Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ioana77 si eu iau Elevitul compensat...adica dau 12 ron in loc de 35.

BB si eu simt acei "carcei" prin brta mai ales cand ma dau jos din pat...

Incredibil....iar simt ca ma ia durerea de cap.....incet incet....hmmm....cred ca am ceva....o fi de la glicemie ca e prea mica...

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by anacami

La multi ani tuturor oamenilor muncii !

Camelia, Sebastian si Stefania

Trecea ziua neobservata!!

Stie cineva unde gasesc un costum de baie pentru gravidute? Teoretic stiu, dar poate a vazut cineva recent sa nu umblu aiurea azi pe canicula asta. Erau la mothercare, dar am fost asa fraiera si nu am luat, nici macar nu m-am uitat la marimi!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

danyce sa ai?baga si tu ceva dulce!

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY baga ceva dulce..
George la 26 de saptamani avea 850 grame....off mai e mult pana pe 1 septembrie

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany, cu tensiunea cum stai? ai mancat ceva? incearca si cu ceva dulce (ca din analize ti-a iesit val. mica)- dupa "stabilizare rapida" poti manca alimente care sa contina glucide cu degajare lenta (fructe, orez,...) nu din astea (dulciuri concentrate) cu efect rapid, de scurta durata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,pe mine ma loveste de cateva zile in col.Ma doare chiar.Voi patiti asa ceva????Si asa tare se misca....Sper ca nu s-a intors iar cu capul in sus....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata burtici

Karina

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Vasari, eu mi-am cumparat unul de la Mothercare format din 2 piese- chilot + un fel de bluzita; a costat aprox. 1.6 mil si nu l-am folosit decat f. putin (nici macar nu am stat doar in chilot, ci si cu un pantalon scurt pe mine ). Consider ca puteam sa nu il cumpar, de chiloti special sub pantalon chiar nu aveam nevoie, iar pt. top puteam purta un maiou de strada. Nu stiu cat vrei tu sa te bronzezi; daca chilotul de la un costum vechi nu iti vine.
Eu nu cred ca il mai voi folosi vreodata, l-as dona chiar...asta daca l-ar accepta cineva .
Daca vrei neaparat costum special,intreg , am vazut si la Rococo- costa in jur de 1 milion. Gasesti si la mag. on-line, am vazut produse de Anita

Mergi la inceput

uite, modelul cumparat de mine este asemanator cu www.mothercare.com/gp/product/B000TUZJDO/sr=1-5/qid=1187855041/ref=sr_1_5/203-1848040-8111965?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42795041&mcb=core" target="_blank"> asta (dar alte culori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

....si pe mine ma loveste in col....de fapt da cu piciorusele...ca nu s-a intors....cand simt ca nu mai suport.....pun 2 perne sub bazin ...si stau culcata pe spate...pana isi schimba pozitia.....la mine are efect.......incearca si tu!!!!!

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Fetelor,pe mine ma loveste de cateva zile in col.Ma doare chiar.Voi patiti asa ceva????Si asa tare se misca....Sper ca nu s-a intors iar cu capul in sus....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput