cat de repede apar II ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Multumesc frumos Ale si tuturor !
Din ce am citit pe site, media primului test pozitiv este de 13 zile de la ovulatie, si media primului teste fals negativ este de 10 zile de la ovulatie. Deci mai devreme de zece zile de la ovulatie nici nu are rost sa incerc.
Eu am folosit la prima sarcina un test care s-a pozitivat la 2-3 secunde dupa ce l-am introdus in lichidul cu pricina, eram exact in ziua in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Se numeste Dr. Sigur. Cred ca de la aceeasi companie este si testul de ovulatie pe care l-am folosit si care iar mi s-a parut foarte precis. Se numeste "Minut". Pai in cazul asta, m-am hotarat. Testez saptamana viitoare undeva intre Marti si Joi Multumesc!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mie mi-a iesit pozitiv in Z20 din 24,25.Eram la 10 zile dupa ovulatie.Era cam palida liniuta,dar era acolo.
Acuma tu sa stii ca la fiecare femeie difera.Poate sa se vada mai repede sau mai tarziu.
Multa bafta!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

la mine cel mai devreme s-au vazut II la 7 zile de la conceptie, dar a doua liniuta era palida rau de tot

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Uf, acum iar ma razgandesc. Poate am sa incerc si eu la 7 zile ca sa vad. Tentatia sa fac un test este foarte mare! Mai ales ca nu sunt dintre acele femei care au presentimente legate de chestia asta. Si simptomele fizice oricum ma confuzeaza. [:P] Multumesc frumos pentru raspunsuri!!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Alinushca , facem galerie pt.II

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput