Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by gill
Mai mamicilor,....toata lumea la somnic.......sa nu va faceti sperante ca bebicii vostri vor fii la fel de cumintei ca voi....la capitolul somnic......mai ales daca vor fi scorpion.......va spun eu.....un fost bebe scorpion.......care.......eram o dragalasa.....pana la somnic...............era durere daca vroia cineva sa ma adoarma.......nici chip........tin minte si la gradinita......cand era ora de somnic......fugeam din patutz.....si toti copii fugeau dupa mine sa ma prinda si sa ma adoarma.....
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
Chestia asta cu zodile mi se pare asa o chestie aiurea....cand ma uit sau citesc horoscopul si vad ca nici unul nu seamana cu altul, singurul lucru pe care il pot crede este faptul ca sunt scrise total aiurea, asa cum vrea "scriitorul".
Eu cunoasc multi copilasi (am avut o colaborare cu o scoala si cu o gradi)si desi copilasi aveau aceleasi zodii aveau temperamente si personalitati foarte diferite....
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
ellis spune:
CREEM, cel putin 45 min-1 ora, pana scade sosul, se rumeneste pe deasupra; chiar dc mai ramane pitin sos, cand se racoreste sas poata fi mancata, acesta este absorbit; pun ciupercutze proaspete.
Ellis26+
ellis spune:
mi-egreu sa mai gatesc in caldura si transpiratiile mele, maine cred ca fac doar o salata de paste cu iaurt, ca ma termina cuptorul.
Eu plec, pa pa!
Ellis26+
gill spune:
[quote]Originally posted by creem
Nu va mai speriati de scorpioni....mai Gill tu sperii fetele! si eu sunt tot scorpion si am fost un copil cumintel. Nu sunt toti scorpionii la fel. Mie mi se pare o zodie buna. Dar nici nu mai conteaza ce zodie vor fi BBeii nostri, sa fie sanatosi!
[/qute]
GILL
pussi spune:
quote:
in afara de somnic....sunt cuminti si dragalasi....aaa...ar mai fi ceva sunt gelosi si posesivi......eu....cand a aparut si fratiorul meu aveam 4 ani.....si am facut o criza de isterie cand mi s-a spus ca voi avea un fratior....ba mai mult.....am amenintat-o pe mami ca daca il aduce acasa......sa nu se foloseasca de nimic de al meu...patutzul meu...canitza mea.......saraca mama......iar cand avea un anisor.....il puneam in carutul de papusi.....si il bagam sub masa.......cica sa stea la garaj..........chestiile astea au durat pana am facut eu vreo 6 anisori......si m-am cumintit....quote:
Originally posted by dany26
gill...ma sperii ca si bebe meu va fi scorpion...
26+ ANDREI
GILL
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
gill spune:
NU DATI CU BICIUL IN MINE!!!!!!!
quote:
[quote]Originally posted by creem
Nu va mai speriati de scorpioni....mai Gill tu sperii fetele! si eu sunt tot scorpion si am fost un copil cumintel. Nu sunt toti scorpionii la fel. Mie mi se pare o zodie buna. Dar nici nu mai conteaza ce zodie vor fi BBeii nostri, sa fie sanatosi!
[/qute]
GILL
GILL
pussi spune:
bb, dany va chem cand e gata Aripioare de pui la cuptor cu pilaf
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
RGE spune:
..Doamne fetelor eu ma simt "sfasiata" de puteri ca atunci cand facem caderi de calciu..nu m-am simtit niciodata asa...parca nu am dormit de secole..nu sunt in stare de nimic..ziceam ca ma opresc de la "Elevit " o perioada insa am bagat unul chiar acum de frica..as putea sa iau ceva??
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
adelamaria spune:
Roxana, baga repede ceva dulce care sa-ti placa! Probabil ai glicemia mica...ar fi o explicatie pentru starea ta de sfarseala...Si apa! Bea niste apa, cata poti...Poate o fi scazut si tensiunea...E cald la tine sau ai aer conditionat? Eventual umezeste o batista/prosop si pune-l pe frunte, picioare, umeri...Mare grija sa nu racesti!!! Sper ca nu esti singura acasa!
Eu o sa incerc sa va trimit o poza pe mail, nu stiu daca reusesc...E de anul trecut, ca atat am acum, la birou...Cu burtica probabil voi avea poze abia in concediu...
Ade, 26s+