Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
gill vad ca si tu ti-ai trecut amr-ul la semnatura!! incet-incet ni-l trecem toate...
jasmin, mi-a ajuns si mie combinezonul ala fis de bebe. mi-l place mult cum arata!! e rozzz deschis!!
eu am terminat supica, mi-am pregatit compozitia de chiftele si am pun in pat un pic, ca mie somnnnnn....
ne auzim peste vreo ora!!!
pupici de la "bubuline"
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
oana_r spune:
dany,am un abces de vreo luna care nu mai trece si mi-a facut o gaura in masea prin care-mi pune antibiotic de 2 ori pe saptamana si spera sa scap de el ca anestezie nu este indicat si nici antibiotice a spus ca nu-mi da.
29+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bb_yasmi spune:
aaa si ca sa pot pleca linistita la nani, tre sa o spun si pe asta: EU NU CRED IN ZODII!!!! GATA AM FUGIT.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
creem spune:
DAny, eu am fost la stomatolog pe la 4 luni si ceva, ca aveam o carie urta la o masea, si ma durea. Mi-a tratat-o fara anestezie si fara radiografie, si acum nu mai am nici o problema. Dar am dat peste o dr. tare rabdatoare!
gill spune:
in afara de somnic....sunt cuminti si dragalasi....aaa...ar mai fi ceva sunt gelosi si posesivi......eu....cand a aparut si fratiorul meu aveam 4 ani.....si am facut o criza de isterie cand mi s-a spus ca voi avea un fratior....ba mai mult.....am amenintat-o pe mami ca daca il aduce acasa......sa nu se foloseasca de nimic de al meu...patutzul meu...canitza mea.......saraca mama......iar cand avea un anisor.....il puneam in carutul de papusi.....si il bagam sub masa.......cica sa stea la garaj..........chestiile astea au durat pana am facut eu vreo 6 anisori......si m-am cumintit....
quote:
Originally posted by dany26
gill...ma sperii ca si bebe meu va fi scorpion...
26+ ANDREI
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
oana_r spune:
fetelor,la odiseea septembrie-octombrie s-a mai nascut azi o fetita,incet,incet urmam noi
29+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
creem spune:
Nu va mai speriati de scorpioni....mai Gill tu sperii fetele! si eu sunt tot scorpion si am fost un copil cumintel. Nu sunt toti scorpionii la fel. Mie mi se pare o zodie buna. Dar nici nu mai conteaza ce zodie vor fi BBeii nostri, sa fie sanatosi!
ellis spune:
CREEM, IULI, eu nu fierb foile de lasagna, pt ca fac sosul bechamel din 1 l de lapte si il pun si inainte si peste foi si se inmoaie f bine; niciodata nu le-am fiert, e mai usor asa. Iar sosul de carne il fac dincarne tocata(vita in genere), ceapa, ciupercute, sos de rosii, oregano, busuioc, piper..Dupa ce torn si deasupra sos bechamel pun si cubulete de unt si...la cuptor cu ea.
Noi plecam o tura la coafor sa ne facem frumoase, daca mai putem.
Ellis26+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by gill
in afara de somnic....sunt cuminti si dragalasi....aaa...ar mai fi ceva sunt gelosi si posesivi......eu....cand a aparut si fratiorul meu aveam 4 ani.....si am facut o criza de isterie cand mi s-a spus ca voi avea un fratior....ba mai mult.....am amenintat-o pe mami ca daca il aduce acasa......sa nu se foloseasca de nimic de al meu...patutzul meu...canitza mea.......saraca mama......iar cand avea un anisor.....il puneam in carutul de papusi.....si il bagam sub masa.......cica sa stea la garaj..........chestiile astea au durat pana am facut eu vreo 6 anisori......si m-am cumintit....quote:
Originally posted by dany26
gill...ma sperii ca si bebe meu va fi scorpion...
26+ ANDREI
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
bietul bebe il bagai la "garaj"....
26+ ANDREI