Se slabesc 5 kilograme in 5 zile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna.
Chiar zilele trecute a venit la mine o matusa si mi-a zis de aceasta dieta.Dar in loc de paine in prima zi, ea manca numai cartof fiert fara absolut nimic,sare,vegeta,ulei astea sunt excluse.
DAAAAA si intradevar a dat 5 kg jos si precizez ca are 50 si ceva de ani.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu cred ca au efect YO-Yo deci daca dai saptamana asta 5kg jos, cand te reapuci sa mananci normal pui mai mult pe tine. Organismul considera ca tocmai ai trecut printr-o perioada de foamete(cura drastica de slabire) si cum prinde mancare multa si consistenta isi face rezerve de grasime ca sa supravietuiasca urmatoarei perioade de foamete. Eu zic sa va mai ganditi inainte de a tine asa ceva. Eu merg de obicei pe Montignac si acum vad ca ma mentin si daca mai calc stramb. Oricum, renuntati la dulciuri si fainoase pe cat posibil si nu amestecati grasimile cu fainoase, pe cat posibil. Chiar merge si pe timp lung si nici nu mori de foame sau lesini pe strada.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Mie totusi mi-e greu sa cred ca poti slabi 5 kg in 5 zile. Poate doar daca ai 100...

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

eu am tinut-o pe aia cu 1 zi fructe+legume, 1 zi lactate si 1 zi carne, am slabit 3 kg in 3 zile. pentru cine poate e mai eficient sa se faca 3-3-3, deci 3 de fructe-legume, 3 latate si 3 carne...ah, ordinea e la alegere.
mi se pare ciudat ca m-am simtit destul de nasol in timpul dietei desi nu e greu de tinut, poate si pentru ca am colectie de probleme de sanatate.
cert e ca mi-a dat un bobarnac metabolismului ruginit si apoi am continuat sa slabesc fara efort, am plecat de pe la 74 si am ajuns la 62, asta acum un an, acum am 68 ca m-am lipit de frigider din cauza depresiilor.
"cheia succesului" este totusi un stil de viata sanatos, gen montignac, nu-s 100% de acord cu el insa in linii mari merita luat in considerare...in plus miscarea regulata, macar plimbatul daca alt sport nu e la indemana.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Numai cu pepene mori de foame si-ti dai si organismul peste cap! Nici macar toate vitaminele nu le are. Este 90% apa! La fel de bine poti face o cura cu apa plata. Dimineata la prinz si seara. Fara apa intre mesele principale, ca gustarile ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Numai cu pepene mori de foame si-ti dai si organismul peste cap! Nici macar toate vitaminele nu le are. Este 90% apa! La fel de bine poti face o cura cu apa plata. Dimineata la prinz si seara. Fara apa intre mesele principale, ca gustarile ingrasa.

Am mai spus ca asta nu este o cura de slabire,cat o cura de dezintoxicare(in special pentru rinichi,pentru ca eu am probleme).Sunt la a treia zi,ma simt un pic slabita iar daca o sa mi se faca rau nu o sa mai continui.Nu stiu cat de mult am sa slabesc,nu de asta o tin.Vitamine oricum iau suplimentar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu vitaminele sunt problema, ci lipsa carbohidratiolor complecsi si a proteinelor. Iti recomand cu caldura sa nu tii 10 zile in continuu.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput