Idee inedita pentru petrecere
![](images/user_woman.png)
Buna,
Dati-mi si mie o idee inedita de o petrecere pentru ziua mea de nastere; implinesc 33 de anisori si imi doresc ceva special, inedit.Ziua mea este maine dar o voi serba in weekend cu prietenii.Ceva ce ati facut si v-a placut, ceva de care ati auzit.......
Va multumesc si va pup !
Miruna
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Cu ideile mai putin, dar iti urez "La multi ani!" Acum poti zice ca la doctor: 33! *********************************
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carissma spune:
La multi ani Miruna!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii!
Acum hai sa-ti spun si idea mea: sa inchiriezi un strand sau o baza sportiva, eventual dupa 7-8 seara cand majoritatea clientilor pleaca, sa faceti gratare sau sa ai bufet suedez, sa va puteti balacii in apa, sa jucati volei, sa dansati desculti, etc... Eu asa mi-am sarbatorit ziua de nastere acum 3 ani si a iesit mai bine decat daca as fi facut-o intr-un cadru pretentios unde toata lumea sa vina imbracata la patru ace.
Petrecere frumoasa!
Eliza5 spune:
Cea mai misto petrecere a fost un bal mascat pe care l-am organizat la mine. Dupa cateva ore am plecat cu totii, asa costumati, in club. A fost excelent, toti voiau sa faca poze cu noi.. Eram costumati ca la carte, cu machiaj si tot tacamul: o chinezoaica in chimono, un luptator de arte martiale, un politist, o scolarita (cu sarafan adevarat), o Marilyn Monroe, un clown..
Secretul succesului este totusi ca invitatii sa ia lucrul in serios si sa nu iti apara la usa imbracati "normal"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Dap , si noi am facut un chef bal mascat la care spre surprinderea mea eram toti mascati ca la carte.
Am vrut sa iesim si noi in club , dar nu am putut pt. ca un baiat era Shrek si avea ceva probleme cu vopseaua de pe fata , altul era o balerina , tinand cont de faptul ca era fost sportiv , deci mare , ca avea rochita din 2 tu-tu-uri si ca avea ciorapi albi transparenti nu am putut iesi. Altul a fost prostituata , o fata roman , un doctor preot , eu Nicoleta Luciu , prietenul meu scolarita
Personajele au fost trase la sorti dintr-o palarie si a fost mai haios asa .
Mai poti inchiria strandul , e o idee f. buna , poti sa duci cateva fotolii -puf micute , niste felinare sa fie mai frumos .
La ziua unui prieten noi ne-am dus toti la o statiune de langa Timisoara. El a inchiriat camerele acolo , barul , si am stat 3 nopti.
POti inchiria un cub si sa pui tinuta obligatorie , aici ai 100 de optiuni :alb-negru , peruca obligatorie, anii 80 , perechi celebre din filme ,samd.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/akella/akella.jpg)
akella spune:
Si io tot atat, doar ca prin aprilie... Insa avand in vedere ca o avem si pe Dariusha-carabusha, ne-am dus prietenii la restaurantul chinezesc preferat...
katie30 spune:
Ce idei frumoase aveti, fetelor! Eu ma gandeam sa luati trenul si sa faceti o escapada la mare, la o balaceala scurta, de we! E cam greu pe tren cu caldurile astea, ati putea muta destinatia la munte, eventual, dar distractia pe tren e garantata hehehe! Puteti sa cantati, sa jucati carti -cu pedepse, sa cunoasteti oameni noi, sa mancati sandvisuri sau chiar pizza la pachet, si un tort la destinatie!
Asa... studenteste!
Si... LA MUUUUUULTI ANI SI VESELIE!!