercuri)
Are si cea mai mare putere (1500w) si rezervor (500ml) totusi -poate de cald ce e- parca nu-mi vine sa-l folosesc. L-am probat pe o usa unde s-a strans murdaria in dreptul clantei....si am tinut cateva secunde aburul fix intr-un loc...pana s-a facut o pata alba in ea. :)Asta m-a entuziasmat pe moment, totusi...mi-a trecut cheful sa-l folosesc, ma tem sa nu consume prea mult curent, cand eu vreau sa plec in concediu.
Ba chiar l-as si vinde, daca gasesc o oferta de plecat in concediu pana imi intra banii in cont, asa ca....sper sa fiu iertata daca am gresit postand aici, dar....0723.124.126.
Maria
Am verificat de data asta postarea mea pt ca in celelalte am greseli de ortografie (din graba cu care scrisesem si lenea de verificare) ...si am constatat ca am gresit din nou, nu ortografic de data asta ci creind un "subiect nou" (voiam pur si simplu sa continui unul din cele 2 topicuri aferente subiectului, dar n-a iesit...). Scuze!
Maria