Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

BB, se vede ca te simti bine acum. Ma bucur tare, dar ai grija, sa nu te obosesti prea mult....Vai, imi cumpar carne tocata sa fac chiftele!

Iuliana, lasa ca o sa vina si rindul tau! Pina atunci iti tinem noi de urit, desi nu-i acelasi lucru, dar va trebui sa te multumesti si cu noi...De cind e plecat tati al vostru?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da, roxana, am citit in urma....ca ziceai ca scot eu cu meniul...din buzunar...
jasmin, pofta mare la chiftelutze!!
ma fetellor, acuma cand vin sie u, voi plecati la nani????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Eheheee,Jasmin,stiu ca imi tineti voi de urat!Ca doar sunteti a doua familie...Pe mama nu o sun atat de des precum intru pe DC!!!
Tati al nostru a plecat pe la sf lui aprilie,exact atunci cand a aflat ca va fi tatic...E greu si pt el,ar fi vrut sa fie aici,sa vada toate transformarile prin care trec,sa mearga cu noi la eco,etc...Acum tocmai am aflat ca se prelungeste un pic sederea lui acolo,cu vreo 10 zile,ca a prins perioada musonilor si asta ii intarzie mult...Dar cand va veni,va sta pana dupa botez,asa ca merita asteptarea!Da'...nu stiu de ce,acum mi se pare ca trece cel mai greu timpul...

Mergi la inceput

BB,eu mai stau un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iuli, cred ca iti este foarte greu singura. eu nu as putea rezista fara "iubi meu" nici macar o saptamana. nicodata nu am fost plecati unul fara celalat mai mult de .....o zi...
jasmin, mai ai putin si veti fi impreuna toti 3!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

scriu mesajul asta a 3-a oara

creem la multi ani fericiti impreuna cu noul membru

jasminicilor!!! uraaaaaaaaa!!! vine tatiiiiiii

ancuta bine ca te-a linistit dr.!

Rge si eu am 3 caini! Inca nu stiu cum vor reactiona la fete... sa zic ca-i obisnuiesc! Ca eu sunt mama lor, dar au peste 5 ani fiecare si mi-e frica sa nu sufere fetele cand vor disparea! Aseara vorbeam cu tati cum e mai bine!

gill si noi cautam activitati ce se dasfasoara in pat!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Ei,da,e greu,insa revederea de dupa atata timp e tare dulce si de fiecare data traim o noua luna de miere!E ceva nou mereu!O sa spuneti ca sunt nebuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

buna burtici,
aveti un debit,greu va mai citesc din urma

creem eu am caine,un colly de 8 ani si chiar nu am avut probleme cu matei,ea era prima la patut cand matei plangea si e foarte atasat de ea.

29+ Anya si Matei

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Hehehe, Iuliana, cam asta e si povestea noastra. Numai ca noi l-am mai vazut pe tati in iunie.

BB, Pussi, da, vine, in sfirsit! Mai sunt vreo 2 saptamini si un jumate.

Pussi, dupa cite stiu eu, cainii iubesc mult copiii, nu cred deloc ca ar reprezenta vreun pericol.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI pei dupa ce dispar (nici nu vreau sa ma gandesc la asta inca..)....luam altii....alte animalutze
..eu ma bag in pat ca nu am chef de nimic sunt extrem de plictisita si nu vreau sa va dau starea mea..m-as apuca de o groaza de chestii si pana la urma nu mai fac nimic....

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput