1000 de ce
Raspunsuri - Pagina 4
danet spune:
Ce ma'nerveaza mai mult la macho astia e parerea buna , mult prea buna despre persoana lor.
Evident fara sa fie sustinuta de calitati reale.
Se cred un fel de dar de la Dumnezeu si tu, umila muritoare binecuvantata cu asa o comoara , trebuie sa dai in branci ca sa-i meriti.
Am si eu printre prieteni asa specimene, vin cu cate o tipa draguta de mana dar tot trag cu coada ochiului spre altele sa vada ce impresie fac.
Si frate avem o varsta!Nu se mai pune problema de imaturitate , da' cred ca si in baston fiind tot o sa ciupeasca pustoaice de fund.
babyblue spune:
ufff. da macho man, ar fi cuvantul potrivit.
mai adina, dc zici tu ca mai sunt si barbati buni, parca, parca te-as crede...
da, eu cel mai mult vreau stabilitate si fidelitate. adica stiu sigur ca asta voi alege la final, mi-e teama doar sa nu ajung in momente critice in care sa mi se urasca cu binele si sa caut nitica aventura....sper ca dc mai imbatranesc mai imi trece si mie prosteala.
cel putin un lucru m-am lamurit: cu macho manii nu poti face casa! de fapt, nu poti construi nimic... pt ca ei insisi sunt mai importanti decat orice altceva si le joaca in cap ochii dupa alte confirmari de genul (se poate citi: femei), cheltuiesc prea multi bani pt imaginea lor (stiu stiu..sunt obsedata de subiectul asta) si femeia conteaza pt ei cand negru sub unghie..asa acolo, un accesoriu.
cred ca pentru a construi ceva cu un barbat, trebuie sa existe multa prietenie, ori prietenia presupune a darui neconditionat..ori a darui neconditionat nu e ceva care sa caracterizeze macho-menii....cred ca ar trebui sa se faca o scoala a parintilor si sa fie invatati parintii sa nu mai creasca macho mani.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
A_Iulia spune:
Sunt foarte multi care se vand pe mai multi bani decat fac in realitate. Important este sa te inveti sa faci slalom printre ei si sa-i mirosi din prima.
In rest,barbatii adevarati ii simti direct, ii vezi ca au alta stofa.Discutii legate de bani nu exista cu ei (nici pomeneala de faze cu telefonul cum ai povestit) - asta-i tipica de tzaran sadea.
Adina + Olivia 04.03.2004
babyblue spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Sunt foarte multi care se vand pe mai multi bani decat fac in realitate. Important este sa te inveti sa faci slalom printre ei si sa-i mirosi din prima.
In rest,barbatii adevarati ii simti direct, ii vezi ca au alta stofa.Discutii legate de bani nu exista cu ei (nici pomeneala de faze cu telefonul cum ai povestit) - asta-i tipica de tzaran sadea.
yup! sa stii ca acum dupa episoadele astea, zau, la prima intalnire as mirosi ce fel de teapa e, indivdul si n-as mai sta.
cred ca pana nu cunosti asa specimen nu crezi ca ti se poate intampla.:)
_
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Elise spune:
quote:
io cred ca si zgarcenia asta spune multe. spune cat poti dari. pai dc nu poti darui ceva material, dapoi ceva sufletesc.
babyblue...cu violentza cred ca ne-am lamurit , da' cu fraza asta nu mi-e clar.
Ce are materialul cu sufletescul?
Cum transpui tu sentimentele in telefoane?
Eu am intilnit mai curind genul care compenseaza.... adik ti-am luat telefoane, catel, purcel, jaguar...de plush, acu' ce, n-am facut suficient pentru tine? Nu esti recunoscatoare? Merit eu crize ca nu te bag in seama suficient, n-am timp de tine si n-am chef de discutii infinite?
Ce mai vrei? Mai vrei ceva... cumpara... da' lasa-ma cu telenovelele.
Cam asa procedeaza "barbatul generos" tipic.
Ala de iubeste saracul de nu mai poate.... Sa fie asta vreun ideal? Nt, nu cred....
Elise & BBLisa
babyblue spune:
hm..elise, pai tocmai, unul care iti da bani...macar iti da bani si poate ca ai sau nu pretentie de incurajari alte alea (ma rog, eu nu caut bani la un tip), dar un tip care NU poate sa-ti faca nici macar placerea de a-ti lua o cafea, o floare..ala ce sentimente sa-ti ofere.
ca naiba, eram si eu studenta anul 1, cand toti eram ...nah studenti si tot venea colegu' la tine cu un boboc ceva de garoafa, cu o ciocolata cica surpriza...deci simteai daruirea aia. si nu ti-era de ciocolata aia, dar simteai ca vreau sa iti ofere ceva, o vorba buna o acadea.
ala de iti da o acadea, mkr are grija de confortul tau, de al lui...dar un tip, care o acadea nu-ti da confort nu, incurajari nu...ce iti da?
de aia zicea, ca cat de cat, d ela unul care iti faceo placere cu o acadea, poti spera ca iti da si sustinere morala, incurajari..darde la un zgarcit?
_
babyblue spune:
tocmai pentru ca cel mai simplu e sa dai ceva material unui om sa scapi de gura lui. ca am intalnit si eu barbati care iti inchideau gura cu niste cadouri ca sa nu-i bati la cap cu nimic...
chiar si eu, am avut un prieten pe care l-am inselat si pt ca ma simteam vinovata i-am facut asa cadou, un bluzon frumos. :))) tam nesam.
de aia meditam ca un criteriu important ar fi zgarcenia. e clar ca omul ala nu-ti va oferi nimic, nici macar o acadea si dc nu pt tine, cel putin pt linistea lui, ca nu vii acasa sa-i reprosezi nu stiu ce...daramite sustinere.
si s-a dovedit. anul trecut cand aveam examen f greu, am primit o palma cu 2 luni inainte. de m-am socat de tot. ce sustinere???
_
A_Iulia spune:
Eu ma gandesc ca nu e vorba de cati bani sunt la mijloc. Multi, putini, ce conteaza de fapt e atitudinea lui.
Sigur, banii nu tin loc de sentimente. Si nici de bun simt. Ori ele exista, ori nu.
Barbatii de care zice Elise mie nu mi-au iesit mie in cale. Mi-i imaginez cu burta si chei , ascultand eventual manele intr-o masina de lux. Ori probabil sunt cei pe care-i evita toata lumea by default, cu exceptia unei categorii bine definte de papushele, care sunt interesate de cu totul altceva decat sentimente.
Altminteri, gestul de a acoperi nevoia de sentimente cu bani este la fel de aiurea cat faza cu telefonul. Diferenta e ca de cei din prima categorie fugi cat te tin picioarele din start. Cei din a doua categorie, mai prind cate o sansa pana isi taie singuri craca.