Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
prisi spune:
Annisia super hainele lui bb, o sa fie tare smecher
am facut si noi mutari, am pus patutul, poate se gandeste bebe sa vina, ca eu nu mai pot zici ca sunt o baba de 100 de ani
poze
38+ Miruna
danielle02 spune:
carmenita,sabina,marunzika o sa vad ce o sa fac pana la urma.
afibebe
danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Marunzika spune:
Am uitat sa va spun ca poftesc rau la must si al meu nu vrea sa-mi ia ca scrie pe eticheta ca ajunge pana la 9% alcool :(( Oare o gurita doua acolo strica?
Si la foto burtik am pus poze cu burtika pe care a pictat-o sotul meu duminica seara! Era un dulce cand picta si mandru cand a terminat!
35+ & 23kg in +
Foto Burtika & Lucruri Garagrita
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Carmenita spune:
Marunzica poti sa cumperi struguri si sa ii dai prin storcatorul de fructe. Nu il lasi sa intre in fermentatie, il bei pe loc. Nu stiu daca e la fel de bun ca mustul, care e intrat putin in fermentatie, dar poate iti potolesti pofta.
Afibebe nastere usoara maine! Iti tinem pumnii!
Carmen 33+ Andrei
danuta36 spune:
Andrruzza merci.Rares e tare dragut si-mi pare ca e cumintel,asa-i?(asa sunt pestisorii...)
Gabriela merci
Emma faine cadourile
Annisia sunt super hainutele si ce asortate!Care Joiana?Numai burta e mare,dar acolo e bebe
Alina.clau nastere usoara!
Dana +33s
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Marunzica poti sa cumperi struguri si sa ii dai prin storcatorul de fructe. Nu il lasi sa intre in fermentatie, il bei pe loc. Nu stiu daca e la fel de bun ca mustul, care e intrat putin in fermentatie, dar poate iti potolesti pofta.
Din pacate nu e acelasi lucru, ca am baut suc de struguri si nu are nici o legatura cu mustul ! dar cred ca maine ma bag la un pahar de must !
35+ & 23kg in +
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Marunzika spune:
danuta36 ce de lucruri frumoase pt bb; mi-a placut "salopetica" mult si paturica aceea cu bamby :))
35+ & 23kg in +
mandarinutza spune:
Am lipsit de pe forum ca am avut-o pe soacra in vizita. De fapt, intai m-am dus eu la ea si am luat-o la mine sa ii mai arat lucrurile bebelinei. Acum il astept pe sot sa vina de la servici sa mancam.
Ana, pai si mie mi-ar placea sa ne intalnim prin spital.Eu am DPN pe 6 septembrie, dar dr mi-a zis ca nu crede ca apucam septembrie sau cel tarzu pana in DPN nasc. Ar fi super sa fim toate trei in spital in aceeasi perioada: eu, tu si Cecilia cu bebeii, sa mergem la alaptat impreuna.
Cu mameloanele astea nu stiu ce sa zic, ca si Cecilia cred ca o sa-l instruiesc pe sot ce sa ia, la fel si cu pompa de san-nu am cumparat ca nu stiu daca am nevoie. Eu am mameloanele formate si cand mi-a mai curs colostru m-am uitat si am vazut ca sunt cateva canale pe fiecare sfarc - sper sa nu am probleme cu alaptatul.
Mandarinutza 37+ Antonia Maria
Poze
mandarinutza spune:
Lia, felicitari pentru beblina Miruna Ioana! Recuperare rapida !
Emma, dragute cadourile. Si tortul arata tare bine.
Cecilia, sa stii ca si eu o simt pe bebelina f. jos imi apasa pe toate cele pe jos pe acolo, dar tot cu picioarele pe sus, pe sub sanii mei sta. Asa ca la mine nu cred ca a coborat inca.
Annisia, foarte dragute hainutele lui bebe si mai ales salopeta roz.
Poze
mandarinutza spune:
Marunzika, ma bucur ca esti bine si ca deja ai trecut de 36 de saptamani.
Tzuc uite o si pentru prietena ta, sper sa avem toate parte de nastere usoara.
Sabina, pai daca bebe are in jur de 2500 are timp sa mai creasca pana la inceputul lui septembrie.Si chiar tu ne scriai ca bebe mici recupereaza f repede. Daca nu sunt probleme cu IR, placenta, lichdul, poate asa creste bebe in ritmul lui.
Afibebe
Tinem pumnii maine sa decurga totul bine!
Poze