Dicirstea,
De unde ai cumparat materialul pentru huse? Am gasit si eu pe cineva care se pricepe la facut huse.
Buna fetelor!Eu pot aduce huse identice cu cele de la ikea pe comanda!
Diverse culori-preturile sunt mult mia mici 3 pers -60lei,2 pers 50lei,fotolii 30lei.
Daca sunteti interesate -astept mesaj privat!
alina mai aduci huse la comanda ? daca da m-ar interesa si pe mine una :) astept raspuns
350 adica 3milioane5sute cea mai ieftina husa pt o canapea? vai de capu meu ce preturi! da nu era un salariu cam 7-10 milioane? pai din ce traieste lumea acolo daca o husa costa atita? am cautat intr-o vreme si eu aici si am gasit intre30 si 40 de$ si mi se parea prea mult sa dau pe o bucata de material cusut si am renuntat sa mai cumpar...
msl1 imi poti spune si mie te rog unde ai gasit cu 30-50$? ca mi se pare ok fata de 350 ron :) Multumesc
Nu mai stiu a fost demult dar sigur pot sa spun ca erau ceva magazine locale aici;erau la reduceri 29.99 si 39.99 si 49.99; mie mi se pare f scump sa dau 49.99 pe o bucata de material cusuta, desi daca ma gindesc daca as cumpara material si face tot atita m-ar costadoar daca gasesc ieftin ; cu 49.99 de$ cumpar mincare pe 1-2 saptamini... depinde, deci mi se pare f scump.Nu stiu zo cum se descurca lumea in Ro cu preturile astea....