Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, fetelor, vad ca doar bebeii alaptati mai sug noaptea. Al meu e pe lapte praf...In timpul zile mananca suficient, zic eu, are 5 mese ziua, din care 2 de lapte si plus inca o masa de lapte noaptea, deci ar veni 6 mese/24h, din care 3 - laptic. Si nici macar nu-i grasunel

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

CristinaGoji, n-ai incercat pampersii tip chilotel de la Libero? Noi din aia folosim, ca altfel, pe cei clasici cu scaieti, si-i desface si imprastie continutul peste tot...(pfuu pfuu pfuu)

Incet incet ma gandesc si eu la intarcare. Mi-am propus sa-l alaptez pana la 1 an, cred ca mi-am atins scopul. O luna in plus sau in minus nu-i mare lucru. Doar ca nu stiu cum sa fac. Ce lapte sa-i dau? Din ce sa i-l dau? Nu i-as mai introduce acum biberonul ca-i deja batran , i-as da din canita cu cioc dar noaptea ce ma fac? El suge acum prin somn, dar daca ar fi sa bea lapte cu canita, nu cred c-ar putea s-o faca dormind. Orice idee e binevenita

Va amintiti ca va ziceam recent ca "sistemu'"-i in vacanta? Gata, a revenit la lucru.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Stiam eu ca vroiam sa mai zic ceva:

Gety, iata ca dupa luni de asteptare, saptamani de griji, zile de stres si mii de intrebari, a venit clipa cea mult dorita: pleci la mare!!! Iti doresc drum bun, vreme frumoasa, concediu placut! Sunt sigura ca Mariei ii va placea mult de tot aceasta excursie, va papa bine, va fi cuminte si sanatoasa. Iti doresc sa te intorci cu trusa de medicamente sigilata, sa nu va trebuiasca nici macar o aspirina si cu borcanelele Mariei goale. Abia astept poze!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetita mea nu e alaptata si totusi inca mai mananca noaptea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Antonio nu mai manaca noaptea de la 3 luni. la 4 luni ii dadeam la masa de seara la 120ml laptic 2-3-4 cupe de cereale asta pana la aproape 6 luni cand nu a mai vrut si a renuntat la ele. de atunci e ok oricum. are masa consistenta la 16 iar la 20.30 laptic 210-240-270 ml. dar masa solida e cam de 250-300-350 grame.
Lili poti sa incerci sa ii dai din canita iar seara incearca putin mai grosut cu cereale sau gris si poate noaptea nu o sa mai ceara.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

"M-am tot gandit si chiar daca initial am crezut ca e mai bine sa nu deschid acest subiect pe forum, mi se pare ciudat ca intr-o zi atat de nefericita pentru prietena noastra DORI sa nu o sustinem si aici unde ne-am imprietenit de la bun inceput.
Asa ca voi face oficial un anunt negru pt toata lumea care o apreciaza pe DORI:astazi s-a stins din viata scumpul ei sot VIO si draga nostra bucurie Raducu a ramas fara tatic."

E mesajul postat de Cri19 pe SE astazi....
(pentru cine nu stie Dori=Gripo)

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Vio si tie, Dori, sa-ti dea putere sa mergi inainte pentru Raducu....
...iar noi suntem aici,alaturi de tine, oricand ai nevoie de ajutor(indiferent de ce fel de ajutor!)...sau de un umar pe care sa plangi...!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da Pufy...Cri a postat acest mesaj si aici pe Despre Copii...dar ulterior l-a sters...eu apucasem sa il citesc si cand sa raspund ...disparuse...

Nu am cuvinte...decat sa spun sincere condoleante ...ma tot gandesc la Bucuria lor care a ramas fara tatic...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sincere condoleante Dori si Raducu!

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Stiu Itzy....am vb cu Cri...
Tie nu ti-am trimis PM ca nu vroiam sa-ti stric aniversarea.....
E cumplit!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Tasia bine ai revenit!!! Chiar ma gandeam mai demult la tine ca esti in vacanta dar precis cel mic nu te lasa deloc...Dar macar asa o data pe sapt mai poti intra 5 minute nu?. Sa ne pui niste poze sa-l mai vedem si noi pe frumuselul tau...Zici ca e nazdravan? Ha...sa le vezi si pe fetite

Apropo azi papusica mea a mai facut o isprava....am lipsit max 1-2 minute sa bag la cuptor ceva si cand ma intorc in camera ei....era prea liniste...ce facea domnisoara? A pus mana...nu stiu cum, pe pachetul de servetele umede si le-a scos pe toateeeeeee dar absolut pe toate si le-a insirat prin camera ei pe covor....cand am vazut m-a pufnit rasul ....si mai era si abia desfacut ....ce sa-i fac...Asa ca spiridusii nostri tb urmariti ca de politie...

Am sa incerc sa pun poze sper ca zilele astea...eu l-am lasat singur putin si a mancat pamant de flori...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput