Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
g24hit spune:
Jasmin eu nu mi-am prea facut poze. maine o sa caut sa vad ce am si va trimit si eu.
ENI 26+
g24hit spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Ellis sau Vasari ne-a recomandat Granovit? De ieri maninc fulgi din astia...Doamne, sunt groaznici, dar daca scap de constipatie o sa fiu fericita...
eu nu am probleme cu constipatia(inca) ; apoi daca zici ca nu sunt buni,chiar nu o sa-i incerc
ENI 26+
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by g24hitquote:
Ellis sau Vasari ne-a recomandat Granovit? De ieri maninc fulgi din astia...Doamne, sunt groaznici, dar daca scap de constipatie o sa fiu fericita...
eu nu am probleme cu constipatia(inca) ; apoi daca zici ca nu sunt buni,chiar nu o sa-i incerc
ENI 26+
Eni, nici eu nu am avut pina acum, dar vad ca de vreo doua saptamini e cam nashpa. Totusi prefer fulgii astia, cu lapte si miere decit sa ajung la supozitoare cu glicerina...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
g24hit spune:
[/quote]
Eni, nici eu nu am avut pina acum, dar vad ca de vreo doua saptamini e cam nashpa. Totusi prefer fulgii astia, cu lapte si miere decit sa ajung la supozitoare cu glicerina...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
[/quote]
asta asa e. eu mananc in fiecare dimineata cate un iaurt Activia cu fibre. ma gandesc ca si asta ajuta.....
ENI 26+ IULIA
ellis spune:
quote:
Originally posted by claudia1178
Da...si sunt o baba de aproape 29 de ani!
Claudia, mami de Teodora Victoria
Ellis26+
ellis spune:
quote:
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
eu nu...eu sunt cu supozitoarele cu glicerina de la inceputul sarcinii
Ellis26+
pufulet74 spune:
chh, auzi la ele, baba la 29 de ani si eu tocmai am implinit 33 ...
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Vasari spune:
Jasmin, am vazut pozele tale. Ai o silueta de invidiat, dar se vede si burtica bine. Nu inteleg comentariile de azi.
In legatura cu granovitul, mie a inceput sa mi se para delicios tot ce stiu ca e sanatos pentru bebe. Incredibil, dar in perioada asta subconstientul m-a ajutat foarte tare!!
bb, rge, chiar sunteti tinerele. Radeam cu sotul meu si ne aduceam aminte cum eram eu la 24 de ani. Eu fac fix inainte de a naste 30 de ani. Ma simt foarte tanara, dar la 24 chiar eram un copil. Nici nu-mi statea gandul la facut copii.
29+
Vasari spune:
Eu am mancat o amandina. Si uitasem cum e, bine ca am intrat in cofetarie!
Maine intru in sapt 31, asa ca schimb de-acum prefixul (m-a bine-dispus prajitura)!
30+
bb_yasmi spune:
noi am terminat plimbarea!!! si acuma bagam o cana de milk shake..yamiii yamiii
eu cu sotzu ne uitam azi pe o poza din luna de miere, de acuma 2 ani, cand aveam 55 kg....ooo ce vremuri....
jasmin, eu nu beau cafea deloc, nici inainte nu am baut nicodata!! nici mirosul de cafea nu il suport... acuma cred ca un pahar de cola pe zi nu o fi asa tragic, nu??? (si uite cum ma incurajez singura....).
in legatura cu prenatalul, va spun sigur ca poate fi dat si de dr gineco.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra