Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_g spune:
simonette-multumesc de raspuns.durerile ce le simt nu sunt insuportabile,sunt de scurta durata si sunt mai degraba niste junghiuri.uneori e adevarat ca simt si dureri ca la menstruatie dar sunt trecatoare.cum ziceti si voi cred ca sunt normale.
tre sa va mai spun ca a inceput sa se vada si burtica.era timpul.sunt asa de mandra de ea.Doamne da sa fie si in continuare bine pentru toate.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine
diana_g 12+
natynic spune:
Credeam ca doar eu is nebuna...Si eu imi iau deja rochii mai largute, doar-doar s-o zari ceva dar toti imi zic "nu se vede". Eu si sotul vedem clar ca a mai crescut burtica, dar hainele stau pe mine inca la fel si n-am luat nci un kil, drept e ca abia pot manca...Abia astept sa-mi iau haine de gravidutza
naty
sovietica spune:
Delphin, sigur ca merge si cu pamant de la magazin, numai sa fie bio, sa scrie pe el ca n-are cine stie ce chimicale adaugate pt flori. Graul de incoltit la noi cel mai bun e cel de la tarani in piata. Incearca si la un magazin de naturiste, asigura-te ca nu e decorticat. Gasesti pe net metode de incoltire. Da te previn, ca n-are ungust tocmai paradisiac. Eu m-am obisnuit, nu mai am nici o treaba.
Xor, merci de informatia ca soarele reduce acidul folic. Sper ca e buna sursa de info. O sa iau totusi pastilute de folic cand voi mere la mare, mai ales ca nu voi avea unde sa imi fac sucul de morcovi si altele.
pup
Dpn 26Apr'08
numeioana spune:
Scuzati ca pun o intrebare care poate e prosteasca, dar graul nu se poate pune la incoltit doar in apa?
Simo, sper sa nu mai am asa dureri, ca am crezut ca ma urc pe pereti. Noroc ca n-am avut scurgeri. Oricum acum iau Gynipral care ma va ajuta sa nu mai am contractii.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Scuzati ca pun o intrebare care poate e prosteasca, dar graul nu se poate pune la incoltit doar in apa?
Simo, sper sa nu mai am asa dureri, ca am crezut ca ma urc pe pereti. Noroc ca n-am avut scurgeri. Oricum acum iau Gynipral care ma va ajuta sa nu mai am contractii.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
da, dar noi vrem sa obtinem grau verde in final. Incoltirea, e adevarat, se face numai cu apa. Dar pt a obtine grau verde de 15 cm inaltime, tre putin pamant. Si consumul de grau incoltit e f bun. Dar sucul de grau verde e altceva
Dpn 26Apr'08
delphin spune:
Clau, merci pt. compliment! E drept ca sunt excesiv de mandra de puiul meu!( ca toate mamicile cred). Eu mi-am dorit enorm de mult ca primul copil sa fie baiat, din acest motiv acum chiar nu am nici o preferinta!
Sovi, sigur gasesc pamant bio, mai dificil va fii cu graul, dar sper sa gasesc!Nu de mult am vazut un reportaj cu o americanca care nu vedea de cat produse naturiste, ierburi etc. Si a aratat cum incepe ea dimineata, cum prepara sucul dar nu a spus ce este, era exact ce ai descris tu, graul si ma bucur ca am reusit sa depistez ce era. Sa nu pomenesc de faprul ca arata intr-o super forma. Iar de gust, nu ai teama ca sunt tare bizara la gusturi. In general beau mult ceai verde chinezesc facut din frunze de ceai chinezesc, uscate, rasucite si preparat in stilul chinezesc. Acum nu mai beau caci mi-e frica sa nu afecteze bb-ul. Ceaiul respectiv il beau fara zahar, ca de altfel si cafeaua si alte ceaiuri.
Si nu mananc de cat paine neagra sau paine completa, cu tarate si etc. sau paine cu cereale. Cel mai des paine facuta acasa la masina de paine, rar cumpar din comert, cand nu am avut timp sa fac.
Incep sa ma laud cam mult, ar fii cazul sa ma opresc, nu?
pozici
bb2
oanapopescu spune:
Sovietica, imi spuneai daca prichindeii nu pot incepe anul scolar direct cu o alta invatatoare...si eu ce fac? stau acasa...? Ca in concediu prenatal nu pot sa intru de acum si apoi nici n-as mai beneficia de banutii pt. concediul de ingrijire al copilului pt. ca n-as ma avea ultimele 6 luni lucrate...Asa ca sper ca mamicile sa fie intelegatoare, ca doar si ele au avut copii...
Clauclau merci pt informatie.O sa-mi iau si eu Mustela 9 si sper sa nu uit sa ma dau cu ea.
pt. toate !
Oana 11
simonette spune:
Cate luni trebuie sa fi lucrat ca sa beneficiezi de indemnizatie de crestere a copilului???
Hop si eu!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
Ali_bia spune:
buna fetele!!!
cate sapt am daca am avut um pe 9 iulie???????
cum se socoteste??
A venit minunea mult asteptata