Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
Am revenit la tura. Nu am dormit mai deloc, Alex s-a trezit si ea repede. Am papat niste pepene. Dar e bine in casa, am racorit peste tot.
Ana, ce vesti bune, deci o sa fiti ok. Sa stii ca durerea de cap este si de la tensiunea mica. Cu urina...ce sa mai zic. Credeam ca numai mie mi se intampla sa apar la cazuri ciudate.
Carpatina, nu am mai vorbit cu Nature de acum 3 saptamani. Era mai optimista si pregatita sa inceapa din nou lucrul la BB. I-am cedat eu programarea mea la Badiu ca eu am mers la spital, insa nu am primit vesti dupa aceea sa vad cum a fost.
Tzuc, ce bine ca ai revenit cu vesti, ne tot intrebam ce e cu tine. Sa ne mai tii la curent dupa ce mergi la doctor.
Uraaaaa, a nascut Lia!
Felicitari Lia, felicitari si taticului, sa va traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii! Lia sa te refaci rapid si te asteptam cu vesti.
Sabina, tare suspecta treaba cu ecografiile. L-ai sunat pe Badiu? Daca vrei sa mergi joi impreuna cu mine, nu e nevoie sa te duci la 6 jumate, il rog eu pe nea sa iti faca si tie fisa. ok?
Irina, eu nu iau spirt numai pentru WC, iau pentru orice. Dar si pentru WC. Oricum nu ma asez acolo, dar macar sterg inainte. Dus eu nu am facut in maternitate, m-am spalat numai prin punctele esentiale la chiuveta, era vorba de o zi jumatate pana la urma. Am nascut marti la 17.30 si joi la 3 eram acasa.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Emma, bravo pt cadouri!
Gabriela 36+ Sara
Saru' mana!
Emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by danielle02
foarte faine cadouri.sa le folosesti sanatoasa
danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Multumesc!
Emma
Roxana_G spune:
Cu cercelusii, cred ca v-am mai zis. Eu m-am speriat in maternitate de cat putea plange fetita din salonul nostru dupa gaurele, si fusese asa linistita. Poate era doar o coincienta. Asa ca am decis sa nu ii fac gaurele, nici la insistentele asistentei medicului de familie, care exact cu asta presa de cand am mers la ea. I-am facut gauri la 2 luni jumatate, imediat dupa botez, stiu ca am lasat 3 saptamani de la vaccinul de 2 luni. Cu pistol, la Medlife. Am fost foarte multumita, am trimis si prietene acolo, si tuturor le-a placut. Fara probleme, fara infectii, fara roseata, fara traume, fara ate.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
[
sabina sa nu fii amarata.stai linistita ca e bine bebelinul.
o intarc mai repede fiindca vreau ca la vara sa nu mai am vergeturi,sa le scot cu laser si sa ma pot "expune" si eu frumos pe la mare pe undeva.
Dani,. eu te cert de data asta.
Sa te expui la mare nu e motiv sa lipsesti bebelina de cel mai pretios dar, laptele matern!! tu stii decate boli o fereste? si daca nu fereste...macar trece mult mai usor peste ele cu tzitzi in gurita.
eu sunt convinsa caatunci cand a sa vezi ceminunat e sa o tii la san si ce apropiere inseamna asta, ai sa renunti singura la intaarcare precoce.
atnetiune insa: abia dupa vreo luna doua apara DOAR fericirea de sta cu bb la san.Pana atunci e acomodarea
Rox, il sun mai pe seara. Nu cred ca ma cheama la control, dar daca ma cheama, am sa apelez la ajutor, multumesc mult de tot!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
MamiciDe2007 spune:
quote:
Originally posted by alina.clau
Buna,burticilor!
Ati fost f. harnice in week-end si ati scris atat de mult incat mi-a luat vreo 3 ore sa recuperez.
Eu mai am 4 zile si am niste emotii mari!M-a chemat dr pe 25 aug sa ma inerneze si probabil imi va face cezariana t ca bebelina mea nu s-a intors!Sper sa fie totul bine pana la urma!Imi doream asa nasc normal,dar dac nu se poate...
Sim,u nde ai gasit caruciorul Graco?As vrea si eu unul,dar n-am gasit decat pe net si as vrea sa-l si vad inainte sa-l cumpar!
Cine sta in Dr.Taberei?Poate ne vdm in parcul Moghioros dupa ce nastem,cu bebeii!
alina
38s
quote:
Originally posted by alina.clau
Aaaa!
Sa stiti ca doar Bepanthenul ung e pt bebelusi,Bepaanthenul crema e pt copii>1an!
Apropos de vergeturi,eu de la 3 luni folosesc crema antiverg de la Chicco si n-am facut nici o vergetura pana acum!Mie mi-a fost buna crema.
alina
38s
Carmenita spune:
Mi-am luat si eu carusel de la Carrefour, e foarte fain.
Sabina, stiu ca e foarte greu in momentele astea sa fii rationala. Eu nu sunt tocmai un exemplu bun la asa ceva, dar nu are sens sa iti faci ganduri si sa incepi sa faci scenarii. Poate ca si Sofia a fost mai micuta pentru ca asa a fost ea ca bebe, iar lipsa lichidului sa fi fost doar o coincidenta. Sunt o gramada de copii care se nasc micuti si sunt bine sanatosi.
Danielle si eu sunt de parere sa alaptezi copilasul cat mai mult posibil. E pacat sa ai lapte si sa iti lipsesti copilul de el. Gandeste-te cate mamici ar dori sa isi alapteze copii si nu pot. Iar plaja poti sa faci si peste un an, doi, ca sunt sigura ca fetita ta merita sacrificiul asta, mai ales ca e vorba de sanatatea ei.
Carmen 33+ Andrei
sim_stoian spune:
Bun venit, Miruna Ioana! Felicitari Lia!
Madalina , astea sunt vestile pe care le-am primit azi. Poate pana nasti tu se mai indreapta ceva.
Mishuta, cu DD inainte. Vedem ce va fi. Dureri si amorteli de alea am si eu, cred ca ni se apropie termenul.
Sabina, du-te si la cealalta eco. Tare sunt curioasa cum sta treaba de fapt. Oricum, sunt sigura ca bb Gheorghe e OK, doar ca e un finut.
Afibebe
Alina.clau, caruciorul l-am luat de la Kidex.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Carmenita spune:
Alina, am citit prospectul la Bepanthen crema si nu zice ca nu ar fi bun la bebelusi. De ce e mai bun unguentul?
Carmen 33+ Andrei
Gabriela77 spune:
Annisia, ce faine sint hainitele lui Yannis! Baiatul mamii baiat!Tulai fata, ce burta mare si sexy ai!
Gabriela 36+ Sara