Prima data am vazut Melrose in 96-97, cind il dadea Pro TV-ul joia seara.
Mi-aduc aminte ca ma uitam cu mama si abia asteptam sa se faca joi.
Acum am vazut DVDurile cu Melrose - primele 6 sezoane. Pur si simplu nu-mi venea sa mai plec de pe canapea, asa de tare m-a prins povestea. E mult mai fain sa vezi zece-cinspe episoade odata decit unul pe saptamina.
Acum astept luna mai, sa iasa pe piata seria urmatoare. Kimberly a pus o bomba in subsolul din cladire, ca sa se razbune pe Michael, si ultimul episod s-a terminat cu explozia. Sa vedem cine scapa (ca nu-mi mai aduc aminte din Romania). Billy s-a insurat cu Brooke, Amanda s-a intors la Peter Burns, iar Alison s-a apucat din nou de bautura.
Inutil sa va reamintesc ca deja cam toata lumea s-a combinat / cuplat/culcat cu toata lumea. Acum probabil ca or s-o ia de la cap.
Preferatii mei: Jane, Michael, Peter Burns (doctorul sarit) si Jake.
Unele seriale se cam prafuiesc, intr-adevar. Cam asa e cu Beverly Hills. O prietena nostalgica si-a luat DVDurile si ne-am apucat de vizionari, dar ne-am plictisit rapid.
Cred ca daca povestea din spate e destul de palpitanta, poti sa revezi unacelasi serial si dupa 20 de ani, ca n-o sa te plictisesti. In Melrose tot timpul se intimpla cite ceva, dar Beverly e cam sirop de zmeura la capitolul asta. Poate de-asta nu ne-a mai placut.
Ce-as fi in stare sa vad cu orele, cu zilele (in afara de Melrose):
-Mostenirea familiei Guldenburg;
-Models INC;
-Central Park West.
Laura