analize pentru intrare in colectivitate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ildyqo, daca medicul de familie e...cum e, mergi si ia avizul epidemiologic de la un alt pediatru. Nu esti obligata sa-l iei de la medicul de fam.
Am fost azi la gradi, dar asistenta era in concediu. Cica sa trec luni pe acolo. Si oricum nu era nimic afisat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Sa va spun ce ne-a cerut noua (este afisat pe un geam la gradi)
Pt copil:
3 (trei) coproculturi
exudat nazofaringian
examen coproparazitologic
IDR
aviz epidemiologic
Pt. parinti:
VDRL
RX pulmonara

Nu stiu cum e in alte parti dar la noi gradinita incepe pe 17 septembrie (deoarece 15 pica sambata) si intr-adevar, de pe 3 septembrie vin educatoarele la servici...le putem gasi de atunci, dar copii vor incepe de pe 17.
Multa bafta....pe mine deja ma doare capul...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Eveline, nu am inteles de ce nu au voie copiii sa mearga la gradi din 3 ci doar din 17 sept???
la noi parca nu se mai cere Rx, anual se cere coproparazitologic. Pt parinti se cere doar VDRL. Deci daca parintele are sifilis, copilul nu pupa gradinita, insa daca parintele are hepatita A, sau alta boala contagioasa, copilul are voie sa intre in colectivitate

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

gabi....nu ca nu au voie, insa gradinita incepe efectiv pe 17 septembrie (cel putin la noi, insa e gradi de stat si banuiesc ca asa e peste tot). Acum doamnele sunt in concediu insa ele vin la servici incepand cu 3 septembrie si fac treburi de ale lor, isi fac programa si altele, nu ma pricep. Ideea e ca daca vreau eu sa vorbesc cu ele, daca am de intrebat ceva, le gasesc incepand cu data de 3, asa mi s-a spus. la fel ca si la scoala...incepe pe 17 dar pe profi ii gasesti la scoala mai repede daca ai nevoie.
Setul de analize pe care trebuie sa-l faca era afisat pe un geam la gradi...si era specificat ca e obligatoriu numai pentru cei ce intra in grupa mica. De cei mai maruti nu stiu sa le ceara ceva.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pentru copiii care au mai fost la gradinita respectiva (si au deja fisa facuta) este necesar doar aviz epidemiologic nu mai vechi de 3 zile de la data intrarii in colectivitate. Asta am aflat azi, de la asistenta de la gradi (de stat). Pt cei nou veniti nu stiu ce se mai cere.

Mergi la inceput